joaaa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kopiuję z molosów: mama napisał(a): Nowy Forumowicz Zarejestrowany: Jan 2007 Posty: 2 11-01-07, 14:12 Pomóżcie proszę Oddam w dobre rączki psa Boksera pregowanego wabi się Pako i ma 4 lata. Mam go od maleńkiego. Świetny psiak bardzo kocha ludzi uwielbia się bawić jest swietny dla dzieci. Mam małą coreczkę i ona ma alergię ciągle mi choruje i lekarze nie pozostawiają mi wyboru. Serce nam z bólu pęka bo kochamy naszego psiaka i moja córcia tez go uwielbia ale jej dobro jest dla nas najważniejsze. Pies jest w bardzo dobrej formie, zadbany, zdrowy i bardzo radosny i łagodny, śmiejemy się że on chyba nigdy nie wydorośleje. Problem transportu raczej nie stanowi problemu. Zależy nam aby trafił do ludzi którzy faktycznie znają tą rasę i kochają tak jak my, aby pies dostał miłość, zabawę, ruch i troskę, moze to dużo ale to praktycznie nasz członek rodziny. Poprosiłam o kontakt i zdjęcia na naszą stronkę, pani odpisała dzisiaj, że wszystko przygotuje. Boksio, oczywiście, zostanie w domu do czasu znalezienia nowego właściciela. Zaraz będą zdjęcia. Tu linka do molosów: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=254294&posted=1#post254294 Quote
la_pegaza Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 echhh :shake: może pogadac? zobaczyc co ten lekarz im proponował? przecież są ludzie z alergiami i mają psy.. a jakieś fotki? no i skąd jest pies?? Quote
joaaa Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Fotki wstawiam, ale coś mi ten ImageShack beznadziejnie chodzi!!! A miejscowości nie podano, domyślam się, że chyba w okolicach Gorzowa, bo zdjęcia były wstawione na portalu chyba Gorzowa. A z alergią właśnie mam nadzieję, że ktoś im cos doradzi tutaj, bo wiele razy przewijał się ten temat. A widać, ze zależy im na psie. Quote
joaaa Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Gdzie ciotki boksiowe i wujkowie?! :mad: Quote
joaaa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 I pani Pako też się nie odzywa. :shake: Quote
joaaa Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 nic nie wiadomo, pani się nie odzywa :shake: Quote
credita Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 no ciekawe co z boksiem ? może znalazł nowy domek:p Quote
Recommended Posts