Martyna_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Gracjana: raczej nie:angryy: w zeszłym roku nie było:angryy: Quote
Joanna G Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No to ja też się zamelduje na tą wystawę ,a że jadę ze znajomą to tylko Negry zabieram. Quote
paolinka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witam, Bardzo pilnie poszukuję transportu w dniu 2 czerwca z TORUNIA[SIZE=2] - jedna osoba + spokojny pies. Dokładam się do paliwa itd. Czy ktoś mógłby pomóc? Z PKP mamy 3 przesiadki :-( Quote
tylko psy Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiecie może kiedy na stronie związku w lesznie pojawią się stawki psów??? z góry dziękuję za odpowiedź:):):) Quote
flashka-g Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ja mam bardzo wazne pytaniemoze ktos sie orientuje.. czy bedzie ten namiot- zadaszenie nad ringami czy znowu sobie gdzies wyjedzie... w zeszlym roku bez niego szczegolnie w niedziele byla tragedia;/ Bardzo prosze o odpowiedz. Quote
Martach1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Szukam transportu na sobote dla 1 osoby i 1 małego silka ze Szczecina do Leszna na sobote !! Dokładam się do paliwa ! Prosze o kontakt kom.6000 48 026 martachumeniuk@vp.pl Quote
Macia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ja też będe oczywiście, ale niestety bez psa. Tak się cieszyłam, że na wystawe mam tak blisko, ale Freyr zdecydowała inaczej:diabloti: . Będe i w sobote i niedziele. Porobie troche zdjęc jak nie mam innego zajęcia. Bede miała czarną koszulkę z Wilczakiem (jak znajde) więc można podejśc. P.S. Co do namiotu to powinien byc. W zeszłym roku chyba został zabrany w inne miejsce bo był potrzebny. Quote
piotrek_b Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja mogę kogos zabrać, ale z Łodzi lub na trasie Łódź-Leszno. (niedziela) Quote
flashka-g Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 P.S. Co do namiotu to powinien byc. W zeszłym roku chyba został zabrany w inne miejsce bo był potrzebny. no własnie w zeszłym roku to slyszalam rózne wersje od organizatorów.. chyba sie nie dogadlai miedzy soba co maja wciskać wystawcom:diabloti: jednak licze ze namiocik bedzie:razz: Quote
Andzelika Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 wedle mnie może go niebyć, bo pod tym namiotem strasznie duszno było, a na dworze chociaż wiaterek powiewa. Namiocik daje tylko cień a pod nim jak w szklarni - strasznie dawało :angryy: Quote
flashka-g Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Andzelika napisał(a):wedle mnie może go niebyć, bo pod tym namiotem strasznie duszno było, a na dworze chociaż wiaterek powiewa. Namiocik daje tylko cień a pod nim jak w szklarni - strasznie dawało :angryy: Chyba nie bylas w zeszlym roku w niedziele jak byly oberwania chmury. Teren wygladal jakby trąba powietrzna przeszla. Pozatym przewiew jest.. a przeciez cala wystawe nikt nie kaze pod nim siedziec;) zawsze an ringu latwiej wystac niz w sloncu czy deszczu:roll: Quote
aga616 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 stawka ilościowa i plan sędziowania ma być w środę na stronie oddziału:p Quote
flashka-g Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 aga616 napisał(a):stawka ilościowa i plan sędziowania ma być w środę na stronie oddziału:p oo bardzo fajnie:multi: a co z namiocikiem orintujesz sie moze?;) Quote
aga616 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 flashka-g napisał(a):oo bardzo fajnie:multi: a co z namiocikiem orintujesz sie moze?;) nie mam pojęcia:roll: info o stawce mam od kolegi, który dzwonił do nich Quote
samozwajka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ja się wybieram w niedziele z Rawicza z sunią rasy gonczy polski ( klasa szczeniat). ciekawa jestem jak tam bedzie. w zeszla niedziele bylismy na klubowce ( nasz debiut) wiec teraz bedziemy mogli porownac wystawy. Na pewno bedzie super:lol: Quote
aga616 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 samozwajka napisał(a):ja się wybieram w niedziele z Rawicza z sunią rasy gonczy polski ( klasa szczeniat). ciekawa jestem jak tam bedzie. ja też ;) ale słyszałam o Lesznie wiele dobrego:p Quote
pi_wei Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Nie wiadomo jeszcze czy będzie namiot. W ubiegłym roku w ostatnim momencie okazało się, że namiot nie może przyjechać do Leszna, ponieważ potrzebny był na.....wizytę papieża W tym roku wystawa odbędzie się nie jak dotychczas, na stadionie lekkoatletycznym, ale na stadionie żużlowym (duży stadion obok). Istnieje obawa, że przy upalnej pogodzie będzie na płycie bardzo gorąco.... będzie również problem z cieniem... także wydaje mi się, że należy trzymać kciuki żeby jednak był ten namiot... MOSiR nie zgodził się na udostępnienie stadionu lekkoatletycznego, zasłaniając swoją decyzję jego niedawnym remontem... Quote
TANANA Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 oj jak byłam na pierwszej wystawie w Lesznie w 1996 roku to własnie ringi były na płycie głownej i nie bardzo było gdzie psa wyprowadzic w ustronne miejsce. Quote
flashka-g Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 pi_wei napisał(a):Nie wiadomo jeszcze czy będzie namiot. W ubiegłym roku w ostatnim momencie okazało się, że namiot nie może przyjechać do Leszna, ponieważ potrzebny był na.....wizytę papieża W tym roku wystawa odbędzie się nie jak dotychczas, na stadionie lekkoatletycznym, ale na stadionie żużlowym (duży stadion obok). Istnieje obawa, że przy upalnej pogodzie będzie na płycie bardzo gorąco.... będzie również problem z cieniem... także wydaje mi się, że należy trzymać kciuki żeby jednak był ten namiot... MOSiR nie zgodził się na udostępnienie stadionu lekkoatletycznego, zasłaniając swoją decyzję jego niedawnym remontem... no nie mówcie;/ to fatalnie, tutaj bynajmniej po bokach jest cien w niektorych miejscach, a tam jest tragedia:roll: Jak nie bedzie namiotu to juz totalna klapa. A czemu wogole taka decyzja organizatorów? czy tamten stadion byl zly..? tak sie kurzyc bedzie i tak jak zwykle. Wydaje mi sie ze za malo miejsca tam nie bylo. Quote
pi_wei Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Napisałam że to nie jest decyzja organizatorów.... właściciel stadionu lekkoatletycznego nie zgodził się na zorganizowanie na nim wystawy psów argumentując swoją decyzję niedawnym remontem obiektu. Mam nadzieję, że mimo tej niedogodności, wystawa Prestige w Lesznie zachowa swój prestiż... Quote
Kelly Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 http://www.zkwp.leszno.pl/wystawy/prestige/140459.xhtml Jest jakby plan sędziowania ale wyświetla się (bynajmniej mnie) tylko niedziela i kawałek soboty :mad: Może nie zdążyli wszystkiego wprowadzić? Quote
Talagia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mi tak samo... A szkoda, bo jestesmy w sobote i akurat nas nie ma wpisanych jeszcze :P Quote
aga616 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 a mi potrzebna i sobota i niedziela - póki co wiem, że Raptus będzie miał w niedzielę 4 rywali - to chyba najmniejsza ilość psów w klasie młodzieży w naszej karierze wystawowej ( nawet na krajówkach było po 8-10 goldenów w młodzieży;) ) - więc super:eviltong: Quote
Recommended Posts