Jolka79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 na tym ostatnim zdjęciu widać że Bambus-ten pod spodem...razem z Funią stali się nierozłączni w mojej sypialni:loveu: Quote
Moriaaa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Jesssuuu..jakie cuuudo:) muszę pozmieniaż fotki na aukcji i na stronie..to ostatnie zdjęcie rozbrajające:) Quote
myszon Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jedziemy zaraz do potencjalnego domku .... tak cicho trzymajcie kciuki :-) Quote
Jolka79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no i byłyśmy...pani zakochana, gorzej z panem... Fuńka zestresowana- na dzień dobry po godzinnej podróźy tramwajami i 40 minutach w samochodzi zarzygała podwórko ale później było już lepiej i pokazała się z tej dobrej grzecznej strony Quote
Jolka79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Czekamy na decyzję Państwa... Fuńka spowrotem u mnie, dostała michę jedzonka, zwinęła się w kłębek na Bambusie i odsypia stresujące popołudnie.:cool3: Quote
myszon Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no właśnie, Funia zestresowana była bardzo :-( Nie chciała się bawić z pieskiem ani nawet od Joli odejść :-( Ale zauroczyła większość :-) Niestety poza panem :-( Quote
Ludek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nic na siłę. Funia jest sliczna i na pewno w końcu znajdzie swojego człowieka, który zakocha sie w niej na amen. Quote
ewatonieja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Lepiej by poczekała, niż zyła w domu chociaz z 1 osoba ,która jej nie toleruje Quote
myszon Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 niby tak ale to nie jest takie proste ... u Jolki jest ponad miesiąc ...jest już w nią zapatrzona na amen więc przy każdym spotkaniu z innymi nie jest zbyt towarzyska :-( Quote
Jolka79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :bigcry: :bigcry: :bigcry: nikt nie kocha Funi, nikt tu nas nie odwiedza!!!!!! Quote
saskia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja też tu zaglądam i pamiętam o Funi cały czas. Może uda się z ludźmi z Warszawy, którzy mają zadzwonić po świętach,ale w sumie nic pewnego Quote
Recommended Posts