mulinka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 na pewno jak będą jakieś wiadomości to nam tu cioteczki napiszą Quote
Moriaaa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Myszonku, jak będziesz daj znać..wysyłam Ci na prv telefon do pani. Skontaktuj się z nią i ewentualnie pomyślałąm żeby się Wasze niunie spotkały żeby potem nie było niespodzianek że się dziewczyny nie lubią. Funia podobno bardzo grzeczna (nie lubi tylko amstafów). Warto najpierw zapoznać koleżnaki ;) Mulinka dzięki za cierpliwe podnoszenie wątku:) :) :) Quote
myszon Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Moriaaa.. jestem :-) Od dziś już codziennie jestem "w sieci". Rzeczywiście to dobry pomysł żeby psiny się spotkały - zadzwonię do Pani jak tylko dostanę namiary :-) Nie wiesz gdzie ta Pani mieszka ? Chociaż dzielnica ? Quote
szajbus Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Funia, wskakuj na górę poszukiwany stały domek dla sunieczki Quote
mulinka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jesteście dziewczyny, to dobrze szukamy domu dla Funi Quote
szajbus Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Funieczko, idziemy na górę. Czy ktos pokocha ta piekna damę? Domek stały potrzebny na już! Quote
mulinka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 czy juz wiadomo kiedy Pani będzie miała operację? Quote
szajbus Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Funia czeka na nowy domek, jej chora pani nie może sie nia zaopiekowac. Nie pozwól, aby ta śliczna sunia trafiła do schroniska. Quote
alusia5 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 do gory łepek moze da sie cos zrobic :multi: Quote
szajbus Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czy dobrze zrozumiałam? To wobec tego skoro mam nie spać przez Melanża, to w drugiej łapie potrzyma kciuki za Funie, nie ma sprawy. Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 szajbus, w sprawie Melanża coś drgnęło ;) zajrzyj na jego wątek Funia do góry czarnulko !!! Quote
szajbus Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Oby się udało. Nie dają mi te psinki spokoju. Naprawdę nie spałam cała noc, ale to szczególik. Mam nadzieję, że chociaz ta dwójka niedługo znajdzie domki. Funia nie może trafic do schoniska, kto pokocha ta psinke, która wkrótce straci domek? Błagamy o pomoc. Quote
mulinka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a może poprośmy o banerek dla Funi ? co wy na to ? Quote
Moriaaa Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Myszonku , kontaktowałaś się z Panią? Quote
szajbus Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Funia pilnie poszukuje domku. Grozi jej schron. Nie przechodź obojetnie koło tej sunieczki, która czuje sie kochana- jeszcze kochana. Wkrótce może poczuc sie odtrącona. Quote
Recommended Posts