Jump to content
Dogomania

Łódź-spanielkowata sunieczka...MA DOM ;)))))!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie tu jeszcze nie było, ale chyba najwyzszy czas abym się " ujawniła" to ja siostra myszona u której Fuńka jest niestety po dzień dzisiejszy.Ludzie mam nóż na gardle!!!!Fuńka może być u mnie już tylko do 1 kwietnia.Jak nie znajdzie domku będę musiała ją oddać do schroniska- przykro mi :-(

Posted

Jolka, oczywiście, że nie do schroniska.

Dziewczyny, czy były ogłoszenia do gazet? czy ktoś mógłby napisać tekst o suni? Ja jej nie znam i nie wiem, co mogłabym o niej napisać, a chciałabym ją umieścić na paru portalach. Naprawdę wydaje mi się jednak, ze warto zrobić ogłoszenia papierowe, dociera się w ten sposób do osób, które z netu nie korzystają. Wystarczy te ogłoszenia umieścić na paru klatkach w blokach i już zwykle odzew jest

Posted

Oto Funia.Mała śliczna suczka,o nienagannym charakterze,prawdziwa dama.Funi nie udało się uniknąc złego losu,została bez domu i kochającego serca do którego przywykła od szczenięcia.Teraz czeka-czeka na nowy dom,na miłosc,na dłon ,która przytuli mądrą główkę,która ukoi smutne mysli,czeka na człowieka,który nigdy już nie zawiedzie i nie zakpi z wielkiej psiej miłosci.Czy długo będzie musiała czekac?Czy znajdzie się ktoś ,kto pokocha grzeczną ,miłą Funię?Nie pozwól ,by resztę życia spędziła w schronisku,bezdomna i niekochana,pokochaj Funię!Jej do szczęscia potrzeba tylko miłości-tak jak każdemu z nas,więc otwórz serce na prosbę tej porzuconej suni-podaruj jej miejsce w swoim domu i pokaż,ze człowiek to nie tylko zło,ale przede wszystkim MIŁOSC.

Posted

Grzeczna jestem niesłychanie, całe czarne mam ubranie,
Funia-sta ze mnie mądrala,co cały czas kłopotu nie sprawiać się stara.
Lubię biegać i za piłką harcować, zjem wszystko nie trzeba dla mnie specjalnie gotować,
Podobno dopiero cztery lata mam, choć w oczach ostatno często smutek gości....bo brakuje mi prawdziwej ludzkiej miłości
Staram się jak mogę łapę podaję, siadam gdy trzeba grzecznie i nawet zaszczekam poproszona,
Obcym nie ufam i gdy pani pracuje to ja domu pilnuje.
Pecha chyba mam,
a przecież za kocyk, ciepłą michę tyle swojego psiego serca dam...:oops:

Posted

Kto da domek tej cuudnej suni???
Czy mała ma gdzieś ogłoszenia???
Ciapuś na ratunek do Funi..ty jesteś specem w ogłoszeniach;)
Zaraz wyślę linka:)