mulinka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='myszon'] śliczna jest, szkoda że nie lubi kotów, może byłoby łatwej znaleźć dla niej dom ale i tak pewnie się znajdzie najlepszy na świecie, może już niedługo, teraz będzie kilka dni wolnych, może ten ktoś wyjątkowy zajrzy do internetu i zobaczy ogłoszenie Funi Quote
aneczka0106 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Funiasta do domciu.... a tak sobie pomyslałam....może ktoś zechciałby słodki komplecik? Funia+ Czaruś z mojego podpisu- śliczna byłaby parka. Prawdaż?!:evil_lol: Quote
ewatonieja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ludzie są strasznie wybredni :( reklamujemy psa niedużego,łagodnego i dobrze wychowanego,na dodatek całkiem młodego i zadbanego :/ Quote
Kar0la Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Jak na złość skończył mi się tusz w drukarce. Chciałam wydrukować troszę plakatów i roziesić przy parku niedaleko mnie. Tam spaceruje sporo ludzi z psami. Może komuś wpadłaby w oko. Dodam nowe zdjęcia ze spaceru do ogłoszeń. Na razie nic więcej nie poradzę. Quote
saskia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Funia już strasznie długo szuka domu, a przecież to taka śliczna psina Quote
ewatonieja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ludzie gdzie Wy macie oczy? taki ładny,grzeczny pies i nei ma domu :mad: Quote
mulinka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a może nie piszcie w tytule, że Funia to sunieczka chorej pani ? Quote
aneczka0106 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzień dobry Funiu, może lepszy dzień dziś będzie?! Quote
myszon Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 może rzeczywiście zmieńmy tytuł : "Spanielowata sunia potrzebuje pilnie domku" Quote
myszon Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kochani, szukajmy tego domku bo Funia słodka jest ... Ona trochę warczy na człowieka ale to raczej takie "gadania" jest a nie wrogość ... Quote
Moriaaa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Funiasta domku szuka:) Ja dopiero wróciłam i nadrabiam zaległości..zdjęcia musze wrzucić na naszą stronke :) Quote
Recommended Posts