Moriaaa Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Tak Myszonku, sunieczka nadal u Pani..dzwoniłam:( A Ty już w Łodzi??? Quote
Moriaaa Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 myszon napisał(a):Czy sunia dogaduje się z innymi psami ? ...no bo ja Pandę mam :-) Z psami tak..z kotkami nie... Quote
myszon Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a ja już w Łodzi :-) ufff... nareszcie ... Od jutra mam urlop ale tylko kilka dni ... Dziś jestem dostępna po 16.30... Dostałam zgodę a wzięcie suni do nas - nie wiem tylko jak Panda na to zareaguje no ale zobaczymy ... Musielibyśmy jednak szukać intensywnie domu docelowego bo nie wiem czy do Piły znowu mnie nie wyślą .. Quote
myszon Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Napiszcie tylko proszę czy miałby kto ją do mnie przywieźć ... Obecnie mieszkam na Zatorzu ( może Pani gdzieś w okolicy mieszka ) ... a może to Chojny jeszcze... Quote
myszon Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 no dobrze ... jestem w necie jeszcze jakieś 1,5 godziny - tzn do 14.30 ... Potem jestem pod telefonem .. Moriaa, wysyłam Ci smsem na wszelki wypadek gdyby gdzieś Ci się zapodział :-) Quote
aamms Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kamień z serca.. :) Zawsze to kilka dni więcej na szukanie domu docelowego.. Dziewczyny, jesteście wspaniałe.. :) Quote
miaa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 myszon napisał(a):a ja już w Łodzi :-) ufff... nareszcie ... Od jutra mam urlop ale tylko kilka dni ... Dziś jestem dostępna po 16.30... Dostałam zgodę a wzięcie suni do nas - nie wiem tylko jak Panda zareaguje no ale zobaczymy ... Musielibyśmy jednak szukać intensywnie domu docelowego bo nie wiem czy do Piły znowu mnie nie wyślą .. Myszon :multi: strasznie sie ciesze, kamien spadl mi z serca :) bede stale podnosic watki na muratorze, gimbli i miau. na pewno jakis domek sie znajdzie ;) tymczasem prosze o info czy potrzebna jest jakas pomoc finansowa ;) Quote
mulinka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 to dobre wieści :) a wiecie może jak się czuje pani Funi po operacji ? czy Funia jest wysterylizowana? może warto by było zaktualizować pierwszą stronę, tam jest informacja, że szukamy domu dla suni na miesiąc Quote
aneczka0106 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Spanielkowa piękność poszukuje domku stałego!!! [SIZE=1]No i jak się z pandą dogadały? Quote
mulinka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 prosimy o domek dla Funi [quote name='Moriaaa'] Quote
Moriaaa Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Jeszcze nie, rozmawiałam z Panią, czekamy na konkretny termin jaki Pani będzi emiała wyznaczony w szpitalu. Do tego czasu sunieczka będzi eu Pani, choć zapewne to kilka dni...czekam na telefon. Quote
mulinka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 mam nadzieję, że Pani chociaż trochę się uspokoiła wiedząc, ze myszon zaoferowała Funi dom tymczasowy Quote
mulinka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 te uszy ma rewelacyjne, cała jest piękna szukamy dla niej nowego domu... Quote
mulinka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nie zapominajcie o Funi ona ma na tych zdjęciach takie smutne oczy... Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 czy już wiadomo kiedy Pani będzie miała operację ? Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 jak długo Funia będzie mogła zostac u myszon ? Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 spanielowata czarna Funia potrzebuje nowego domu !!! Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Funia - jej pani jest chora i prosi o pomoc w znalezieniu nowego domu dla suni Quote
aneczka0106 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Funia potrzebuje nowego właściciela- najlepiej od razu stałego. Biedna sunia nawet nie podejrzewa co ją czeka. Kto przygarnie psinę, która zła ludzkiego nie zaznała?! Quote
Recommended Posts