Jump to content
Dogomania

Łódź-spanielkowata sunieczka...MA DOM ;)))))!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna sunieczka:-(, pani też musi to strasznie przeżywać. Boszsz, liczę na cud, że właścicielka tuż przed pójściem do szpitala kogoś dla niej znajdzie:-(

Ktoś ma najświeższe informacje od właścicielki? Może ona już dziś zawiozła sunię do schronu? Jutro rano może nawet nie mieć czasu:shake:....a może znalazła mu jakiś domek

Posted

Też podniosę z nadzieją na domek dla Funi..
Dla jej Pani to dodatkowy, ogromny stres, że jej ukochana przyjaciółka nie znajdzie przyjaznego schronienia.. :placz:

Posted

zaba14 napisał(a):

a czy ktos kontaktowal sie z właścicielka, moze ona oddała ją jakiejs kolezance??:roll:

No właśnie..
Może odezwie się autorka wątku..
Co slychać u Funi?
Może niepotrzebnie robimy alarm.. :oops:

Posted

Cały czas mam kontakt z Pania, ale nie mam mozliwości ciągłego siedzenia na dogo...
Pani jeszcze w domu.
Dziewczynki widzę że żaden tymczas nie znajdzie się w prze3ciągu kilku dni...musimy sunie umieścić w hotelikuy, aby nie trafiła do schroniska...i teraz wielka prosba o pomoc finansową... zbiórkę na opłacenie hoteliku..nioe dajmy malutkiej zginąć w schronie:(

Posted

dziewczyny może złózmy sie po złotówce,tyle ludzi tutaj uzbiera się na hotelik dla Funi,będziemy wiedziały ,ze zrobiłysmy wszystko co można było zrobic aby pies ucierpial jak najmniej a Pani spokój ,zeby nie lezała w szpitalu z myslą ,ze może własnie jej Funia ginie od kłów wspóltowarzyszy psiej niedoli...forum mogłoby zostac wirtualnym opiekunem Funi

Posted

Dziewczyny, czy suńka jest dalej u Pani ?
Zapytałam mojego TŻ o zgodę wzięcia suni do siebie chociaż na tymczas - czekam na odpowiedź ...
Jeśli się nie zgodzi - wpłacę pieniążki na hotelik dla niej.