Igiełka Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 widząc takie zadowolone i uśmiechnięte psiaki radość ogromna :) Paula bardzo dziękujemy za piękne zdjęcia:) Quote
nukujek Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 i jeszcze raz w górę pieseczku, niech ktoś Cię dojrzy:-) Quote
Igiełka Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 i zabieram Barrysia teraz na wirtualny spacerek :) Quote
danusiadanusia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 witajcie;) zdjęcia rewelacja, ale i Baruś już się pięknie prezentuje i chyba czeka na te spacery:):) cudnie oglądać uśmiechniętą mordkę:):) on się otwiera.Paula dziękuję, że tak chlopaka obfociłaś;) Quote
andegawenka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Jaka przemiana z łańcucha ..fantastyczna robota:Cool!::klacz: Quote
Paulaabp Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ohh no nie ma za co:) . Byłam w niedziele, było super ( z Barrym to zawsze jest super :) ) . Było tak gorąco że nie chciało nam się chodzic :) . Poszliśmy z Barrym i Damą nad staw i tam weszli do wody tak, że całe łapki były zanurzone :) . Przynajmniej trochę ochłody. Dla Barrysia spodobała się Ramona ( taka duża ładna sunia ) bo bardzo do niej ciągnął i piszczał :) Ale ze względu na bezpieczeństwo nie podchodziliśmy do niej bo nie jestem pewna, czy lubi inne psiaki ( w boksie jest sama ) . Ale niestety nie mogę darowac , że zapomniałam wziąśc aparat ! :( . Ale jade w środe do schroniska i wtedy porobie mu fotki i go wyczeszę ( tak tak krzyczcie , w niedziele zapomniałam ) .. :) . Quote
pikola Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 To czekamy na fotki ze srodowego spacerka:lol: Paula, mocno ukochaj ode mnie dziadziusia Barusia:loveu: Quote
mari23 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) jola_li napisał(a):Paula, Ty już masz na koncie więcej dobra, niż niektórzy ludzie przez całe życie :-)! Wielkie dzięki za wielkie serce!!! tu się podpisuje obiema rękami, a potwierdzają to liczne merdające obok mnie ogonki :) bardzo, bardzo się cieszę, że Barry jest szczęśliwy i bez łańcucha..... tak "małymi kroczkami" to i domek w końcu znaleźć się dla niego musi !!! przecież taki cudowny pies na to zasługuje... Edited May 1, 2012 by mari23 http://www.dogomania.pl/forum/editpost.php?p=19031219&do=editpost Quote
Paulaabp Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 .. :) Dziś byłam w schronisku. Barry nie mógł doczekac się spaceru:) . Gdy WKOŃCU poszłam po niego cieszył się i skakał . Jego radosc była ogromna . Tak chciał wyjsc pobiegac że nie dopuścił mnie bym weszła do jego boksu tylko stał merdając ogonkiem przy furtce :) Po chwili trudu udało się i szczęśliwi opuściliśmy bramy schroniska♥ [FONT=lucida grande] ♥ [/FONT][FONT=lucida grande] ♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥ [/FONT][FONT=lucida grande] ♥ [/FONT][FONT=lucida grande] ♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥ [/FONT][FONT=lucida grande] ♥ [/FONT][FONT=lucida grande] ♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥ Piękny ja :) [/FONT] [FONT=lucida grande] Ohh jak mi gorąco :) . [/FONT] :) Tak ładnie chodze na smyczy :) [FONT=lucida grande]♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥ BARRYŚ SUPER PSIAK ! [/FONT][FONT=lucida grande]♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥[/FONT][FONT=lucida grande] ♥[/FONT] Quote
Igiełka Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 nie mogę się napatrzeć- wspaniały emeryt a foty super :):) Quote
jola_li Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Wspaniałe uczucie móc popatrzeć na te wspaniałe chwile w życiu Barusia - wielkie dzięki, Paula :-)! Quote
pikola Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Dziekuje Paula za wszystko co robisz dla psiakow:lol: Barus jaki usmiechniety na fotkach:loveu: Quote
Igiełka Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 zabieram Barrysia na wirtualny spacerek a Cioteczkom życzymy kolorowych snów :) Quote
andegawenka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='storozak']Ciotki poszły drzewa sadzić i nikogo nie ma!!![/QUOTE] Barry jesteś super facet:smile: ...trzeba, bo tam faktycznie cienia nie ma...też kupię drzewko ;) Quote
danusiadanusia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 są, są tylko nie piszą... a po drzewka jak najbardziej zapraszamy [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226750-POSAD%C5%B9-WIRTUALNE-DRZEWKO-%E2%80%93-dla-schroniska-w-Bia%C5%82ej-Podlaskie-do-31-05[/url] Quote
Paulaabp Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Jestem , jestem codziennie :) . W niedziele w schronisku było super :) . Oczywiście Barryś był przeszczęśliwy jak szliśmy na spacer :) U niego wszystko w porządku. Dobrze , że tam obok jego wybiegu jest drzewo , to może sie położyc w cieniu w takie upalne dni :) . Cudny psiak :) . Quote
Nadziejka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 :thumbs::iloveyou:Witam sie u slicznosci Barunia i mocno trzymam kckiuki za niego! jaki piekny jest , jak ma cudnie ze spacerkami :loveu: z cioteczka:loveu: Quote
nukujek Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 i ja zaglądam do mojego przystojniaka:-) śpij słodko Barusiu! Quote
Igiełka Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Odwiedzam radosnego emeryta i miziam za uszkiem :) Quote
storozak Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Miziamy, miziamy:) Barrusiu ściskam Cię mooooooooooooocno:) Quote
Recommended Posts