diana79 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 ja poproszę o tekst taki informacyjny, rzeczowy, spróbuje z takim go poogłaszać Quote
yolanovi Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Z dotychczasowych ogłoszeń miałam dwa kontakty - oba beznadziejne: 17 letni chłopak, który wycofał się po rozmowie z rodzicami i dziewczyna, która chciała malucha na prezent dla brata.Powiedziałam jej, że zwierząt nie daje się w prezencie bo to nie są rzeczy i więcej się nie odezwała. a teraz..... cisza :( Quote
antiocha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Nie nie cioteczko ....Emiś prowadzi hotelik domowy i kojcowy .....do domku stałego pojedzie inny psiak który może zwolni miejsce dla Farcika. Dodatkowo ma przyjechać jakaś bida z Szydłowca :( więc to nic pewnego ......ale jutro mam dzwonić ;) jednym okiem na szybko przeglądałam i źle zrozumiałam :( Quote
DORA1020 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Pisalam pod ten adres abartoszewska@interia.eu niestety.....a pisala ta osoba,ze chce pomoc jakiemus psiakowi. Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 antiocha napisał(a):jednym okiem na szybko przeglądałam i źle zrozumiałam :( Znajdzie Farcik domek :) jestem pewna :) świetny z niego psiak nic się nie martw ciocia ;) Teraz najważniejsze bezpiecznie przenieść go do hoteliku a czasu coraz mniej ...... Quote
diana79 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 rozmawiam na FB z osobą która chce i może da DS dla Farcika trzymajcie kciuki aby się udało! Quote
antiocha Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 no to kciukujemy :) Jaki w ogóle w vivie Mały ma fundusz? Trochę jeszcze jest kosztów weterynaryjnych a on kokosów na koncie to chyba nie ma (nie wiem jak to na dzień dzisiejszy wygląda) Jak nie znajdzie się BDT albo DS damy Małemu BDT, także nie obdzwaniajcie w jego sprawie hotelików i PDT...Mam jednak nadzieję, że znajdzie domek stały szybciutko bo jest mega słodziak :) Quote
diana79 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='antiocha']no to kciukujemy :) Jaki w ogóle w vivie Mały ma fundusz? Trochę jeszcze jest kosztów weterynaryjnych a on kokosów na koncie to chyba nie ma (nie wiem jak to na dzień dzisiejszy wygląda) Jak nie znajdzie się BDT albo DS damy Małemu BDT, także nie obdzwaniajcie w jego sprawie hotelików i PDT...Mam jednak nadzieję, że znajdzie domek stały szybciutko bo jest mega słodziak :) uffffff to kamień z serca :) wspaniale bo nie dawało mi to spokoju :) bardzo Ci dziękujemy :) na pierwszej są wpłaty na koncie VIVA, ale Ylanowi musi powiedzieć ile zapłaciła za weta na fakturę VIVY bo nie wiem i wtedy będzie wiadomo dokładnie Quote
antiocha Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 no właśnie na 1 str są tylko wpłaty na Vivie a nie ma wypłat dlatego zapytałam :) Quote
yolanovi Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dziewczyny, mam fakture za ostatnia wizyte na 30 zł i jeszcze bede jutro u weta. jak bede miala obie faktury to wysylam je do Vivy i napisze tu na forum ile kasy wydalam Quote
diana79 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 yolanovi napisał(a):dziewczyny, mam fakture za ostatnia wizyte na 30 zł i jeszcze bede jutro u weta. jak bede miala obie faktury to wysylam je do Vivy i napisze tu na forum ile kasy wydalam jest osoba która chce dać DS dla Farcika :) decyzja już zapadła, oboje z mężem się zgadzają, w sobotę uśpili 16 letniego Reksia :( był po wylewie i nic nie dało się zrobić, mieszka na małym osiedlu, zielono, 100 metrów do lasu i rzeka trzymamy kciuki aby się udało mieszka w Głuchołazach i sama może przyjechać po Farcika już dzis wieczorem będzie się kontaktować telefonicznie Quote
antiocha Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 hm... to by na kastrejszyn i na szczepienia starczyło <myśli> tyle że na ciachanko jeszcze sporo za mały (aczkolwiek w USA podobno moda że takie maluchy ciachają...) Quote
antiocha Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 diana79 napisał(a):jest osoba która chce dać DS dla Farcika :) decyzja już zapadła, oboje z mężem się zgadzają, w sobotę uśpili 16 letniego Reksia :( był po wylewie i nic nie dało się zrobić, mieszka na małym osiedlu, zielono, 100 metrów do lasu i rzeka trzymamy kciuki aby się udało mieszka w Głuchołazach i sama może przyjechać po Farcika już dzis wieczorem będzie się kontaktować telefonicznie o kurcze bąbowe informacje!!! A Głuchołazy są pięknie położone :) Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Czyli do Emiś mam nie dzwonić ??? Maly ma DS ??? Quote
diana79 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Czyli do Emiś mam nie dzwonić ??? Maly ma DS ??? na razie nie dzwoń bo prawdopodobnie pojedzie do DS a jak nie to powyżej antiocha zaoferowała BDT dla maluszka wspaniale :) Quote
diana79 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Klaudia która chce dac DS dla Farcika zalogowała się na dogo i jeżeli go dostanie to będzie z nami w stałym kontakcie :) Quote
klaudiam Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Witam wszystkich, napisałam do yolanovi na priva, po południu się zdzwonimy i jak tylko yolanovi będzie chciała mi dać Farcika, to szykujemy się do Sosnowca:) Quote
diana79 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 klaudiam napisał(a):Witam wszystkich, napisałam do yolanovi na priva, po południu się zdzwonimy i jak tylko yolanovi będzie chciała mi dać Farcika, to szykujemy się do Sosnowca:) witam gorąco i trzymamy kciuki aby się wszystko udało! Quote
klaudiam Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Na FB jestem Klaudia Miazga, tak się nazywam Quote
iwonamaj Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Witamy na Dogo :)...Czyli Farcik znów ma farta:loveu::loveu::loveu: Quote
yolanovi Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 wygląda na to, ze jednak imie dla malucha było bardzo tafione:) jesteśmy z Kaludią umówione na tel. dzisiaj i może..... już jutro maluszek pojedzie do swojego domku:multi: Quote
Recommended Posts