myszon Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kochani zwracam się do Was z poważnym apelem ! Ja ponownie wyjeżdżam - tym razem poza granice naszego kraju. Nie wiem jak często i na jak długo będę musiała jeszcze wyjeżdżać. Funia u Ewy jest już około miesiąca. Sunia się przyzwyczaiła bardzo. Nie proszę ani o pomoc materialną ani o wsparcie finansowe. Proszę o pomoc w bardzo intensywnym poszukiwaniu domku ! Quote
myszon Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ewa opiekuje się zawsze moją sunią podczas naszych nieobecności. Obecnie jesteśmy w sytuacji nieco patowej. Oboje z TŻ wyjeżdzamy. Obie sunie nie zostaną same w domu - mogłoby się to skończyć źle. Quote
saskia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dlaczego miałoby się skończyć źle? Przecież to dwie cudne suńki...Myszonku jest gdzie sjakiś tekst o Funi? Bo chciałabym ją wsadzić na moją stronkę adopcyjną ale mam strasznie mało czasu i taki gotowy tekst by mi sprawę ułatwił:cool3: No i gdzie Ty znowu jedziesz???:evil_lol: Quote
Kar0la Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A czy Funia była ogłaszana w Gazecie Wyborczej? Tam można dać ogłoszenie ze zdjęciem, może komuś by wpadła w oko. Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Funiasta się przypomina...ciotka zdjęcia prosimy:) Quote
myszon Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 saskia napisał(a):Dlaczego miałoby się skończyć źle? Przecież to dwie cudne suńki...Myszonku jest gdzie sjakiś tekst o Funi? Bo chciałabym ją wsadzić na moją stronkę adopcyjną ale mam strasznie mało czasu i taki gotowy tekst by mi sprawę ułatwił:cool3: No i gdzie Ty znowu jedziesz???:evil_lol: Saskia. może się skończyć źle :roll: Wolę nie ryzykować - Funia jest dużo silniejsza od PanDy. Poza tym nie bardzo widzę pracującą Ewkę z dwoma suniami :shake: Tekst o Funi ? Jezuniu ... nie ma żadnego tekstu o Funiu ... Mam tak mało czasu, że nie wpadłam na to żeby coś takiego przygotować :shake: Zresztą ja nie mam zdolności literackich :oops: Może Ewcię poproszę - może coś skrobnie. Quote
myszon Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 na zdjęciach widać jak jej ogonek wiruje :-) Quote
Kar0la Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Super zdjęcia. Zaraz pododaję do ogłoszeń. Wysłałam Funię do GW. Quote
ewatonieja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Przesliczna i bardzo grzeczna Funia czeka na nowego właściciela!!! Quote
myszon Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 moja siostra napisała: " no i suńka się doigrała!!! Ponieważ jest już z niej salonowiec pełna gębą i wchodzi sobie gdzie chce, a cieczkę jak miała tak ma ( swoją droga ile to jeszcze bedzie trwało?), od 3 godzin chodzi w stylowych brązowych i nawet firmowych majtkach ATLANTIC :cool3:. O dziwo nie buntuje się, ma dziurkę na ogonek i zachowuje się jakby nie była to dla niej pierwszyzna- chyba nauczona jest..." Quote
saskia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 U mnie przy cieczce, w majtkach chodzi nie tylko sunia ale również pies, to taka antykoncepcja XXI wieku:oops: :evil_lol: Funia ma śliczne zdjęcia i gdyby jeszcze był jakis tekst o niej a pewno szybko by domek znalazła:razz: Quote
myszon Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 z tekstem nie dam rady :-( wyjeżdżam w poniedziałek a jestem polu z przygotowaniami :-( w dodatku poświęciłam trochę czasu żeby znaleźć wyżła pewnym ludziom i dziś się dowiedziałam że oni się jednak boją wziąć psa ze schroniska ( a dwa z nich są w DT) ... ręcę opadają :-( Quote
myszon Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Kochani na dziś żegnam się z Wami - nie będzie mnie przez weekend - jak zwykle zresztą :-( Pamiętajcie o Funi Quote
ewatonieja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Funia - zadbana ,grzeczna i pragnąca kontaktu z ludzmi,jest w domu tymczasowym,potrzebny jednak dom na stałe!! POMOCY!!! Quote
myszon Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ktokolwiek tu zagląda - apeluję o pomoc z szukaniu domku ! Nie mogę teraz zająć się tym aktywnie - jutro skoro świt wyjeżdżam. Funia jest u Ewy od ponad miesiąca - to dużo za długo - sunia się przyzwyczaja. Ewa nie może dłużej Funi trzymać u siebie. Nie chcę pisać tutaj tragicznych apeli ale bardzo Was proszę nie zostawiajcie Funi samej. Quote
Recommended Posts