Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z dotychczasowych ogłoszeń miałam dwa kontakty - oba beznadziejne: 17 letni chłopak, który wycofał się po rozmowie z rodzicami i dziewczyna, która chciała malucha na prezent dla brata.Powiedziałam jej, że zwierząt nie daje się w prezencie bo to nie są rzeczy i więcej się nie odezwała. a teraz..... cisza :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Nie nie cioteczko ....Emiś prowadzi hotelik domowy i kojcowy .....do domku stałego pojedzie inny psiak który może zwolni miejsce dla Farcika.
Dodatkowo ma przyjechać jakaś bida z Szydłowca :( więc to nic pewnego ......ale jutro mam dzwonić ;)

jednym okiem na szybko przeglądałam i źle zrozumiałam :(

Posted

antiocha napisał(a):
jednym okiem na szybko przeglądałam i źle zrozumiałam :(

Znajdzie Farcik domek :) jestem pewna :) świetny z niego psiak nic się nie martw ciocia ;)
Teraz najważniejsze bezpiecznie przenieść go do hoteliku a czasu coraz mniej ......

Posted

no to kciukujemy :)

Jaki w ogóle w vivie Mały ma fundusz? Trochę jeszcze jest kosztów weterynaryjnych a on kokosów na koncie to chyba nie ma (nie wiem jak to na dzień dzisiejszy wygląda)

Jak nie znajdzie się BDT albo DS damy Małemu BDT, także nie obdzwaniajcie w jego sprawie hotelików i PDT...Mam jednak nadzieję, że znajdzie domek stały szybciutko bo jest mega słodziak :)

Posted

[quote name='antiocha']no to kciukujemy :)

Jaki w ogóle w vivie Mały ma fundusz? Trochę jeszcze jest kosztów weterynaryjnych a on kokosów na koncie to chyba nie ma (nie wiem jak to na dzień dzisiejszy wygląda)

Jak nie znajdzie się BDT albo DS damy Małemu BDT, także nie obdzwaniajcie w jego sprawie hotelików i PDT...Mam jednak nadzieję, że znajdzie domek stały szybciutko bo jest mega słodziak :)

uffffff to kamień z serca :) wspaniale bo nie dawało mi to spokoju :)
bardzo Ci dziękujemy :)
na pierwszej są wpłaty na koncie VIVA, ale Ylanowi musi powiedzieć ile zapłaciła za weta na fakturę VIVY bo nie wiem i wtedy będzie wiadomo dokładnie

Posted

dziewczyny, mam fakture za ostatnia wizyte na 30 zł i jeszcze bede jutro u weta. jak bede miala obie faktury to wysylam je do Vivy i napisze tu na forum ile kasy wydalam

Posted

yolanovi napisał(a):
dziewczyny, mam fakture za ostatnia wizyte na 30 zł i jeszcze bede jutro u weta. jak bede miala obie faktury to wysylam je do Vivy i napisze tu na forum ile kasy wydalam

jest osoba która chce dać DS dla Farcika :) decyzja już zapadła, oboje z mężem się zgadzają, w sobotę uśpili 16 letniego Reksia :( był po wylewie i nic nie dało się zrobić, mieszka na małym osiedlu, zielono, 100 metrów do lasu i rzeka
trzymamy kciuki aby się udało
mieszka w Głuchołazach i sama może przyjechać po Farcika już dzis wieczorem
będzie się kontaktować telefonicznie

Posted

diana79 napisał(a):
jest osoba która chce dać DS dla Farcika :) decyzja już zapadła, oboje z mężem się zgadzają, w sobotę uśpili 16 letniego Reksia :( był po wylewie i nic nie dało się zrobić, mieszka na małym osiedlu, zielono, 100 metrów do lasu i rzeka
trzymamy kciuki aby się udało
mieszka w Głuchołazach i sama może przyjechać po Farcika już dzis wieczorem
będzie się kontaktować telefonicznie

o kurcze bąbowe informacje!!!
A Głuchołazy są pięknie położone :)

Posted

klaudiam napisał(a):
Witam wszystkich, napisałam do yolanovi na priva, po południu się zdzwonimy i jak tylko yolanovi będzie chciała mi dać Farcika, to szykujemy się do Sosnowca:)

witam gorąco i trzymamy kciuki aby się wszystko udało!

Posted

wygląda na to, ze jednak imie dla malucha było bardzo tafione:) jesteśmy z Kaludią umówione na tel. dzisiaj i może..... już jutro maluszek pojedzie do swojego domku:multi: