Jump to content
Dogomania

Łódź-spanielkowata sunieczka...MA DOM ;)))))!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='saskia']Myszonku, może zrobić ogłoszenia, wydrukować i porozwieszać? Jest dużo ludzi, szczególnie starszych, którzy nie mają dostępu do netu, nawet wcale nie myślą o przygarnięciu psa, ale gdy zobaczą takie ogłoszenie wiszące na klatce, zaczynają kombinować i często się decydują- znalazłam tak wiele cudownych domów :p Mogę pomóc w rozwieszaniu...:diabloti:

Saskia, dobry pomysł ... przygotuję jakiś mały plakacik i Bart mi go wydrukuje.
Ale z czasem na rozwieszanie raczej u mnie kiepsko :-(
W obliczu ciągłych moich wyjazdów nie tylko do Piły :-( :-(

Posted

wiecie co ..do mnie też ktoś smsował w czwartek wieczorem ale byłam własnie w Pile na spotkaniu służbowym i nie mogłam rozmawiać :-(
Prosiłam o kontakt w piątek ale się już nikt nie odezwał ...
Sama dzwoniłam ale numer nie odpowiadał ...

Posted

w poprzedni weekend moja siostra musiała wyjechać - Funia została sama - opiekwał się nią kuzyn... ale wiecie jak to jest jak psiak sam w domu siedzi ...
oj żeby się domek znalazł...

Posted

myszon napisał(a):
Moriaaa.. ja mogę ja wysterylizować - swoją PanDzię ostatnio sterylizowałam i mam zaufany "gabinet" - tylko całości nie sfinansuję :-(

Cioteczko my sfinansujemy sterylkę tylko trzeba poczekać na koniec cieczki..to jest konieczne, w trakcie cieczki sterylizacja jest zbyt ryzykowna.
My mamy zaprzyjaźnioną wetkę, która ją wytnie tylko za materiały...i dobrą wetkę zapomniałam dodać;)

Posted

Moriaaa napisał(a):
Cioteczko my sfinansujemy sterylkę tylko trzeba poczekać na koniec cieczki..to jest konieczne, w trakcie cieczki sterylizacja jest zbyt ryzykowna.
My mamy zaprzyjaźnioną wetkę, która ją wytnie tylko za materiały...i dobrą wetkę zapomniałam dodać;)

wiem, wiem że poczekać do końca cieczki trzeba :-)
trochę się tam znam na tych psach :eviltong: :evil_lol:

Oki - zatem wrócimy do tematu jak Funia skończy cieczkę ..

Posted

a powiem Wam tylko jeszcze że Funia podczas cieczki grzeczna jest jak lalunia ... żadych wybryków - gdyby nie krwawiła Ewka by się nawet nie zorientowała że Funia ma cieczkę ..

Posted

myszon napisał(a):
a powiem Wam tylko jeszcze że Funia podczas cieczki grzeczna jest jak lalunia ... rzadych wybryków - gdyby nie krwawiła Ewka by się nawet nie zorientowała że Funia ma cieczkę ..

Myszonku, bo Funia to dama jest. :loveu: Nie to co moje suczydła. :mad: :mad: