Jolka79 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 tyle co moge jedynie zrobić to hopaj Fuńka do góry...liczę na cud moze ktoś cię zauważy.:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Moriaaa Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Funiasta...Ty musisz znaleźć ten dom. Hotelik nam się chorobcia trochę przez wczorajszego collaka zblokował, ale mam nadzieję że na dniach pójdzie suczydło jedno z hoteliku. Jolka...sorki nie doczytałam, ale skąd ta data 1 kwietnia? Wyjeżdżasz? Quote
myszon Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Sister moja wyjeżdża rzeczywiście 01 kwietnia .. Quote
myszon Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 oczywiście zrobimy wszystko aby nie oddawać suni do schroniska - bo przyznam się szczerze marnie widzę jej szanse w boksie :-( Fuńka się do Jolki przyzwyczaiła - a to nie jest dobre :-( Myślałam żeby wziąć ją do siebie ale my co rusz wyjeżdżamy - własnie wróciłam a za tydzień wyjeżdzam znowu ... Dwoma psami nikt z Rodziny nie podejmie mi się opiekowania. Quote
Jolka79 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 wczoraj Fuńka miała spotkanie trzeciego stopnia z czarna kotką i czarną Wiki- sunia która miała być rasowcem ale jej nie wyszło... No dumna jestem z Fuńki, bo była bardzo grzeczna żeby tylko nie ta kupa i siku na dywanie w gosciach u teściowej...:cool3: Quote
myszon Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Matko ! A czemu ona się tak brzydko zachowała ? ! :crazyeye: I co Funia u teściowej robiła ? :cool3: Quote
Jolka79 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Funia ma obojętny stosunek do kotów pod warunkiem że nie powie się przy niej słowa "kot" -musiała byc na nie szczuta....tak myślę. Do momentu kiedy nie wie, że kot to kot to chce się z nim zaprzyjaźnić co do dużych psów...hi,hi to Wiki przed nią spierniczała a ta chciała się z nią bawić...:lol: Fuńka na nie swoim terenie jest bardzo grzeczna nie szczeka nie warczy na mieszkańców czworonogich istne cudo żeby nie ta kupa... Quote
Jolka79 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 no jak to co robiła była w gościnie.Teściówka stwierdziła że gdyby nie jej zwierzyniec to by ją wzięła...A ta chyba to wyczuła bo nie odstępowała jej na krok.O mnie zapomniała po przekroczeniu progu, przypomniała sobie dopiero jak wychodziłam...wyraziła cheć wyjścia razem ze mną Quote
Jolka79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 od niedzieli Fuńka ląduje u Myszona....a gdzie dla niej stały domek????:placz: Quote
Jolka79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jeszcze półtora dnia.... może ktoś pokocha tą sunieczkę i nie będzie musiała iśc na drugi tymczasowy dom ( u mnie siedziała miesiąc) tylko ktoś ją zauważy i da domek kochający i ten jedyny:roll: PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kar0la Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Myślę, że Saskia ma rację. Trzeba spróbować z plakatami. Nie każdy ma net. Quote
Ludek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jolka79 napisał(a):wczoraj Fuńka miała spotkanie trzeciego stopnia z czarna kotką i czarną Wiki- sunia która miała być rasowcem ale jej nie wyszło... No dumna jestem z Fuńki, bo była bardzo grzeczna żeby tylko nie ta kupa i siku na dywanie w gosciach u teściowej...:cool3: Te załatwienie się to prawdopodobnie stres. Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 czy sunia juz sie przeprowadzila na nowy domek? miejmy nadzieje ze nie zagrzeje w nim dlugo miejsca, bo oto niedlugo domek staly sie znajdzie... zycze ci tego "malutka" Quote
Moriaaa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Funieczko nie było mnie...nikt nie dzwonił..mam nadzieję, że nie ma tragedii:( Quote
myszon Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Funia od wczoraj jest u mnie. Próbuje zdominować PanDę, która schodzi jej z drogi bo PanDzia taka właśnie jest .... Mam jedynie nadzieję że jak wrócę dziś z pracy to będzie dobrze.... Problem jest jednak z moim Kiślem (tchórzofretką) - Funia szaleje za nim - kłapie zębiskami, Kisiel się boi, a Funia to wyczuwa i rzuca się jeszcze bardziej ... Quote
myszon Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Zrobię dziś plakacik, wydrukuję kilka egzemplarzy - Saskia pomożesz z rozwieszaniem ? Quote
saskia Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :evil_lol: Myszonku, pani z Warszawy dopytuje czy Funcia jest wysterylizowana i chce przyjechać...:cool1: Quote
Recommended Posts