Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś ma może jakieś informacje czy numerki wydawane są do jakieś konkretnej godziny? :roll: Jak to było w tamtym roku?

Wychodzi mi, że przed nami ok. 90(!!) psów..co licząc średnio po 5 min. na ocenę jednego psa daje 7,5h!. Dodając coś tam na porównania na ring wejdziemy ok... 18.00..(?!) i szczerze mówiąc zaczynam się lekko niepokoić tą całą organizacją i rozważam czy w ogole jechać :roll: (komfort mojego psa ważniejszy, a siedzenie na gorącym stadionie tyle godzin do tego należeć raczej nie bedzie )

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nor(a) napisał(a):
Czy ktoś ma może jakieś informacje czy numerki wydawane są do jakieś konkretnej godziny? :roll: Jak to było w tamtym roku?

Wychodzi mi, że przed nami ok. 90(!!) psów..co licząc średnio po 5 min. na ocenę jednego psa daje 7,5h!. Dodając coś tam na porównania na ring wejdziemy ok... 18.00..(?!) i szczerze mówiąc zaczynam się lekko niepokoić tą całą organizacją i rozważam czy w ogole jechać :roll: (komfort mojego psa ważniejszy, a siedzenie na gorącym stadionie tyle godzin do tego należeć raczej nie bedzie )

skoro masz plan sędziowania to widzisz, kiedy musisz przyjechać. w praktyce należy liczyć 3 min na psa. do tego odlicz pół godziny i wtedy jest twoja pora. dla wszelkiej pewnośc wystarczy być godzine wcześniej
a poza tym w ten weekend nie będzie tak gorąco

Posted

Mam zapytanie – kto będzie na wystawie w Lesznie w sobotę ? Proszę o jakiś kontakt na PW tak, żebyśmy mogli się zdzwonić w sobotę. Będę z Wrocławia jechała do Leszna i nie wiem, czy się spieszyć. Wg planu sędziowania jest przed nami 50 psów. Sądzę, że wydrukowany w katalogu plan będzie ostateczną wersją ;) .

Posted

Słuchajcie, a czy ma może ktoś dostęp do stawki imiennej suk, goldenek, klasy pośredniej i championów?
Informacje są dla mnie b ważne. Jak coś to pw.
Będę wdzięczna :-)

Posted

Gazuś napisał(a):
Słuchajcie, a czy ma może ktoś dostęp do stawki imiennej suk, goldenek, klasy pośredniej i championów?
Informacje są dla mnie b ważne. Jak coś to pw.
Będę wdzięczna :-)

A co ?? Jak jedzie konkurentka to Wy nie jedziecie??:evil_lol:

Posted

Nie wiem, czy dla mojego (niezgłoszonego ;-) ) psa, który chodzi w klasie otwartej, suki z pośredniej i championów są jakimikolwiek konkurentkami :lol: No, chyba, ze Doc zmieni płec i a) odmłodzi się b) zrobi Championat ;-)

Ale jak uważasz ;-)

pzdr
Kasia z Docem ;-)

PS. A tak na poważnie, to chce się upewnić, czy będa wystawiane psy, które chce zobaczyć ;-) I dlatego się pytam. Wiadomo, że nie będe jechac przez pół Polski, żeby zobaczyć kiepskie psy, które już multum razy widziałam. A jak się pozjeżdza coś ciekawego to chce jechac i pooglądac.

Posted

Dzieki, będe b wdzięczna. Tylko gdybyś mogła napisać stosunkowo wcześnie (Bo jak coś to wyjazd planuje na 10-11) było by super. Mój nr kom 507 278 877 ;-)

Posted

juz nr zapisalam licza sie tylko suki kl chamionow i posrednia. W Lesznie bede o 8.30 wiec na miejsce wystawy powinnam sie doczlapac max w ciagu godziny, odbiore katalog i dam znac.;)
Chyba ze jedna dobra duszyczka odbierze mnie z dworca samochodem to i szybciej.

Posted

sylrwia napisał(a):
juz nr zapisalam licza sie tylko suki kl chamionow i posrednia. W Lesznie bede o 8.30 wiec na miejsce wystawy powinnam sie doczlapac max w ciagu godziny, odbiore katalog i dam znac.;)
A jakbyś mogla puscić w sobotę wieczorem stawke buldozkow francuskich, to bylabym bardzo zobowiazana

Posted

[quote name='panienkabubu']Mam pytanie, z góry informuję, że nie przeglądałam wątku - czy Leszno robi katalogi przedwystawowe? Jeśli nie, to czy po wystawie mogę Was prosić o stawkę Bernardynów?na stronie oddziału jest stawka ilościowa : www.zkwp.leszno.pl

Posted

Miśka napisał(a):
czy naprawde nikt z Lodzi sie nie wybiera? :(

My się z Łodzi wybieramy. Jednakże wyjeżdżamy w piątek ( jutro ) a wracamy zaliczając Kalisz. Cały tydzień siedzimy pod Lesznem.

Michał

Posted

sylrwia napisał(a):
Draczyn a tez chcesz sms?? Czy chodiz Tobie o wklejenie skanu w ten temat??:roll: Jak sms to daj nr komory na pw
Wystarczy mi skan, bo SMS, to fura psania, a nie chcialabym Cie aż tak fatygować. A moja komorka to 602628808, jesli bedziesz tak mila , to ekstra i z gory bardzo dziekuje. Głownie chodzi mi o stawke młodzieży psow i suczek oraz pośrednia psow

Posted

sylrwia napisał(a):

Dzięki ogromne ;-)
Tak, chodzi tylko o te dwie klasy.

Posted

a ja z pytaniem...
dostalismy potwierdzenie zgloszenia tylko na jednego psa, a zglaszalismy trojke. nie udalo mi sie do tej pory dodzwonic do oddzialu zeby potwierdzic czy sa w katalogu czy ich nie ma. Choc podobno to nic nowego, bo dosylaja czasem osobno, albo czesciowo te potwierdzenia, niemniej jednak wolalabym wiedziec...

czy ktos moglby mi w jakikolwiek sposob pomoc?

Posted

Ja teraz ostatnio z różnych wystaw dostaj e przeważnie powiadomienia na każdego psa osobno. Do Leszna zglosilam 2 psy i zadnego powiadomienia jeszcze nie dostałam. Dzwonilam i Pani poinformowals mnie , ze a przyjete, a numerki bedą w sekretaricie. Dodzwoniłam sie bez problrmu

Posted

ja tez nie moglam sie dodzwonic do nich a nie dostalam zgloszenia na zadna wystawe [ani na prestige ani na bulliade].. ale udalo mi sie w koncu dobic do nich i potwierdzic.. wnioskuje ze maja tam niezly burdel po prostu w oddziale..