Seaside Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Niewiadomo :( Znaleziono go na cmentarzu jak błąkał się w takim stanie :placz: :placz: :placz: Quote
AśkaK Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czyli nie miał żadnych badań pod tym kątem, rtg? Malutki chudzinek...:placz: Ale dobrze że już dochodzi trochę do siebie. Quote
Seaside Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Niestety nie miał :( Nie stać nas na to - oprócz niego mamy 6 psów w hoteliku - miesięcznie to około 1500 zł, więc ledwo dychamy. Na szczęście mały "prostuje się" - nie wiem więc skąd to skrzywienie??? Może ktoś go kopnął lub potrącił go samochód??? :( Quote
AśkaK Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Strasznie mi żal chudziaszka...Gdyby nie nasz Rudzielec wredota...on żadnego psiego faceta-nawet małego i chorego - w domu nie zechce.:shake: Quote
Seaside Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Maleństwo nie spadaj tak daleko :( Quote
Dabrowka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Seaside, czy możesz napisać, co się dzieje u Plastusia? Co jest mu potrzebne, jakieś jedzenie, pieniądze na badania (jakie i ile) itd. Trzeba go trochę rozreklamować wśród dogomaniaków, a tu od kilku tygodni tak naprawdę tylko hopanie... Wpłaćmy chociaż po 10 zł na malucha, może uzbiera się na jakieś badania. Albo na trochę lepszego jedzonka. Quote
carolinascotties Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 to dobry pomysl - na AFN skarpetkę trzeba założyc. jaki dopisek? Quote
loozerka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 bardzo biedny maluszek, jemu glownie dom potrzebny..moze macie kogos netowego, kto dałby ogloszenia? Ja zaraz finalizuje bazarkowe ustalenia sprzedazy poza bazarkowej, poprosze o wpłate na malucha, bedzie tego niewiele naprawde, ale zawsze jakis pieniądz wpłynie Quote
carolinascotties Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a ja ponawiam pytanie - jaki dopisek..żeby się nie pogubić? - Dramat z cmentarza??? Quote
Dabrowka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 To ja już wolę Plastuś z cmentarza - takie imię padło na wątku i bardzo do malucha pasuje :) Nie wiem, czy nie lepiej jeszcze się wstrzymać z ogłoszeniami, dopóki nie będzie wiadomo o nim więcej poza tym, że mały, chudy i wszystkiego się boi... Quote
Celina12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Biedna maleńka:-(:-( Kruszynka....to co z wpłatami na AFN-jaki dopisek??? Quote
Dabrowka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Seaside napisał(a):wpłaty idą na konto naszej ZuziM, która opłąca psiaki w hoteliku :) A czy można wpłacać na AFN?... Quote
loozerka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 no własnie....? Bo ja włąsnie finalizuje transakcję.....i musze podac nazwe skarpety, a myslalam, ze to bedzie AFN.... Quote
Dabrowka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dziewczyny - dziękuję bardzo za ruch w wątku :loveu: Wiedziałam, że mogę na Was liczyć :loveu: Seaside, dzięki za informacje. Całkiem dobre informacje :) Quote
loozerka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a prosiemy bardzo :D wedle zyczenia, Paniusiu ;) To co z ta skarpeta? Mozna na AFN, czy ZDECYDOWANIE wolelibyście to konto prywatne? Quote
Dabrowka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja zdecydowanie wolę AFN. Poza tym to konto można podawać bez obaw na zewnątrz, na przykład na allegro. Quote
loozerka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja tez Dabrówko wole AFN, i dlatego podkreslilam to ZDECYDOWANIE, bo takie zdecydowanie na 1500 % mnie przekona:D Quote
Celina12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Czekając na końcową decyzję gdzie najlepiej wpłacać podnoszę Maleństwo!!! Quote
Seaside Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 To wpłącajcie na AFN "Plastuś z cmentarza" Dziękujemy :) Quote
Seaside Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dziewczyny Zuzia własnie wraca z hoteliku. Ma nowe zdjecia smyka ale wstawi w poniedziałek bo wtedy ma dostep do netu :) Powiedziała ze mały zaraz po dostarczeniu do hotelu był u weterynarza - Lekarz powiedział, że jest bardzo wygłodzony i stąd ten skurcz. Dostał witaminki na skórę, sierść, bo z zimna, głodu i pchełek stan jego skóry był w fatalnym stanie :( Najwyraźniej diagnoza była dobra bo mały nabiera ciałka i wyprostował się, musiał długo się błąkać skoro przykurcz był tak duży.... Zuzia mówi że będą potrzebne jeszcze wizyty bo skókę na zadku ma dziwną i jakieś brodawki na główce ... Damy radę z waszą pomocą :) Odwiedza go Pani która go znalazłą i w najbliższym czasie ma przyjechać z jakąś babeczką która zastanawia się nad adopcją małego psiaka :) Zastanawia się bo w domu ma kota i fredki :) Pisze w najbliższym czasie bo Pani Halinak jest po operacji. Quote
Dabrowka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Biedactwo maleńkie :(, mam nadzieję, że psychicznie też już dochodzi do siebie. Postaram się dzisiaj wystawić jakiś bazarek na niego, wpłacę też parę złotych. Myślę, że dobra będzie skarpeta Plastuś, a gdyby udała się jego adopcja (oby jak najszybciej), mozna zawsze to co zostanie przeskarpetkować na Psy z Jeleniej :) Trzymam kciuki, żeby pani się w Plastusiu zakochała :loveu: Quote
Recommended Posts