Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jedzie ktoś w niedzielę ze Śląska i miałby miejsce dla jednej osoby bez psa na drogę "w te i we wte" (interesuje mnie ring wilczarzy)? Oczywiście partycypuję w kosztach podróży...

Posted

aga616 napisał(a):
haalooo!! ponawiam pytanie!!Czy ktoś może mi polecić nocleg w Lesznie (lub w okolicach Leszna)?? Wybieramy się na wystawę i szukamy jakiegoś miłego miejsca zakwaterowania, bo z Krakowa to ładny kawałek mamy:p No i oczywiście miejsca, w które będzie można zabrać trzy duże psy:eviltong:

Wczoraj zarezerwowałam pokój w hotelu MUMUT ok. 2 km od wystawy. Cena dwójki ze śniadaniem (i psem :razz: ) to 106 zł, parking strzeżony - bezpłatny tel. (65)520-17-77

Posted

Tolutkowa napisał(a):
Wczoraj zarezerwowałam pokój w hotelu MUMUT ok. 2 km od wystawy. Cena dwójki ze śniadaniem (i psem :razz: ) to 106 zł, parking strzeżony - bezpłatny tel. (65)520-17-77

OO dzięki ! Jakąś zaliczkę wpłacić trzeba??WIesz jakie tam są warunki?

Posted

aga616 napisał(a):
OO dzięki ! Jakąś zaliczkę wpłacić trzeba??WIesz jakie tam są warunki?

Zaliczki nie ma. A warunki ... nie mam pojęcia, ale i tak pewnie lepiej niż w akademiku w Poznaniu, gdzie koczowaliśmy na światówce:evil_lol:. Pani z recepcji była przemiła - duże psy jej nie straszne :lol: , my będziemy z CTR-em i goldkiem. Niestety stronka hotelu nie działa ....

Posted

Tolutkowa napisał(a):
Zaliczki nie ma. A warunki ... nie mam pojęcia, ale i tak pewnie lepiej niż w akademiku w Poznaniu, gdzie koczowaliśmy na światówce:evil_lol:. Pani z recepcji była przemiła - duże psy jej nie straszne :lol: , my będziemy z CTR-em i goldkiem. Niestety stronka hotelu nie działa ....

no to duża szansa że się tam spotkamy :p my z goldenem i seterem szkockim:lol:

Posted

aga616 napisał(a):
no to duża szansa że się tam spotkamy :p my z goldenem i seterem szkockim:lol:

To do zobaczenia w hotelu! Bo na ringu to raczej nie, Wy chyba jeszcze w młodzieży?

Posted

Tolutkowa napisał(a):
To do zobaczenia w hotelu! Bo na ringu to raczej nie, Wy chyba jeszcze w młodzieży?

tak - w młodzieży:p ale ring chyba ten sam?;)

Posted

Tolutkowa napisał(a):

hmmm..dzwoniłam tam i powiedziano mi 150 zł za pokój +50 zł za jednego psa!!!!:shake: :shake: czyli jak dla mnie 250 zł za dobę!!trochę za dużo:-(

Posted

Czy ktoś wybiera sie w sobotę z Bydgoszczy lub okolic na ta wystawę, a miałby miejsce w samochodzie dla 1 osóbki to błagam o kontakt. Niestety pies osoby z która miałam jechać zachorował i nie jadą na wystawę. Mam w Lesznie do wystawienia kilka piesków więc zależy mi na dotarciu na ta wystawę.

Posted

aga616 napisał(a):
hmmm..dzwoniłam tam i powiedziano mi 150 zł za pokój +50 zł za jednego psa!!!!:shake: :shake: czyli jak dla mnie 250 zł za dobę!!trochę za dużo:-(

:angryy: :angryy: Zadzwoniłam tam dzisiaj aby potwierdzic wcześniejsze ustalenia i ... podano mi takie warunki jak Tobie! Oczywiście zrezygnowałam z rezerwacji i powiedziałam co myślę o takim traktowaniu klientów. Właścicielka hotelu twierdzi, że nie ma pojecia kto robił tą rezerwacje dla mnie i podawał warunki :angryy: ! Szlag może człowieka trafić.
Przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale naprawdę podałam tylko dalej informacje jakie otrzymałam :oops: .

Posted

Tolutkowa napisał(a):
:angryy: :angryy: Zadzwoniłam tam dzisiaj aby potwierdzic wcześniejsze ustalenia i ... podano mi takie warunki jak Tobie! Oczywiście zrezygnowałam z rezerwacji i powiedziałam co myślę o takim traktowaniu klientów. Właścicielka hotelu twierdzi, że nie ma pojecia kto robił tą rezerwacje dla mnie i podawał warunki :angryy: ! Szlag może człowieka trafić.
Przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale naprawdę podałam tylko dalej informacje jakie otrzymałam :oops: .

spoczko- nie ma problema!! Zarezerwołam nocleg w pensjonacie 9 km od Leszna - za 75zł za pokój +pies 15 zł:p

Posted

sylrwia napisał(a):
Wiesz co ja na lutowa i na ta wysylalam poczta. Probuj przez fax, bo chyab inaczej to odpada. Albo zadzown do nich jutro i zapytaj :roll:

Dziękuje, chyba faxem będzie najlepiej :cool1:.

Posted

Ja wysłałam maila i fax. Niestety we wtorek Pani poinformowała mnie że moje zgłoszenie nie dotarło, dlatego w środę i czwartek wysłałam jeszcze raz faks. Dla pewności dziś wsadziłam zgłoszenie w list i wysłałam poleconym priorytetem. Mam nadzieje, że któreś dotrze, bo ręce mi już opadają....

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
zlaszalam w Opolu na wystawie i juz dzis mam potwierdzenie :multi: ale bez numerka- miomo ze zaplacone odrazu ;)

to tak samo jak ja-tez zglaszalam w opolu,tez dostalam potwierdzenie i tez bez numerka:roll:i do tego z bledami w nazwach moich psow:shake:

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
zlaszalam w Opolu na wystawie i juz dzis mam potwierdzenie :multi: ale bez numerka- miomo ze zaplacone odrazu ;)

aga616 napisał(a):
to tak samo jak ja-tez zglaszalam w opolu,tez dostalam potwierdzenie i tez bez numerka:roll:i do tego z bledami w nazwach moich psow:shake:

Na lutowa Championow takze nei przysylali pomimo oplacenia zgloszenia. Pocztą szły tylko waskie karteluszki z adnotacja o przyjeciu zgloszenia. Z tym świstkiem na miejscu odbierało się numerki.;)