myszon Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Moriaaa napisał(a):Myszonku , kontaktowałaś się z Panią? Cioteczko nie skontaktowałam się :-( Wiem, że nie za bardzo jest na to wytłumaczenie ale .. naprawdę nie miałam do tego głowy. Wisiał nade mną kolejny wyjazd ale udało się go przesunąć na 26 marca... uff... Tymczas u mnie jest nadal aktualny - dziś jak tylko skończę pracę dzwonię do tej Pani (koło 16.00) i spróbuję się z nią może jakoś na weekend umówić. Przepraszam :oops: Quote
Moriaaa Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Myszonku nie przepraszaj , znam to , też kilka rzeczy nademną wisi a ja nie wiem od czego zacząć:( Czekamy w takim razie na wieści:) Quote
szajbus Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Funia, bidunio kochana smigaj na górę. Taka pieknośc musi ktos wypatrzeć. Quote
Neris Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mam nadzieję, że nie będzie musiała długo czekać... Quote
mulinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 dobrze, że ciągle jeszcze jest ze swoją panią a my cały czas szukamy dla niej nowego domu... Quote
Asia & Ginger Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Do góry śliczna sunieczko...:roll: Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Funiu, gdzie twój nowy domek...:shake: Quote
mulinka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 witaj asiu, dziękujemy za podnoszenie watku :) nie zapominaj o Funi Quote
ewatonieja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 sliczna psinka ale dlaczego nie lubi kotków?,kurcze kotki bywają miłe ,mój jest ale tesciowa nie pozwoli mi sprawdzić czy Funia by go polubiła :(( dlatego szukam dalej a Funi życze wszystkiego dobrego cmok :-* Quote
Asia & Ginger Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Nikt nie chce ślicznej Funieczki? :-( Ona tak bardzo potrzebuje kochającego domku... Quote
myszon Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ciotki, byłam w niedzielę u Pani z moja PanDzią. Sunia jest prześliczna - zdjęcia nie oddają jej urody. Sunia jest bardzo zadbana i ...zapatrzona w swoją Panią. Pilnuje domku :-) Trochę nieufna ale nie ma się czemu dziwić. Z PanDzią się nie zaprzyjaźniły ale też nie nie warczały na siebie - dobry znak ! Zabieram Funię od Pani w przyszły poniedziałek - 19 lutego - wieczorem. Narazie umowa jest taka, że bierzemy ją na czas pobytu Pani w szpitalu. Jak Pani ze szpitala wyjdzie - podejmiemy dalsze decyzje. Sunia ma być zaszczepiona i odrobaczona przez Panią w tym tygodniu. Quote
myszon Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 sunieczka nie prosi o tymczas bo będzie u mnie :-) ale nie zapominajmy o niej :-) :-) Quote
myszon Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Sunia spędzi okres pobytu swojej Pani w szpitalu u mojej siostry - tam, gdzie był Bibi. Może lepiej bo dwie sunie same w domu mogłyby być cóż... różnie to bywa :-) Quote
saskia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :-( a ja myślałam, ze wproszę się na głaskanki:shake: :lol: i tak się wproszę, tylko teraz nie wiem kogo lub co będę głaskać:evil_lol: Quote
myszon Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ale tak będzie lepiej dla suni - u Ewki ma większy spokój i czesciej ktoś w domu bywa :-) Quote
Recommended Posts