Ziomalka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Mam pytanie, czy na Leszno można wysłać zgłoszenie przez e- mail, bo na stronie nie pisze konkretnie??? Quote
jusiss Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Elitesse']ZGŁOSZENIA PROSIMY PRZESŁAĆ DO 1 MAJA 2007 Ze strony http://www.zkwp.leszno.pl/ Oddział w Lesznie zawiadamia, że termin składania zgłoszeń przedłużono do 11.05.207 roku Quote
tunio Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Czy jedzie ktoś w niedzielę ze Śląska i miałby miejsce dla jednej osoby bez psa na drogę "w te i we wte" (interesuje mnie ring wilczarzy)? Oczywiście partycypuję w kosztach podróży... Quote
Tolutkowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 aga616 napisał(a):haalooo!! ponawiam pytanie!!Czy ktoś może mi polecić nocleg w Lesznie (lub w okolicach Leszna)?? Wybieramy się na wystawę i szukamy jakiegoś miłego miejsca zakwaterowania, bo z Krakowa to ładny kawałek mamy:p No i oczywiście miejsca, w które będzie można zabrać trzy duże psy:eviltong: Wczoraj zarezerwowałam pokój w hotelu MUMUT ok. 2 km od wystawy. Cena dwójki ze śniadaniem (i psem :razz: ) to 106 zł, parking strzeżony - bezpłatny tel. (65)520-17-77 Quote
aga616 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Tolutkowa napisał(a):Wczoraj zarezerwowałam pokój w hotelu MUMUT ok. 2 km od wystawy. Cena dwójki ze śniadaniem (i psem :razz: ) to 106 zł, parking strzeżony - bezpłatny tel. (65)520-17-77 OO dzięki ! Jakąś zaliczkę wpłacić trzeba??WIesz jakie tam są warunki? Quote
Tolutkowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 aga616 napisał(a):OO dzięki ! Jakąś zaliczkę wpłacić trzeba??WIesz jakie tam są warunki? Zaliczki nie ma. A warunki ... nie mam pojęcia, ale i tak pewnie lepiej niż w akademiku w Poznaniu, gdzie koczowaliśmy na światówce:evil_lol:. Pani z recepcji była przemiła - duże psy jej nie straszne :lol: , my będziemy z CTR-em i goldkiem. Niestety stronka hotelu nie działa .... Quote
aga616 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Tolutkowa napisał(a):Zaliczki nie ma. A warunki ... nie mam pojęcia, ale i tak pewnie lepiej niż w akademiku w Poznaniu, gdzie koczowaliśmy na światówce:evil_lol:. Pani z recepcji była przemiła - duże psy jej nie straszne :lol: , my będziemy z CTR-em i goldkiem. Niestety stronka hotelu nie działa .... no to duża szansa że się tam spotkamy :p my z goldenem i seterem szkockim:lol: Quote
Tolutkowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 aga616 napisał(a):no to duża szansa że się tam spotkamy :p my z goldenem i seterem szkockim:lol: To do zobaczenia w hotelu! Bo na ringu to raczej nie, Wy chyba jeszcze w młodzieży? Quote
aga616 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Tolutkowa napisał(a):To do zobaczenia w hotelu! Bo na ringu to raczej nie, Wy chyba jeszcze w młodzieży? tak - w młodzieży:p ale ring chyba ten sam?;) Quote
aga616 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Tolutkowa napisał(a):Wczoraj zarezerwowałam pokój w hotelu MUMUT ok. 2 km od wystawy. Cena dwójki ze śniadaniem (i psem :razz: ) to 106 zł, parking strzeżony - bezpłatny tel. (65)520-17-77 hmmm..dzwoniłam tam i powiedziano mi 150 zł za pokój +50 zł za jednego psa!!!!:shake: :shake: czyli jak dla mnie 250 zł za dobę!!trochę za dużo:-( Quote
Neiven Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Czy ktoś wybiera sie w sobotę z Bydgoszczy lub okolic na ta wystawę, a miałby miejsce w samochodzie dla 1 osóbki to błagam o kontakt. Niestety pies osoby z która miałam jechać zachorował i nie jadą na wystawę. Mam w Lesznie do wystawienia kilka piesków więc zależy mi na dotarciu na ta wystawę. Quote
Tolutkowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 aga616 napisał(a):hmmm..dzwoniłam tam i powiedziano mi 150 zł za pokój +50 zł za jednego psa!!!!:shake: :shake: czyli jak dla mnie 250 zł za dobę!!trochę za dużo:-( :angryy: :angryy: Zadzwoniłam tam dzisiaj aby potwierdzic wcześniejsze ustalenia i ... podano mi takie warunki jak Tobie! Oczywiście zrezygnowałam z rezerwacji i powiedziałam co myślę o takim traktowaniu klientów. Właścicielka hotelu twierdzi, że nie ma pojecia kto robił tą rezerwacje dla mnie i podawał warunki :angryy: ! Szlag może człowieka trafić. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale naprawdę podałam tylko dalej informacje jakie otrzymałam :oops: . Quote
aga616 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tolutkowa napisał(a)::angryy: :angryy: Zadzwoniłam tam dzisiaj aby potwierdzic wcześniejsze ustalenia i ... podano mi takie warunki jak Tobie! Oczywiście zrezygnowałam z rezerwacji i powiedziałam co myślę o takim traktowaniu klientów. Właścicielka hotelu twierdzi, że nie ma pojecia kto robił tą rezerwacje dla mnie i podawał warunki :angryy: ! Szlag może człowieka trafić. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale naprawdę podałam tylko dalej informacje jakie otrzymałam :oops: . spoczko- nie ma problema!! Zarezerwołam nocleg w pensjonacie 9 km od Leszna - za 75zł za pokój +pies 15 zł:p Quote
Gracjana Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Czy jedzie ktos z WARSZAWY w SOBOTE 02.06.2007 do Leszna i miał by miejsce w samochodzie dla jednej osoby i 2 psow?? dokładam sie do paliwa!!!!!!! Quote
ShP Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Mam pytanko do bardziej obeznanych, do Leszna przedłużyli zgłoszenia i chcę zgłosić sunie, ale jak wysłać ten formularz (nie jest taki jak w innych oddziałach http://www.zkwp.leszno.pl/pliki//Zgloszenie_Prestige_2007.jpg ) faxem, mailem ? :shake: Quote
sylrwia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wiesz co ja na lutowa i na ta wysylalam poczta. Probuj przez fax, bo chyab inaczej to odpada. Albo zadzown do nich jutro i zapytaj :roll: Quote
ShP Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 sylrwia napisał(a):Wiesz co ja na lutowa i na ta wysylalam poczta. Probuj przez fax, bo chyab inaczej to odpada. Albo zadzown do nich jutro i zapytaj :roll: Dziękuje, chyba faxem będzie najlepiej :cool1:. Quote
miniaga Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ja wysłałam maila i fax. Niestety we wtorek Pani poinformowała mnie że moje zgłoszenie nie dotarło, dlatego w środę i czwartek wysłałam jeszcze raz faks. Dla pewności dziś wsadziłam zgłoszenie w list i wysłałam poleconym priorytetem. Mam nadzieje, że któreś dotrze, bo ręce mi już opadają.... Quote
ShP Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Wysłałam dzisiaj faxem i zadzwoniłam, zapytałam czy dotarło :cool3:.Wszystko ok dotarło :multi:. Quote
Martinee Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja też sie wybieram a może sie gdzies spodkamy wszyscy i zrobimy sobie zdjęcie wszyscy ? Quote
Irviers Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 zlaszalam w Opolu na wystawie i juz dzis mam potwierdzenie :multi: ale bez numerka- miomo ze zaplacone odrazu ;) Quote
aga616 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 MartaReksKiwi napisał(a):zlaszalam w Opolu na wystawie i juz dzis mam potwierdzenie :multi: ale bez numerka- miomo ze zaplacone odrazu ;) to tak samo jak ja-tez zglaszalam w opolu,tez dostalam potwierdzenie i tez bez numerka:roll:i do tego z bledami w nazwach moich psow:shake: Quote
sylrwia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 MartaReksKiwi napisał(a):zlaszalam w Opolu na wystawie i juz dzis mam potwierdzenie :multi: ale bez numerka- miomo ze zaplacone odrazu ;) aga616 napisał(a):to tak samo jak ja-tez zglaszalam w opolu,tez dostalam potwierdzenie i tez bez numerka:roll:i do tego z bledami w nazwach moich psow:shake: Na lutowa Championow takze nei przysylali pomimo oplacenia zgloszenia. Pocztą szły tylko waskie karteluszki z adnotacja o przyjeciu zgloszenia. Z tym świstkiem na miejscu odbierało się numerki.;) Quote
Gracjana Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wie ktoś może czy bedzie cos takiego jak katalog przedwystawowy :loveu: (albo przynajmniej stawki) i mniej wiecej kiedy?? Quote
Recommended Posts