Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):
Tufi - kilka stron wcześniej zadałam Ci pytanie odnośnie Twoich zdjęć [dokładnie tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38509&page=22
post zdaje się 217]
Czy moge prosic o odpowiedź?
Pzdr

Nie wchodze czesto na dogomanie, przepraszam - z wykorzystaniem fotek chodzi o ich skopiowanie ze strony i umieszczenie bez podpisu, kto jest autorem - gdziekolwiek indziej.
Linki prosze podawac jak najbardziej :)

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tufi napisał(a):
Nie wchodze czesto na dogomanie, przepraszam - z wykorzystaniem fotek chodzi o ich skopiowanie ze strony i umieszczenie bez podpisu, kto jest autorem - gdziekolwiek indziej.

OK - DZIĘKUJĘ BARDZO :lol:
Pzdr

Posted

tufi napisał(a):

Sorka, że tutaj, ale czytałaś priva ode mnie? Jeśli nie doszedł, to podaj maila, bo chciałabym się z Tobą skontaktować. :)

Posted

A my wróciliśmy z brązowym medalem (na 17 psów)

GRATULUJę WSZYSTKIM!!!!

p.s.
-katalog- coś strasznego:shake:
-ringi maleńkie (zwłaszcza jeśli chodzi o większe psy):shake:

aha macie jakieś fotki z Jh Z NIEDZIELI i goldenków (kl. otwarta)????????

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Mam prośbę-czy mógłby mi ktoś sprawdzić w katalogu czy były bullmastiffy?:)

byly 3

pies champion KEVIN SPACEY Nestor Notabilig
suka szczeniak ARKANSASI Exotic
suka młodziez ASTRAYA BALOVEN Sudby

Posted

maga18 napisał(a):
byly 3

pies champion KEVIN SPACEY Nestor Notabilig
suka szczeniak ARKANSASI Exotic
suka młodziez ASTRAYA BALOVEN Sudby

a czy ktos moze zna przypadkiem wyniki wiem ze o duzo prosze ale moze ktos sie krecił przy naszym ringu :lol: :razz:

Posted

samozwajka napisał(a):
a czy ktos wie kto wygral tytul najpiekniejszego szczeniaka??

Wiem, że chart afgański, ale jak się nazywał to nie wiem.Wystawiała go dziewczynka z warkoczykami.

Posted

sylrwia napisał(a):
A nie borzoj czarny w rude prążki??

Jeśli się pomyliłam to przepraszam, brałam udział w BIS szczeniąt ze swoją niebieską sharpejką, była to nasza pierwsza w życiu wystawa i byłam w małym szoku WO1 w szczeniaczkach.Schodziłam z ringu i usłyszałam chart afgański, ale teraz już nie jestem pewna :roll:

Posted

ShP napisał(a):
Jeśli się pomyliłam to przepraszam, brałam udział w BIS szczeniąt ze swoją niebieską sharpejką, była to nasza pierwsza w życiu wystawa i byłam w małym szoku WO1 w szczeniaczkach.Schodziłam z ringu i usłyszałam chart afgański, ale teraz już nie jestem pewna :roll:

Ja nie wiem nie bylam w niedziele wiec jesli slyszalas ze afgan to afgan:lol:

Posted

Miałam tam jechać z Szarkiem[samojedkiem],ale nie miał mnie kto zawieść.:placz::mad::angryy::-( Powiedzcie czy warto było by tam pojechać???Jaka była pogoda???Opowiedzcie!

Posted

Ringi małe faktycznie dla psów duzych , było zimno , padał deszcz przez pewien czas . Szkoda że już nie stawiaja tego wielkiego namiotu na całe boisko . W zeszłym roku wystawiałam 2 suki w ozdóbkach w czasie burzy z wichurą . Namioty fruwały a sędziowie trzymali nogi namiotu razem z wystawcami . Coś nie mamy szczęscia na ladna pogodę . Ja jednak jestem zadowolona , moja Fibi ma pierwszego CACIBa , NSwR ,CWC . Dostałam to po co jechałam , więc rekompensata za brak słoneczka jest .

Posted

ShP napisał(a):
Wiem, że chart afgański, ale jak się nazywał to nie wiem.Wystawiała go dziewczynka z warkoczykami.

To chyba Ola Szydłowska z BRINDLE DEVILISH VODOO FROM FART STABLE