Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagYa^^ napisał(a):
fju fju to ja czekam na jakas skromniutka relacje ;)))

Bo osoba, ktora wiezie Plastunia nie jest na dogomanii zalogowana.
Ale juz rozmawialam wczoraj wieczorem.... pani Plastusia jest przewspaniala ! Dzisiaj lub jutro sie spotykamy, wiec dowiem sie szczegolow i napisze jutro rano.
P L A S T U S w D O M K U ... nawspanialszym na swiecie ! ! !:multi: :multi: :multi:

Posted

Przez momencik tylko, stał dzielnie na środku pokoju! Domek super, rodiznka w ogóle fajna! I ma super piesia do zabawy maluszek:D
Ale wyglądał na zodowolonego! Naprawdę nie poznałam go na tych zdjęciach na forum biedaczka:)

Posted

Wlasnie rozmawialam z pania Plastusia..... cudowna osoba ! :loveu:

Pani powiedziala, ze Plastus jest juz naprawde starenki i .... w domu najbezpieczniej sie czuje u nog starszej pani na wozku inwalidzkim....:placz: !

Dziewczyny, czy wy wiecie , co to moze znaczyc ? ? `? ? ?
Miejsce znalezienia tego staruszka.... to cmentarz !
Ja jestem przekonana, ze wlasnie tam znajduje sie .... poprzednia pani tego bidulinka :placz: , a on ...... chcial byc blisko niej :placz: ! ! !
Pewnie rodzina sie go po prostu pozbyla ......:placz: .

Plastuniu ! Zyj psiaczku i ciesz sie jeszcze zyciem.... cudowny domek, ktory masz teraz na pewno wynagrodzi Ci caly bol, jaki przezywales kochane malenstwo !

Posted

łzy mi lecą.... :placz:

znałam psa, który po śmierci swego pana - jeździł autobusem ( z przystanku, z którego odchodziły trzy autobusy- kazdy w inną stronę miasta...) na grób do pana- kładł się na płycie i tak lezał cały dzień...a wieczorem wracał...

Posted

brawo za cudowy koniec historii.. :)
psy jak sie okazuje sa wierniejsze od ludzi.. i to jest niestety smutne :(

POWODZONKA PLASTUNIUUUU KOCHANIE:loveu: USCISKI I POZDROWIENIA DLA NOWYCH PANSTWA :D

Posted

Wczoraj odwiedzila mnie Halinka ( cudowna osoba, ktora nie przeszla obok tej wielkiej psiej tragedii i tak dlugo walczyla, az udalo jej sie Plastusia na cmentarzu zlapac ).
To dzieki niej Plastus juz jest w cudownym cieplym, pelnym milosci domku, otoczony opieka..... jest bezpieczny.....
Dziekujemy :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: .

Halinka nakrecila krociutki filmik z podrozy i z nowego domku Plastusia.
Jesli tylko znajdzie chwilke, to i my go tutaj poogladamy :multi: !
A ja juz widzialam ...;) :evil_lol: .

• 2 weeks later...
Posted

Dostalam sms od PLASTUSIA ! ! !
Psiaczek szczeka sobie w domku .... na pania ! Zacheca ja do zabawy !
Nie jest chyba taki staruszeczek z niego :evil_lol: !

Posted

[quote name='AśkaK']:multi: :multi: :multi: :lol:

A jest szansa na fotki z nowego domku?:cool3:

Z tego , co pisze nowa pani Plastka - RUDZIKA - JEST WIELKA SZANSA !

A to list ( wklejam, bo mysle, ze jest skierowany nie tylko do mnie, ale do wszystkich kochajacych maluszka cioteczek :loveu: ) :

" Witam serdzecznie, przepraszam że tak późno odpisuję, ale jak już mówiłam coś mi się dzieje z komputerem.
Jeśli chodzi o psinkę, to jest ok i proszę nie dziękować za zabranie go ze schroniska, tak myślę sobie że tak jak i ludzie tak i zwierzęta muszą mieć w swoim życiu trochę szczęścia, jeśli mogę pomóc, to robię to bardzo chętnie.
On już mi sie odwdzięcza swoim psim wiernym serduszkiem,
na spacerach jest jest bardzo groźny - warczy na każdego mijanego psa, jeśli jakiś pies go zlekceważy to jest ok, ale są takie które chcą go gryźć i wtedy amik wkracza do akcji i bardzo go broni, tzn. gryzie się za niego.
Mają jakąś psią komitywę :)) tylko kota mijają z daleka.
Uszyłam mu pelerynkę ( polar + ortalion ) żeby biedaczek nie marzł i nie padał mu deszcz na głowę.
Zrobię mu jeszcze na drutach kubraczek, to na chłodne dni.
Porobię mu kilka zdjęć w przyszłym tygodniu,to wyślę.
Proszę się nie martwić o niego, nie jest mu u nas źle.
On też się chyba już przyzwyczaił, bo zaczyna kaprysić przy jedzeniu, jak cos mu nie smakuje to stoi i patrzy mi prosto w oczy.
Oczywiście osiąga swój cel, zaraz szykuję mu coś innego, żeby tylko jadł i przytył. "

No i .... jak tu nie dziekowac .... po takich wiadomoscich ! ! ! :loveu: :multi: