sadriss Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
myszon Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kar0la napisał(a):Dostałama zapytanie o Funię. :razz: Na razie to nic konkretnego, ale może się coś ruszy. Karola, trzymam kciuki ! Quote
Moriaaa Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Oj oj...ja w takim razie też mocno trzymam:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
myszon Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='saskia']Myszonku, może zrobić ogłoszenia, wydrukować i porozwieszać? Jest dużo ludzi, szczególnie starszych, którzy nie mają dostępu do netu, nawet wcale nie myślą o przygarnięciu psa, ale gdy zobaczą takie ogłoszenie wiszące na klatce, zaczynają kombinować i często się decydują- znalazłam tak wiele cudownych domów :p Mogę pomóc w rozwieszaniu...:diabloti: Saskia, dobry pomysł ... przygotuję jakiś mały plakacik i Bart mi go wydrukuje. Ale z czasem na rozwieszanie raczej u mnie kiepsko :-( W obliczu ciągłych moich wyjazdów nie tylko do Piły :-( :-( Quote
myszon Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 wiecie co ..do mnie też ktoś smsował w czwartek wieczorem ale byłam własnie w Pile na spotkaniu służbowym i nie mogłam rozmawiać :-( Prosiłam o kontakt w piątek ale się już nikt nie odezwał ... Sama dzwoniłam ale numer nie odpowiadał ... Quote
myszon Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 w poprzedni weekend moja siostra musiała wyjechać - Funia została sama - opiekwał się nią kuzyn... ale wiecie jak to jest jak psiak sam w domu siedzi ... oj żeby się domek znalazł... Quote
Moriaaa Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Tak, tak..tylko najpierw cieczka musi sie skończyć. W cieczkę nie da rady:shake: Quote
Kar0la Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cioteczki cyknijcie Funi jeszcze jakieś fotki. Pododaję do ogłoszeń może wreszcie kogoś zauroczy. Pan póki co więcej się nie odezwał.:roll: Quote
myszon Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 o zdjęcia zaraz poproszę - może będą już jutro Quote
myszon Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Moriaaa.. ja mogę ja wysterylizować - swoją PanDzię ostatnio sterylizowałam i mam zaufany "gabinet" - tylko całości nie sfinansuję :-( Quote
Moriaaa Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 myszon napisał(a):Moriaaa.. ja mogę ja wysterylizować - swoją PanDzię ostatnio sterylizowałam i mam zaufany "gabinet" - tylko całości nie sfinansuję :-( Cioteczko my sfinansujemy sterylkę tylko trzeba poczekać na koniec cieczki..to jest konieczne, w trakcie cieczki sterylizacja jest zbyt ryzykowna. My mamy zaprzyjaźnioną wetkę, która ją wytnie tylko za materiały...i dobrą wetkę zapomniałam dodać;) Quote
myszon Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Moriaaa napisał(a):Cioteczko my sfinansujemy sterylkę tylko trzeba poczekać na koniec cieczki..to jest konieczne, w trakcie cieczki sterylizacja jest zbyt ryzykowna. My mamy zaprzyjaźnioną wetkę, która ją wytnie tylko za materiały...i dobrą wetkę zapomniałam dodać;) wiem, wiem że poczekać do końca cieczki trzeba :-) trochę się tam znam na tych psach :eviltong: :evil_lol: Oki - zatem wrócimy do tematu jak Funia skończy cieczkę .. Quote
myszon Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a powiem Wam tylko jeszcze że Funia podczas cieczki grzeczna jest jak lalunia ... żadych wybryków - gdyby nie krwawiła Ewka by się nawet nie zorientowała że Funia ma cieczkę .. Quote
Kar0la Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 myszon napisał(a):a powiem Wam tylko jeszcze że Funia podczas cieczki grzeczna jest jak lalunia ... rzadych wybryków - gdyby nie krwawiła Ewka by się nawet nie zorientowała że Funia ma cieczkę .. Myszonku, bo Funia to dama jest. :loveu: Nie to co moje suczydła. :mad: :mad: Quote
szajbus Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nocny spacerek na pierwszą stronkę i przypominamy się wszystkim prosząc o domek Quote
szajbus Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Domek dla tej pięknej suni pilnie potrzebny Quote
Gonitwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 fotki nowe by się przydały. a tak poza tym to podbijam sunieczkę! Quote
myszon Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 zdjęcia będą jutro rano - problem z kablem :-( Quote
Recommended Posts