aneczka0106 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 czeka i grzecznie prosi o domek, kochający domek Quote
ewatonieja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Brac do domu i jeszcze dziekować,ludzie toż to pies idealny do bloku ! Quote
myszon Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 taa... niestety jakoś nikt się nie bije o Księżniczkę naszą :-( Quote
Jolka79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 czasami to tych ludzi nie rozumiem takie kochane to "małe czarne" a nikt go nie chce :angryy: Ludzie przecież fuńka jest już u mnie prawie 2 miesiące na tymczasie!!!! Dla Funiastej to będzie kolejna zdrada człowieka, a w tej niewdzięcznej roli będę tym razem ja jak w końcu ktoś przygarnie Funiastą na stałę...:shake: Quote
szajbus Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kto pokocha tą sunieczke? Domek na cito potrzebny Quote
Jolka79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 funia czeka na domek... :glaszcze: Na dobranoc siup na górę!!!! Quote
saskia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A Funia jest na schronisko.net? Nie jestem pewna, ale chyba ją tam widziałam, jeśli nie, wrzucę. Może porozwieszać plakalty funiowe w lecznicach? Przecież to niemożliwe, żeby tyle czasu czekała na dom:shake: Quote
myszon Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 saskia napisał(a):A Funia jest na schronisko.net? Nie jestem pewna, ale chyba ją tam widziałam, jeśli nie, wrzucę. Może porozwieszać plakalty funiowe w lecznicach? Przecież to niemożliwe, żeby tyle czasu czekała na dom:shake: plakaty porozwieszałam w mojej dzielnicy :roll: i nic ... Wydrukuję dziś kolejne i podam Jolce ... ...wiecie co mam coraz większy żal do ludzi oddających zwierzęta ... Quote
szajbus Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 oddają i problem z głowy. Szkoda tylko, że zanim nie wezmą psa do siebie nie zastanowią się nad tym. Funia, skacz do góry Quote
Jolka79 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 mnie już nie chce się nic pisać...:shake: po protu "skacz funia wyżej" Quote
Jolka79 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Sister tj. Myszon ty masz żal do ludzi, a co ja mam powiedzieć? Szlag mnie trafia:angryy: :angryy: :angryy: i nie rozumiem dlaczego Fuńka straciła swój dom- mieszkam z nią dość długo i próbuję znaleźć jakąkolwiek jej wadę i nic...TEN PIES NIE MA WAD!!!!!! Quote
Jolka79 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='szajbus']Nocny spacerek na pierwszą stronkę Dzięki za te nocne spacerki. Quote
Jolka79 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dajcie mi kochający ciepły domek!!!! (Funia) Quote
saskia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ludzie, którym powysyłałam zdjęcia Funi odpisali, że szukają młodszych psów:roll: nie rozumiem- przygarnęlam dwa lata temu 12 letnią sunię, miała być na dożyciu, wszyscy nie dawali jej większych szans, a wciąż żyje i jest coraz młodsza. Właściwie zrobiła się tak infantylna, że po prostu szczeniak:evil_lol: Starsze psy umieją kochac jak żadne inne, zresztą co ja piszę, Funia przecież w kwiecie wieku. Wrzucę ją zaraz na forum spanielowe, bo znów ruszyło Quote
ewatonieja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Funia -łódzka slicznotka czeka na stały domek! Quote
myszon Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kochani - tak sobie myślę, że nie ma co się denerwować ... Cierpliwie trzeba robić co się da i ... myśleć pozytywnie :-) Quote
Moriaaa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 myszon napisał(a):Kochani - tak sobie myślę, że nie ma co się denerwować ... Cierpliwie trzeba robić co się da i ... myśleć pozytywnie :-) Się nie denerwujemy:mad: chyba...;) A Funiasta skacze w górę:) Quote
myszon Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Moriaaa napisał(a):Się nie denerwujemy:mad: chyba...;) A Funiasta skacze w górę:) Trochę jestem zła na wszystkich tych, którzy krzydzą zwierzątka dookoła nas :mad: :placz: Ale tylko trochę :diabloti: ;) Quote
Recommended Posts