Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie miał :( Nie stać nas na to - oprócz niego mamy 6 psów w hoteliku - miesięcznie to około 1500 zł, więc ledwo dychamy.
Na szczęście mały "prostuje się" - nie wiem więc skąd to skrzywienie???
Może ktoś go kopnął lub potrącił go samochód??? :(

Posted

Seaside, czy możesz napisać, co się dzieje u Plastusia? Co jest mu potrzebne, jakieś jedzenie, pieniądze na badania (jakie i ile) itd. Trzeba go trochę rozreklamować wśród dogomaniaków, a tu od kilku tygodni tak naprawdę tylko hopanie...

Wpłaćmy chociaż po 10 zł na malucha, może uzbiera się na jakieś badania. Albo na trochę lepszego jedzonka.

Posted

bardzo biedny maluszek, jemu glownie dom potrzebny..moze macie kogos netowego, kto dałby ogloszenia?
Ja zaraz finalizuje bazarkowe ustalenia sprzedazy poza bazarkowej, poprosze o wpłate na malucha, bedzie tego niewiele naprawde, ale zawsze jakis pieniądz wpłynie

Posted

To ja już wolę Plastuś z cmentarza - takie imię padło na wątku i bardzo do malucha pasuje :)

Nie wiem, czy nie lepiej jeszcze się wstrzymać z ogłoszeniami, dopóki nie będzie wiadomo o nim więcej poza tym, że mały, chudy i wszystkiego się boi...

Posted

Dziewczyny Zuzia własnie wraca z hoteliku. Ma nowe zdjecia smyka ale wstawi w poniedziałek bo wtedy ma dostep do netu :)
Powiedziała ze mały zaraz po dostarczeniu do hotelu był u weterynarza - Lekarz powiedział, że jest bardzo wygłodzony i stąd ten skurcz. Dostał witaminki na skórę, sierść, bo z zimna, głodu i pchełek stan jego skóry był w fatalnym stanie :(
Najwyraźniej diagnoza była dobra bo mały nabiera ciałka i wyprostował się, musiał długo się błąkać skoro przykurcz był tak duży....
Zuzia mówi że będą potrzebne jeszcze wizyty bo skókę na zadku ma dziwną i jakieś brodawki na główce ...
Damy radę z waszą pomocą :)
Odwiedza go Pani która go znalazłą i w najbliższym czasie ma przyjechać z jakąś babeczką która zastanawia się nad adopcją małego psiaka :) Zastanawia się bo w domu ma kota i fredki :)
Pisze w najbliższym czasie bo Pani Halinak jest po operacji.

Posted

Biedactwo maleńkie :(, mam nadzieję, że psychicznie też już dochodzi do siebie.

Postaram się dzisiaj wystawić jakiś bazarek na niego, wpłacę też parę złotych. Myślę, że dobra będzie skarpeta Plastuś, a gdyby udała się jego adopcja (oby jak najszybciej), mozna zawsze to co zostanie przeskarpetkować na Psy z Jeleniej :)

Trzymam kciuki, żeby pani się w Plastusiu zakochała :loveu: