mestudio Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nareszcie spacerki po tylu latach stania w miejscu. Tam gdzie stał wcześniej, nie miał szansy na wyjście. Quote
storozak Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Danusiu nie wiem jak ty, ale ja już drugą kawę wypiłam:) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 no to i ja nie będę gorsza chlapnę jeszcze jedną Quote
danusiadanusia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 storozak napisał(a):Danusiu nie wiem jak ty, ale ja już drugą kawę wypiłam:) sama? ja jeszcze nie, ale zaraz zrobię, więc zapraszam na kawusię :):) Quote
Igiełka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 no to super że u Barrysia zmiany na lepsze ze spacerkami :lol: i w schronisku jest fajna wolontariuszka :multi: przysiadam już do kawki :kaffee_2::kaffee_2: Quote
danusiadanusia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 haloooo!!! zaraz parzę kawkę:);) komu..... zapraszam na kawusię i do chłopaka :):) Quote
karolkamadry Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ja poproszę:) A dla chłopaka poranne kizianki Quote
storozak Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 usunęli mi podpis.... hmmm tylko nie bardzo wiem dlaczego...:( Quote
danusiadanusia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 storozak napisał(a):usunęli mi podpis.... hmmm tylko nie bardzo wiem dlaczego...:( witajcie!!!! co do podpisu to nie wiem co jest, a odnośnie kawusi - super pije się z Wami :):):) zaraz biegnę do szkoły - pracy znaczy:):) do wieczorka pa,pa,pa.... Quote
jola_li Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Wielki krok Barry'ego ku lepszemu życiu, niech teraz małymi kroczkami wędruje dalej :-). Quote
nukujek Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 i ja zaglądam i na kawkę się wpraszam:p kurczę ja w sobote znów wyjeżdżam, tym razem aż na 2 tyg, na kurs, i z tymi zdjęciami podczas spacerku nie dam rady, bo wolontariuszka będzie u Barrego w niedzielę...musicie uzbroić się w cierpliwość;) Quote
Igiełka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Odwiedzam Barrego-oczywiście z przyjemnością kawkę wypiję w tak dobrym towarzystwie :) nukujek udanego kursu i nie ma sprawy poczekamy na zdjęcia :) Quote
storozak Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 najważniejsze, że wolontariuszka wyjdzie z Barrym na spacer:) Na zdjęcia poczekamy!! Quote
danusiadanusia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jasne, że poczekamy na zdjęcia:) dziewczyny jak Baruś zostanie na święta w schronisku to może zmontujemy bazarek cegiełkowy ogólnie na psiaki przebywające w schronisku w Białej Podlaskiej, coś w rodzaju: WRZUĆ KRÓLICZKA DO KOSZYCZKA - co Wy na to? tyle osób poprzednio im pomogło, dużo meldunków sprzedałyśmy:) albo czekam na propozycje... Quote
storozak Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Suuuuuuuper pomysł!! Króliczki, pisanki, baranki, owies, zajączki, rzeżucha...hmmm i jakieś inne bo to wszystko zależy od regionu:) Quote
danusiadanusia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 storozak napisał(a):Suuuuuuuper pomysł!! Króliczki, pisanki, baranki, owies, zajączki, rzeżucha...hmmm i jakieś inne bo to wszystko zależy od regionu:) dzięki, poczekamy na inne głosy i jeśli ta propozycja przejdzie to działamy! czy mogę liczyć na Twoją pomoc w celu podnoszenia bazarku?:) Quote
karolkamadry Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja też jestem bardzo za!!! Macie cudowne pomysły:) Quote
Igiełka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 oo tak pomysły bardzo twórcze - będzie kolejny piękny bazarek :) Quote
danusiadanusia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 karolkamadry napisał(a):Ja też jestem bardzo za!!! Macie cudowne pomysły:) musimy działać!!! Karolina w grupie siła, rozumiem, że popierasz pomysł:):) Quote
danusiadanusia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Igiełka napisał(a):oo tak pomysły bardzo twórcze - będzie kolejny piękny bazarek :) dzięki Igiełko! czyli coś kombinujemy:) skoro pomożecie swoją obecnością w celu podnoszenia bazarku to w sobotę się zabieram i będę robić:):) czekam na propozycje... Quote
Igiełka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Danusiu z naszej strony podnoszenie masz zapewnione :) stawimy się na bazarku punktualnie :) Quote
kinga_kinga7 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Igiełka napisał(a):Danusiu z naszej strony podnoszenie masz zapewnione :) stawimy się na bazarku punktualnie :) dziękujemy:p igiełko na Ciebie zawsze możemy liczyć:calus: Quote
nukujek Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 co do bazarku, to oczywiście Danusiu tak jak rozmawiałyśmy przez tel:-) stwiam się na posterunku:-) już zaczęłam piec babeczki do koszyczka:-) Quote
danusiadanusia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 nukujek napisał(a):co do bazarku, to oczywiście Danusiu tak jak rozmawiałyśmy przez tel:-) stwiam się na posterunku:-) już zaczęłam piec babeczki do koszyczka:-) Fajnie :):) to w sobotę zaczynam, skoro mam taka ekipę :):) Quote
Recommended Posts