Macia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No to ja odpowiem. Według naszej gazety: -parking cały dzień - 10 zł -bilet dla osoby dorosłej - 8 zł -bilet dla młodzieży szkolnej - 5 zł -dzieci w wieku przedszkolnym - bezpłatny Nie wiem czy można kupić bilet dwudniowy więcej informacji nie mam. Quote
Paulina87 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Super - ciekawe czy studenci to jeszcze młodzież szkolna czy już nie :evil_lol: Quote
marisia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Paulinka18 napisał(a):Super - ciekawe czy studenci to jeszcze młodzież szkolna czy już nie :evil_lol: Jasne starczy Ci na bilet i cukrową watę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
marisia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='shayra']......... Jesteś z Leszna - czy plan sędziowania oficjalnie ogłoszony na stronie jest obowiązujący ? Może nie muszę się spieszyć nd 10:00 ? Quote
aga616 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='marisia']Jesteś z Leszna - czy plan sędziowania oficjalnie ogłoszony na stronie jest obowiązujący ? Może nie muszę się spieszyć nd 10:00 ? już o to z Norą pytałyśmy:p ;) Quote
Paulina87 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 marisia napisał(a):Jasne starczy Ci na bilet i cukrową watę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Kurcze uwielbiam watę cukrową :loveu: , ale wolę kupić coś psiską za nadwyżkę. Mam nadzieję, że uda mi się być w dwa dni. Quote
Draczyn Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jesli ktoś juz dzis wrocil z Leszna to bardzo proszę o stawke buldożkow francuskich Quote
sylrwia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Draczyn napisał(a):Jesli ktoś juz dzis wrocil z Leszna to bardzo proszę o stawke buldożkow francuskich Draczyn:roll: ale wystawa zaczyna sie dopiero jutro czyli w sobote a dzis jest piątek :evil_lol: :diabloti: :evil_lol::diabloti: Quote
aga616 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 sylrwia napisał(a):Draczyn:roll: ale wystawa zaczyna sie dopiero jutro czyli w sobote a dzis jest piątek :evil_lol: :diabloti: :evil_lol::diabloti: hehe:lol: ;) Quote
Joanna G Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Draczyn napisał(a):Jesli ktoś juz dzis wrocil z Leszna to bardzo proszę o stawke buldożkow francuskich Hi hii hii Draczyn jesteś jeden dzień do przodu :) Quote
Draczyn Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 sylrwia napisał(a):Draczyn:roll: ale wystawa zaczyna sie dopiero jutro czyli w sobote a dzis jest piątek :evil_lol: :diabloti: :evil_lol::diabloti: Ale ze mnie ......... faktycznie. A ja tutaj co chwile zagladam w nadziei, ze coś ciekawego zoobacze. Chachachacha, ale wstyd:diabloti::diabloti: Quote
aga616 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Draczyn napisał(a):Ale ze mnie ......... faktycznie. A ja tutaj co chwile zagladam w nadziei, ze coś ciekawego zoobacze. Chachachacha, ale wstyd:diabloti::diabloti: luzik :) zdamy relację jutro :cool1: i w niedzielę:p Quote
Macia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ja jutro od rana będe się kręcic po wystawie. Będe miała koszulke: http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5541&highlight=koszulka&page=4 taką jak tu( chyba że jej nie znajde). Będe robic zdjęcia( na tyle ile potrafie). Jakby co to podchodzic, bardzo chętnie pomoge. Będe bez psa, a nie lubie się nudzic :cool3: . Quote
jo-jo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 To jak jutro wróci ktoś z wystawy i będzie mieć chwilkę to ja poproszę stawkę dogów niemieckich :)) Trzymamy Bardzo Mocno Kciuki !! :razz: :kciuki: Quote
marisia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 aga616 napisał(a):już o to z Norą pytałyśmy:p ;) I jaką uzyskałaś odpowiedź ? Quote
Paulina87 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A my będziemy około 10 tzn ja i TZ. Bede miała zieloną koszulkę i najwyżej na to bluzę i będę oczywiście śmigać z moim mini aparatem. Możecie śmiało zaczepiać hehe bo ja do nikogo nie podchodzę pierwsza bo jestem :oops: :oops: Quote
marymek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy - prosiłabym o fotki bernardynów, berneńczyków i seterów. Głównie chodzi mi o psa - BOCK Klan Basów (seter szkocki), tylko nie wiem czy on się tam pojawi ;) Quote
marisia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 shayra napisał(a):..........Jakby co to podchodzic, bardzo chętnie pomoge. Będe bez psa, a nie lubie się nudzic :cool3: . A możesz mi na zosia@netia.net.pl podać swoją komórkę - zadzwonię, żeby upewnić się, że w niedzielę sznaucerki mini cz-s na ringu 7 są oceniane na samym końcu – może w katalogu będzie godzina ? Quote
aga616 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 marymek napisał(a):Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy - prosiłabym o fotki bernardynów, berneńczyków i seterów. Głównie chodzi mi o psa - BOCK Klan Basów (seter szkocki), tylko nie wiem czy on się tam pojawi ;) hmmm..może się mylę ale raczej go nie będzie:roll: Quote
tylko psy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Czy jesli zapłacę za wystawe na miejscu, to też musze dać 100 zł, czy więcej? P.S. za odpowieź z góry dziękuję:):) Quote
agata :) Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A ja bym jutro prosiła wyniki z ringu cockerów czarnych :) Quote
sylrwia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 tylko psy napisał(a):Czy jesli zapłacę za wystawe na miejscu, to też musze dać 100 zł, czy więcej? P.S. za odpowieź z góry dziękuję:):) Na miejscu pewnie zaplacisz ta druga droższa stawke. Quote
pierozek_monika Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 agata :) napisał(a):A ja bym jutro prosiła wyniki z ringu cockerów czarnych :) to jak jutro poprosisz, to pojutrze Ci wstawię :p (dlatego że spaniele sędziowane są w niedzielę) Quote
Dzidtka_Gl Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 bardzo proszę tych co dzisiaj wystawiali o wypisanie stawki lhasa apso (gr IX, są jutro) Quote
agata :) Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 pierozek_monika napisał(a):to jak jutro poprosisz, to pojutrze Ci wstawię :p (dlatego że spaniele sędziowane są w niedzielę) Dzięki :calus: Nie wiedziałam kiedy, bo się nie wybieram, więc dokładniejszych informacji nie szukałam. Ale wyniki cockerów bardzo by się przydały :razz: Quote
Recommended Posts