Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

storozak napisał(a):
usunęli mi podpis.... hmmm tylko nie bardzo wiem dlaczego...:(

witajcie!!!! co do podpisu to nie wiem co jest, a odnośnie kawusi - super pije się z Wami :):):) zaraz biegnę do szkoły - pracy znaczy:):) do wieczorka pa,pa,pa....

Posted

i ja zaglądam i na kawkę się wpraszam:p kurczę ja w sobote znów wyjeżdżam, tym razem aż na 2 tyg, na kurs, i z tymi zdjęciami podczas spacerku nie dam rady, bo wolontariuszka będzie u Barrego w niedzielę...musicie uzbroić się w cierpliwość;)

Posted

jasne, że poczekamy na zdjęcia:) dziewczyny jak Baruś zostanie na święta w schronisku to może zmontujemy bazarek cegiełkowy ogólnie na psiaki przebywające w schronisku w Białej Podlaskiej, coś w rodzaju: WRZUĆ KRÓLICZKA DO KOSZYCZKA - co Wy na to? tyle osób poprzednio im pomogło, dużo meldunków sprzedałyśmy:) albo czekam na propozycje...

Posted

storozak napisał(a):
Suuuuuuuper pomysł!! Króliczki, pisanki, baranki, owies, zajączki, rzeżucha...hmmm i jakieś inne bo to wszystko zależy od regionu:)

dzięki, poczekamy na inne głosy i jeśli ta propozycja przejdzie to działamy! czy mogę liczyć na Twoją pomoc w celu podnoszenia bazarku?:)

Posted

Igiełka napisał(a):
oo tak pomysły bardzo twórcze - będzie kolejny piękny bazarek :)

dzięki Igiełko! czyli coś kombinujemy:) skoro pomożecie swoją obecnością w celu podnoszenia bazarku to w sobotę się zabieram i będę robić:):) czekam na propozycje...

Posted

nukujek napisał(a):
co do bazarku, to oczywiście Danusiu tak jak rozmawiałyśmy przez tel:-) stwiam się na posterunku:-) już zaczęłam piec babeczki do koszyczka:-)

Fajnie :):) to w sobotę zaczynam, skoro mam taka ekipę :):)