Seaside Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jakie cudowne wiadomości :) - grzeją serducho :loveu: Quote
Seaside Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Ja chciałąbym go zobaczyć w tych ciuszkach :loveu: Quote
Jola_K Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dziekujemy za wiadomosc ! Plastus - Rudzik juz zdobyl nowych przyjaciol, bo to super pies jest ! czekamy na fotki, w ubranku i bez :cool3: :oops: Quote
carolinascotties Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Piękny list...wspaniali ludzie :loveu: Quote
zuziaM Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nowa wiadomosc , a nad zdjeciami pracuje.... " witam serdecznie, dziękuję za zainteresowanie. Nawet nie pomyślałam że tyle osób było zainteresowanych losem takiej małej (wielkiej) psinki. Włściwie to nijak na niego nie wołamy, ponieważ on nie reaguje na żadne imię, jest niesamowitym indywidualistą, chodzi gdzie chce, robi co chce, jak go wołam to przychodzi albo nie, zależy jaki ma humor. Po schodach nie chodzi (muszę go nosić na rękach), jeśli ma zły dzień to szczeka na każdego i na wszystkich, nawet na krzaki, jeśli stoją na jego drodze, znajomy podał mi rękę, trzeba było go ugryźć w nogę- a jak- po co podał mi rękę? przechodził doberman? miał brzydkie nogi? trzeba było go ugryźć, jak on to robi? nie wiem? przecież nie ma zębów! zaczepia inne psy a amik leci je gryźć ( bardzo go amik broni ) w bloku są 2 psy których amik nie toleruje, bo szczekają i warczą na rudzielca! A weterynarz niestety potwierdził zaawansowaną starość rudzika, ma również zaćmę, nie wychodzi z kojca jak jest ciemno, ale póki co trzyma się dobrze. Wkrótce wyślę zdjęcia, pozdrawiam Zosia." Quote
Dabrowka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Takie to biedne było, schowane w tej szafce, no... :evil_lol: A to jest nieustraszony pogromca :evil_lol: Plastuś wspaniale trafił :loveu: Czy wykorzystałyście pieniądze ze skarpety na AFN? Pytam, bo miałam "małą " awarię komputera jakiś czas temu i straciłam orientację ;) Quote
zuziaM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Dabrowka']Takie to biedne było, schowane w tej szafce, no... :evil_lol: A to jest nieustraszony pogromca :evil_lol: Plastuś wspaniale trafił :loveu: Czy wykorzystałyście pieniądze ze skarpety na AFN? Pytam, bo miałam "małą " awarię komputera jakiś czas temu i straciłam orientację ;) Nowe wiadomosci o dzielnym "Pogromcy Plastusiu- Rudziku " : " Witam serdecznie, mam nadzieję że pokazane zdjęcia rudzika-voksika spodobają się :-), piesek który widnie w tle to ten zabrany spod sklepu mięsnego 4 lata temu. Zabiedzony, zapchlony i zakudlony ( skołtuniona sierść i zaropiałe oczy, myślałam że jest ślepy) doszedł do siebie już po pół roku, mam nadzieję,że rudzik również po pół roku dojdzie do siebie a wyłażąca sierść zmieni się w piękne rude futro (dostaje raz w tygodniu żółtko) Ma tutaj spokój,przeważnie śpi w swoim kojcu i chyba czuje się bezpiecznie ( bardzo głośno chrapie). Wstaje i przychodzi do mnie żeby go trochę poprzytulać a potem idzie do swojej miseczki żeby zjeść no i znowu do łóżeczka. Przed spacerkiem cierpliwie czeka żeby go ubrać w kubraczek (szczególnie wieczorem i rano)a na spacerze, jak już mówiłam "dajcie mi wszystkie psy to je zjem" :-). Za jakiś czas znowu wyślę zdjęcia. I jeszcze jedna prośba - proszę nie mówić do mnie "pani" jestem Zosia a dla przyjaciół Zofi, przecież nie jestem taka stara! " Pozdrawiamy serdecznie Zofie, jej wspaniala rodzine i kochane zwierzaki Plastka i jego kolege ( biedactwo, tez nie mialoby szans :shake: , gdyby nie pojawila sie na jego drodze Zofia :loveu: ). Pieniazki - 31 zl - wykorzystalysmy - dziekujemy. Quote
zuziaM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No, cioteczki kochane ! ! ! :mad: Ja sie tu staram, zeby wiadomosci na biezaco przekazywac, a.... czytac i podziwiac chlopczyka ... nie ma komu :mad: ! Quote
Seaside Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 jest komu jest :) - tylko dzisiaj zawrót głowy w pracy mam :shake: Quote
Dabrowka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :loveu::loveu::loveu: Plastuś szczęściarz :) jeszcze biedniutki, ale mina zupełnie inna :) Quote
carolinascotties Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Meldujemy się - ja i moja grypa :loveu: Piękne zdjęcia Plastusia :lol: Pozdrawiamy Panie i Plastusia :) Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='carolinascotties']Meldujemy się - ja i moja grypa :loveu: Piękne zdjęcia Plastusia :lol: Pozdrawiamy Panie i Plastusia :) Pozdrowienia przekazuje wszystkie. I .... NOWE WIESCI : " Witam gorąco! dzięki za wiadomość, nie wysyłałam nowych zdjęć, pytałam o te stare, bo nie wiedziałam czy dotarły. Nowe prześlę za jakiś czas, bo rudy nic się nie zmienił, odrosła mu sierść na grzbiecie i trochę na ogonku, troszeczkę przytył, ale daleko mu jeszcze do normalnego wyglądu, trzeba trochę czasu. Na spacerach jest jeszcze bardziej agresywny, powiedziałabym że wszczyna awantury i coraz częściej muszę go brać na ręce żeby go nie pogryzły psy, na które z takim upodobaniem się rzuca, nie mogę go puścić bez smyczy bo mnie nie słucha i leci tam gdzie mu się podoba, biega za amikiem i robi dokładnie to co amik, amik natomiast bardzo go pilnuje, kiedy wchodzę do sklepu a rudy jest przywiązany przed sklepem to amik nie ruszy się na krok od niego. Amik robi mu również codzienną toaletę, wylizuje oczka, uszy, liże mu pyszczek, słowem zrobił się z amika tata rudego, taka wierna psia przyjaźń, miło na to popatrzeć, tymbardziej że amik był typem samotnika. Myślę że nowe zdjęcia wyślę gdzieś w czerwcu, pozdrawiam Zosia. " Quote
Seaside Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Takie chuchro z niego było, a teraz zadzior na całego :diabloti: Quote
zuziaM Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Seaside napisał(a):Takie chuchro z niego było, a teraz zadzior na całego :diabloti: No a co powiesz na to ? ? ? :loveu: ........ swiezutkie foteczki maluszka :loveu: Quote
zuziaM Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jaki grubasek sie zrobil ..... pamietasz ta skorke zwisajaca na jego grzbieciku az na ogonek ........:shake: ? A teraz ! ! ! Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :cool3: Plastuś wygląda swietnie :multi: :loveu: :lol: Quote
Jowita Poznań Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 oj jakie szczesliwe cudo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 szok!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A jaki kudłaty???????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: (jak na Plastka oczywiście :razz: ) Quote
Jola_K Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :loveu: :loveu: jeju, jak milo tu zagladac :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts