Jump to content
Dogomania

Łódź-spanielkowata sunieczka...MA DOM ;)))))!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tyle co moge jedynie zrobić to hopaj Fuńka do góry...liczę na cud moze ktoś cię zauważy.:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Funiasta...Ty musisz znaleźć ten dom.
Hotelik nam się chorobcia trochę przez wczorajszego collaka zblokował, ale mam nadzieję że na dniach pójdzie suczydło jedno z hoteliku.
Jolka...sorki nie doczytałam, ale skąd ta data 1 kwietnia? Wyjeżdżasz?

Posted

oczywiście zrobimy wszystko aby nie oddawać suni do schroniska - bo przyznam się szczerze marnie widzę jej szanse w boksie :-(

Fuńka się do Jolki przyzwyczaiła - a to nie jest dobre :-(
Myślałam żeby wziąć ją do siebie ale my co rusz wyjeżdżamy - własnie wróciłam a za tydzień wyjeżdzam znowu ...
Dwoma psami nikt z Rodziny nie podejmie mi się opiekowania.

Posted

wczoraj Fuńka miała spotkanie trzeciego stopnia z czarna kotką i czarną Wiki- sunia która miała być rasowcem ale jej nie wyszło...
No dumna jestem z Fuńki, bo była bardzo grzeczna żeby tylko nie ta kupa i siku na dywanie w gosciach u teściowej...:cool3:

Posted

Funia ma obojętny stosunek do kotów pod warunkiem że nie powie się przy niej słowa "kot" -musiała byc na nie szczuta....tak myślę. Do momentu kiedy nie wie, że kot to kot to chce się z nim zaprzyjaźnić co do dużych psów...hi,hi to Wiki przed nią spierniczała a ta chciała się z nią bawić...:lol: Fuńka na nie swoim terenie jest bardzo grzeczna nie szczeka nie warczy na mieszkańców czworonogich istne cudo żeby nie ta kupa...

Posted

no jak to co robiła była w gościnie.Teściówka stwierdziła że gdyby nie jej zwierzyniec to by ją wzięła...A ta chyba to wyczuła bo nie odstępowała jej na krok.O mnie zapomniała po przekroczeniu progu, przypomniała sobie dopiero jak wychodziłam...wyraziła cheć wyjścia razem ze mną

Posted

Jeszcze półtora dnia.... może ktoś pokocha tą sunieczkę i nie będzie musiała iśc na drugi tymczasowy dom ( u mnie siedziała miesiąc) tylko ktoś ją zauważy i da domek kochający i ten jedyny:roll:
PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jolka79 napisał(a):
wczoraj Fuńka miała spotkanie trzeciego stopnia z czarna kotką i czarną Wiki- sunia która miała być rasowcem ale jej nie wyszło...
No dumna jestem z Fuńki, bo była bardzo grzeczna żeby tylko nie ta kupa i siku na dywanie w gosciach u teściowej...:cool3:

Te załatwienie się to prawdopodobnie stres.

Posted

czy sunia juz sie przeprowadzila na nowy domek?

miejmy nadzieje ze nie zagrzeje w nim dlugo miejsca, bo oto niedlugo domek staly sie znajdzie...
zycze ci tego "malutka"

Posted

Funia od wczoraj jest u mnie.
Próbuje zdominować PanDę, która schodzi jej z drogi bo PanDzia taka właśnie jest ....
Mam jedynie nadzieję że jak wrócę dziś z pracy to będzie dobrze....

Problem jest jednak z moim Kiślem (tchórzofretką) - Funia szaleje za nim - kłapie zębiskami, Kisiel się boi, a Funia to wyczuwa i rzuca się jeszcze bardziej ...