Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to ja odpowiem. Według naszej gazety:
-parking cały dzień - 10 zł
-bilet dla osoby dorosłej - 8 zł
-bilet dla młodzieży szkolnej - 5 zł
-dzieci w wieku przedszkolnym - bezpłatny
Nie wiem czy można kupić bilet dwudniowy więcej informacji nie mam.

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Super - ciekawe czy studenci to jeszcze młodzież szkolna czy już nie :evil_lol:

Jasne starczy Ci na bilet i cukrową watę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

[quote name='shayra'].........
Jesteś z Leszna - czy plan sędziowania oficjalnie ogłoszony na stronie jest obowiązujący ? Może nie muszę się spieszyć nd 10:00 ?

Posted

[quote name='marisia']Jesteś z Leszna - czy plan sędziowania oficjalnie ogłoszony na stronie jest obowiązujący ? Może nie muszę się spieszyć nd 10:00 ?
już o to z Norą pytałyśmy:p ;)

Posted

marisia napisał(a):
Jasne starczy Ci na bilet i cukrową watę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Kurcze uwielbiam watę cukrową :loveu: , ale wolę kupić coś psiską za nadwyżkę.

Mam nadzieję, że uda mi się być w dwa dni.

Posted

Draczyn napisał(a):
Jesli ktoś juz dzis wrocil z Leszna to bardzo proszę o stawke buldożkow francuskich

Draczyn:roll: ale wystawa zaczyna sie dopiero jutro czyli w sobote a dzis jest piątek :evil_lol: :diabloti: :evil_lol::diabloti:

Posted

sylrwia napisał(a):
Draczyn:roll: ale wystawa zaczyna sie dopiero jutro czyli w sobote a dzis jest piątek :evil_lol: :diabloti: :evil_lol::diabloti:

hehe:lol: ;)

Posted

sylrwia napisał(a):
Ale ze mnie ......... faktycznie. A ja tutaj co chwile zagladam w nadziei, ze coś ciekawego zoobacze. Chachachacha, ale wstyd:diabloti::diabloti:

Posted

Draczyn napisał(a):
Ale ze mnie ......... faktycznie. A ja tutaj co chwile zagladam w nadziei, ze coś ciekawego zoobacze. Chachachacha, ale wstyd:diabloti::diabloti:

luzik :) zdamy relację jutro :cool1: i w niedzielę:p

Posted

To jak jutro wróci ktoś z wystawy i będzie mieć chwilkę to ja poproszę stawkę dogów niemieckich :))

Trzymamy Bardzo Mocno Kciuki !! :razz: :kciuki:

Posted

A my będziemy około 10 tzn ja i TZ. Bede miała zieloną koszulkę i najwyżej na to bluzę i będę oczywiście śmigać z moim mini aparatem. Możecie śmiało zaczepiać hehe bo ja do nikogo nie podchodzę pierwsza bo jestem :oops: :oops:

Posted

Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy - prosiłabym o fotki bernardynów, berneńczyków i seterów. Głównie chodzi mi o psa - BOCK Klan Basów (seter szkocki), tylko nie wiem czy on się tam pojawi ;)

Posted

shayra napisał(a):
..........Jakby co to podchodzic, bardzo chętnie pomoge. Będe bez psa, a nie lubie się nudzic :cool3: .

A możesz mi na zosia@netia.net.pl podać swoją komórkę - zadzwonię, żeby upewnić się, że w niedzielę sznaucerki mini cz-s na ringu 7 są oceniane na samym końcu – może w katalogu będzie godzina ?

Posted

marymek napisał(a):
Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy - prosiłabym o fotki bernardynów, berneńczyków i seterów. Głównie chodzi mi o psa - BOCK Klan Basów (seter szkocki), tylko nie wiem czy on się tam pojawi ;)

hmmm..może się mylę ale raczej go nie będzie:roll:

Posted

tylko psy napisał(a):
Czy jesli zapłacę za wystawe na miejscu, to też musze dać 100 zł, czy więcej?

P.S.
za odpowieź z góry dziękuję:):)

Na miejscu pewnie zaplacisz ta druga droższa stawke.

Posted

pierozek_monika napisał(a):
to jak jutro poprosisz, to pojutrze Ci wstawię :p
(dlatego że spaniele sędziowane są w niedzielę)

Dzięki :calus: Nie wiedziałam kiedy, bo się nie wybieram, więc dokładniejszych informacji nie szukałam. Ale wyniki cockerów bardzo by się przydały :razz: