myszon Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Moriaa, zmień tytuł plisss...:-) może : "Spanielowata sunia potrzebuje pilnie domku !!!" Quote
Moriaaa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Zmieniony;) Funiasta..kiedy Ty dziewczyno do domku w końcu pójdziesz? Dzwoniła do mnie dziewczyna, przed świetami o Szarotkę, ale dziewczyny nie ma w domu po 8 godz. mieszka w bloku, więc Szarotka nie jest odpowiednim psem, czekam na telefon, zaproponuję Funiasta:) Quote
myszon Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Moriaaa napisał(a):Zmieniony;) Funiasta..kiedy Ty dziewczyno do domku w końcu pójdziesz? Dzwoniła do mnie dziewczyna, przed świetami o Szarotkę, ale dziewczyny nie ma w domu po 8 godz. mieszka w bloku, więc Szarotka nie jest odpowiednim psem, czekam na telefon, zaproponuję Funiasta:) Moriaa.. jak najbardziej !! Jeśli chodzi o zostawanie w domu samej to Funia jest aniołkiem :loveu: Dorzucimy tego psa pluszowego żeby Funi smutno nie było :cool3: Quote
saskia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 myszon napisał(a):może też ludzie od Saskia się odezwą .... Na razie niestety cisza:-( Quote
Jolka79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witam po Świętach :lol: Białą kiełbaskę Fuńka uwielbia...szczególnie tą ze święconki, jajka- bez większego zainteresowania, może dlatego że w skorupkach...;) Quote
Jolka79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nie wiem jak mam to rozumieć ale Fuńka zaczęła faworyzować mojego narzeczonego...,a mnie traktuje no cóż " z braku laku i kit dobry" :roll: Quote
Jolka79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A propos tego "gadania" fuńki do myszona.Na mnie już też "gada" szczególnie jak chcę usiąśc koło chłopa, a dla Funiastej nie ma już miejsca. To chyba zazdrość się nazywa...:evil_lol: Quote
Jolka79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 myszon napisał(a):cóż suczki zawsze wolą facetów :-) Taaaa..bo ostatnio ten facet zaczął ją karmić...:eviltong: Quote
myszon Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 od zawsze wiadomo, że najważniejsza jest osoba która karmi :-) Quote
saskia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Myszonku, a sa może ogłoszenia do rozklejania dla Funiastej?:cool3: Bo jeśli tak, to: a) podamy je sobie przez chłopów naszych b) się same spotkamy np na piwku:cool1: c) spotkamy się z chłopami:roll: ;) Quote
Moriaaa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ej no dziewczyny...ja się na to piffko wpraszam jakby co. Tak pić same..ehhhh..nieładnie..nieładnie:mad::mad::mad: Quote
saskia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :evil_lol: Myszon, to jutro na piwo??? Kaja? :cool1: Quote
Kar0la Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Piwko :facelick:. To ja chociaż wirtualnie za dobry domek dla Funi. :beerchug: Quote
myszon Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 saskia napisał(a)::evil_lol: Myszon, to jutro na piwo??? Kaja? :cool1: Hm... jutro ? no może być .. ale tak raczej popołudniu niż wieczorem :roll: bo jak wieczór to raczej przyszły tydzień wchodzi w grę :oops: Quote
myszon Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kar0la napisał(a):Piwko :facelick:. To ja chociaż wirtualnie za dobry domek dla Funi. :beerchug: Karola - wyślemy Ci zdjęcia :diabloti: Quote
myszon Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 saskia napisał(a):Myszonku, a sa może ogłoszenia do rozklejania dla Funiastej?:cool3: Bo jeśli tak, to: a) podamy je sobie przez chłopów naszych b) się same spotkamy np na piwku:cool1: c) spotkamy się z chłopami:roll: ;) Plakaty i tak zawsze drukuję u TŻ, więc zrobię i wyślę z Twój chłop niech je odbierze ;) Quote
Recommended Posts