Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea100 jaki rottek jaki dog??:) ona jest max do kolana i nie taka masywna jak rottek. Pierwsze co mi się skojarzyło to RR. Rawa to małe miasto jest jeden, może dwóch weterynarzy takich ...na odwal się, wiejskich, a wśród ludzi znieczulica;( nawet na szczeniaki na ulic nie zwracają uwagi, a jak sterylizowałam koty na działkach to stukali się w czoło, że wariatka:(

rozsyłajcie ją gdzie się da, błagajcie o dt:(:( nie wiemy kiedy będzie ciążą:(

Posted

matko, moze to sá czyjes psy, takie odkarmione, tyle ze puszczajá samopas? gdzie one spiá w nocy? tez na dworze? ktos je zlikwiduje jak tam zostaná. i czy od dawna sá czy dopiero teraz sié pojawily we 3?

Posted

niestety żadnego odzewu od RR:( ani pół maila.

mestudio może jednak znajdzie sie u ciebie jakiś mały kącik dla niej, sama widzisz że dużo miejsca nie potrzebuje.
Myślę, że te psiaki są przez kogoś wywalone. Spotykają się okazjonalnie, nie non stop razem. Tam wiele psów biega grupami. W nocy też są pod balkonami:( może poprostu ktoś je dokarmia bo są bardzo przyjazne, więc nikt ich nie przepędza.

Posted

[quote name='piechcia15']niestety żadnego odzewu od RR:( ani pół maila.

mestudio może jednak znajdzie sie u ciebie jakiś mały kącik dla niej, sama widzisz że dużo miejsca nie potrzebuje.
Myślę, że te psiaki są przez kogoś wywalone. Spotykają się okazjonalnie, nie non stop razem. Tam wiele psów biega grupami. W nocy też są pod balkonami:( może poprostu ktoś je dokarmia bo są bardzo przyjazne, więc nikt ich nie przepędza.

No tak, tylko że mestudio ma w tej chwili 20 zwierzaków w tym 11 tymczasów i staram się to ogarnąć finansowo i logistycznie. Może jakiś awaryjny dt się znajdzie na kilka dni, a w tym czasie będziemy intensywnie szukali DT. Koszmarnie mi jest kiedy nie mogę pomóc, chcę, ale już nie daję rady. Nawet nikt nie dzwoni w sprawie jakiegokolwiek psa od miesięcy.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Caly czas mam przed oczami ta wycieraczke i sunie na niej......:(

Pewnie mieszka tam sporo ludzi,nikogo nie chwyciła za serce ta bida spiąca na wycieraczce...

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Bo żeby kogoś chwyciła za serce, ktoś musi najpierw je mieć!

No wlasnie...... ale i tak, ze Jej nie wyganiaja.....
u mnie na klatce to cala "szlachta" przescigiwalaby sie w wyganianiu suni......:(

Posted

tam ludzie nawet nie wiedzą gdzie zadzwonić aby psa zabrali, nawet straży miejskiej chyba nie ma. Nie wiem jak długo może tam być, Nie znam tych ludzi z nikim nie rozmawiałam. Ci u których byłam mówili tylko tyle że ponieważ jest grzeczna nikogo nie zaczepia to nikt jej nie przegania. Czasem śpi w innym bloku, pewni etam gdzie uda jej się wejść...:( Czy u suk jest tak samo jak u kotów że cieczka to dopiero na wiosnę?bo ja już nie pamiętam:(

Posted

Suka ma cieczkę co pół roku, jaka to dokładnie miejscowość - Rawa Mazowiecka czy coś niedaleko?
Na ile wygląda sunia? Może już jest w ciąży i naprawdę trzeba szybko zadziałać.
Czy ktoś może rozesłać wątek?????