zuziaM Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Mam dla Plastusia wspanialy domek na Gornym Slasku. Jestem z pania umowiona we Wroclawiu - na sobote. Moze sprobujmy znalezc jakis transport dla tej pani, zeby nie musiala jechac autobusem. TRANSPORT do np. JELENIEJ GORY, albo ZGORZELCA ( no ewentualnie do WROCLAWIA ) bylby wspanialy. Najlepiej w dwie strony od razu..... ale czy sie uda ? Znalazlam transport dla pani na pon. lub wtorek z G. Slaska do nawet - Boleslawca. Szukajmy powrotnego ! PROSZE ! ! ! Z : BOLESLAWCA, ZGORZELCA, JELENIEJ GORY... w kierunku Gornego Slaska. Zeby Plastus nie musial si tluc pociagiem czy autobusem...... Jesli sie uda cos znalezc - Plastus szybciutko sie w nowym domku znajdzie ! Quote
MagYa^^ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 uuuuuuaaaaaaauuuuuuuuuu :-o :multi: :multi: :multi: Quote
Seaside Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Właśnie Gosiu przeczytałąm PW i dopiero teraz tu dotarłam. Jak dobrze by było..... wświetle tego co napisałaś... naprawdę dobrze..... A Ty kochaniutki Fantastku już niedługo dooopcię zagrzejesz :) Quote
Jola_K Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 trzymam kciuki za Plastka - Fantaste :) :) :) Quote
zuziaM Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Przekazalam wszystko Halince ( znalazczyni Plastusia ). Halinka Plastka zawiezie chetnie do Wroclawia. Dalam namiary na domek. Trzymamy kciuki ! :thumbs: Quote
Seaside Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Kiedy to wielkie wydarzenie?? W sobotę tak??? Quote
zuziaM Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Seaside napisał(a):Kiedy to wielkie wydarzenie?? W sobotę tak??? Tak !! ! ! W sobote lub niedziele Plastus pojedzie prosto do swojego nowego domku ( Halinka go zawiezie do samego celu ) ! Halinka juz rozmawiala z pania - jest rowniez zachwycona ! Domek bedzie wspanialy ! :multi: :multi: :multi: Quote
Seaside Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 No to cuuudownie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No patrzcie jakie wieści!!!:multi: A ja właśnie dostałam maila z allegro: "Proszę o wybaczenie że obserwuję, ale wacham się z dwóch powodów: 1. Mój psiniak ma 21 lat. głuchy i widzi tylko na jedno oczko nie wiem czy zaakceptuje ten malutki mojego staruszka. 2. Poruszam się o kulach i obawiam się czy malutki nie będzie bał się kul, bo w jego oczkach to wygląda jak kije, może był uchowaj boże....... bity i czy nie będzie uciekał. A jak mój staruszek odejdzie,,,, to chciałbym z kimś wychodzić. Mieszkam w Warszwie. Ps Jeszcze są 4ry futra - koty. Ale malutki b. mi się podoba. pozdrawiam" Odpisałam już temu panu że maila przekażę osobie bezpośrednio opiekującej się Plastusiem. Nie wiedziałam jeszcze że Plastuś już jest "zaklepany". :p Proszę o pw to podam adres mailowy do tego Pana, może jakiegoś innego psiaka mu podrzucicie..?:cool3: No w każdym razie trzeba mu odpisać że już nieaktualne...Albo poczekać do soboty by nie zapeszyć. Ale odpisać trzeba tak czy tak, żeby nie pomyślał że olewamy.;) Quote
malagos Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ta bida tez szuka domu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42856&page=4 Quote
Jola_K Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 cudnie, cudnie!!!! ale mile zakonczenie dnia!!!! Quote
Jola_K Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Panu z allegro, ktory jest zainteresowany Plastusiem, koniecznie trzeba innego pieska zaproponowac, takiego ktory toleruje koty i inne psiaki, na pewno jakas bidulka sie znajdzie, niestety wybor jest duzy ;( a nasza Luna? ze swoimi lapkami nie bedzie "przyspieszac" na spacerkach i jak najbardziej tylko do mieszkania wewnatrz sie nadaje Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Zuzziu czy w Lwówku nadaje się coś jeszcze dla Pana?? Może któraś z małyćh sunieczek?? Można ją jeszcze nauczyć żeby kochała koty :) Quote
zuziaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Seaside napisał(a):Zuzziu czy w Lwówku nadaje się coś jeszcze dla Pana?? Może któraś z małyćh sunieczek?? Można ją jeszcze nauczyć żeby kochała koty :) Ja mysle, ze male sunie od Villasowej to nie jest dobry typ dla pana, ktory nie moglby takiej suni dogonic..... gdyby zechciala uciec. A Luna - bylaby idealna, tylko ta reakcja na koty .... nie mam pojecia, jak ona z kotami zyje....:roll: . Czy ktos moglby zadzwonic do hoteliku i spytac ? Ja z pewnych wzgledow... nie moge. I wtedy trzeba tez tego pana powiadomic o kandydatce .... mozemy wysterylizowac, jesli zechce. Ale mysle, ze Lunka bylaby wspaniala.... nie stara, raczej powolna.... pan bylby wciaz w domu z nia, wiec nie narobilaby szkod ( zreszta jak na razie i tak nie robi ) , jest nauczona zalatwiania do pudeleczka z trocinami, wiec gdyby pan nie mogl wychodzic na dwor.... sprawe by inaczej zalatwial. Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Zuziu ja dziś w sprawie Luny zadzwonię jeszcze do Pani Sylwii, chcę być tutaj pewna. Nie chciałabym choremu człowiekowi robić nadzieji na psiaka, który pójdzie znów do innego domku. Szcezgólnie, że Plastuś "uciekł" mu sprzed nosa :( Quote
MagYa^^ Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 wow :)) Fantastek ma powodzenie! :D Panu najlepiej zaproponowac cos starszego i lekkiego - gdyby trzeba bylo niesc (roznie bywa). I najlepiej wysterylizowac/wykastrowac - chyba nie potrzeba nam kolejnych nieszczesc :shake: Quote
zuziaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Plastunio juz umowiony ! ! ! :multi: Pani Halinka zawiezie go w sobote raniutko do samego domku. I tu mam prosbe ...... czy jakies pare groszy na koszty podrozy by sie dalo zebrac ? Halinka placila na utrzymanie Plastusia w hoteliku oraz za wizyte u lekarza przez caly ten czas..... Moze pomozemy jej chociaz w transporcie ? :modla: :modla: :modla: Quote
Jola_K Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='zuziaM']Plastunio juz umowiony ! ! ! :multi: Pani Halinka zawiezie go w sobote raniutko do samego domku. I tu mam prosbe ...... czy jakies pare groszy na koszty podrozy by sie dalo zebrac ? Halinka placila na utrzymanie Plastusia w hoteliku oraz za wizyte u lekarza przez caly ten czas..... Moze pomozemy jej chociaz w transporcie ? :modla: :modla: :modla: ponawiam prosbe!!! Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 dziewczyny - chciałyście pomóc :oops: To już tylko kroczek do szczęścia Fantastka - bardzo prosimy o wsparcie :( Quote
Dabrowka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Skończyły się moje bazarki - powinnam dzisiaj wiedzieć ile pieniędzy wpłynie do skarpety Plastusia. Ile trzeba zapłacić za transport? I czy dom jest dobrym domem? :cool3: Plastuś zapadł mi głęboko w serce i czuję się za niego trochę odpowiedzialna :loveu: Quote
zuziaM Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dabrowka napisał(a):Skończyły się moje bazarki - powinnam dzisiaj wiedzieć ile pieniędzy wpłynie do skarpety Plastusia. Ile trzeba zapłacić za transport? I czy dom jest dobrym domem? :cool3: Plastuś zapadł mi głęboko w serce i czuję się za niego trochę odpowiedzialna :loveu: Nie wiem, ile transport bedzie kosztowal. Po powrocie zapytam Halinke. Domek bedzie wspanialy ! Pani ma tez kotki, wszystkie znalezione. A zawsze miala znajdki i biedactwa, ktore przynosila do domu corka. W domu zawsze byly zwierzeta i dozywaly spokojnie starosci. Pani zaprosila Halinke, zeby sama sie przekonala, czy warunki, ktore chce Plastkowi zapewnic, jej odpowiadaja..... i nie moze sie juz doczekac spotkania. Quote
Jola_K Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='zuziaM']Nie wiem, ile transport bedzie kosztowal. Po powrocie zapytam Halinke. Domek bedzie wspanialy ! Pani ma tez kotki, wszystkie znalezione. A zawsze miala znajdki i biedactwa, ktore przynosila do domu corka. W domu zawsze byly zwierzeta i dozywaly spokojnie starosci. Pani zaprosila Halinke, zeby sama sie przekonala, czy warunki, ktore chce Plastkowi zapewnic, jej odpowiadaja..... i nie moze sie juz doczekac spotkania. :placz: :placz: :placz: to ze szczescia (a co z tym panem z allegro, ucepilam sie mysli jak rzep psiego ogonka, ze moze Luna.... ona tak dlugo juz czeka) Quote
Recommended Posts