Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wszystko to niepotrzebnie!!!! :multi::multi::multi:
Tadam! Uroczyście ogłaszam, iż na forum wieluńskiego schroniska, topik Dinki, został przeniesiony z działu "Psy do adopcji" do działu "Psy wieluńskie"!!!! :multi::multi::multi: DINUSIA MA WRESZCIE SWóJ DOM!!!!

Oto cytat ze zwierza:

[quote name='"MałGośka"'][quote name='"MałGośka"']Czy to możliwe, że na całym świecie nie ma nikogo kto stałby się dla Dinki całym światem?...

No i okazało się, że to jednak nie-mo-żli-we <yes> A dniem, w którym moje powyższe pytanie zamieniło się w pewność, że jest wręcz przeciwnie był... 13-ty sierpnia, wcale nie pechowy ;;)

Jeszcze w poniedziałkowe przedpołudnie, 13-go, Dinka łazikowała sobie po schroniskowym placu...

... wieczór natomiast spędziła już ze SWOJĄ panią :serce

Pani Maria straciła niedawno 14-letniego psiego przyjaciela, w typie setera. Choć trochę od Dinki większy - podobieństwo mordki było tak uderzające, że wizyta w schronisku była krótka, a decyzja szybka i nieodwołalna :)
Tak oto Dinuś zamieszkał w mieszkanku na jednym z wieluńskich osiedli. Cała rodzina, a głównie małe wnuki, zdążyła już pokochać suńkę - dzięki czemu p. Maria ma teraz bardzo częste rodzinne wizyty ;) kończące się próbami uprowadzenia Dinki przez zakochanego w niej wnusia opiekunki :DD

Siostra p. Marii mieszkająca w Sieradzu, ma również psinę ze schroniska - więc rodzinne telefoniczne pogaduchy nie mają teraz końca -> przecież należy obgadać tyle spraw, podzielić się spostrzeżeniami i obdzielić poradami!

Przyznam szczerze, że niewiele dowiedziałam się dziś od p. Marii o naszym psiątku... za to dysponuję teraz sporą ilością określeń zachwytu: "cudowna, genialna, idealna", itd. itp. :lol3

I ponoć nie ma na świecie takich pieniędzy, ani rzeczy, za które p. Maria mogłaby SWOJĄ Dinusię oddać :D*

Baaaardzo dziękuje wszystkim za pomoc w szukaniu domku dla Dinusi!!! :Rose::Rose::Rose:
Biegnę ściągać wszystkie porozwieszane plakaty!!!! :multi::multi::multi:

Posted

Justyna zmień tytuł :multi: :multi: :multi:
( to juz drugi taki przypadek, ze jak plakat zrobiłam to okazał sie nie potrzebny;) - najpierw Zeusowi Zlotku, a teraz Dinka )
(ps, ale jak beda zdjecia to wstawisz tu;) ?)

(Justyna zostaw moze plakaty przez kilka dni, bo moze ktos inny kto się Dlnka zainteresuje, sie na innego psiaka ze schronu skusi? wiem ze czasem tak robią, ze zostawiają ogłoszenia i przedstawiają inne psy... a na pewnno sa tam mauchy w typie Dinusi)

Posted

agamika napisał(a):
Justyna zmień tytuł :multi: :multi: :multi:
( to juz drugi taki przypadek, ze jak plakat zrobiłam to okazał sie nie potrzebny;) - najpierw Zeusowi Zlotku, a teraz Dinka )
(ps, ale jak beda zdjecia to wstawisz tu;) ?)

(Justyna zostaw moze plakaty przez kilka dni, bo moze ktos inny kto się Dlnka zainteresuje, sie na innego psiaka ze schronu skusi? wiem ze czasem tak robią, ze zostawiają ogłoszenia i przedstawiają inne psy... a na pewnno sa tam mauchy w typie Dinusi)

Tytuł może zmienić tylko MałGośka, bo ona zakładała ten wątek :roll:
Jak będą jakieś wiadomości o Dince, to na pewno je tu wstawię :razz:
A jeżeli chodzi o plakaty, to chyba masz rację, niech jeszcze trochę powiszą ;) A tu jeszcze coś a'propos plakatów:
"MałGośka" napisał(a):
Jeeeeeju, ale cudne ogłoszonko :o Mam nadal problemy z dogo, nie zaglądałam tam chyba już ponad 2 m-ce :/ więc podziękuj komu trzeba bardzo gorąco, dobrze?

I... jakbyś mogła zasugerować, by INNYM pieskiem tak się zajęły byłoby super. Bo ten konkretny, tak bliski Twemu sercu to... ekhm. Ale to może napiszę w innym miejscu, jak znajdę chwilkę :PP

Posted

fakt, nie zauwazyłam tego z tytułem:oops: ,

straaaasznie super sie czyta ze jakis pies ma super domek :multi: :multi: :multi: , az sie lezka w oku kręci:oops:

JUstyna , dawaj kolejną bidę bez ogłoszeń :diabloti:

Posted

:placz: :placz: ja nie mogę wybrać,:placz:
to się tak nie da:placz:

proooszę wyszukaj które są tam najdawniej , i od nich się zacznie, i sukcesywnie powolutku, ile tylko sie da to siępoogłasza (moze są tu jeszce watki jakies przez MałGoske załozone ? takie jak Dinki? prawie puste?)

Posted

[quote name='agamika'] :placz: ja nie mogę wybrać,:placz:
to się tak nie da:placz: :placz:

proooszę wyszukaj które są tam najdawniej , i od nich się zacznie, i sukcesywnie powolutku, ile tylko sie da to siępoogłasza (moze są tu jeszce watki jakies przez MałGoske załozone ? takie jak Dinki? prawie puste?)
Chyba wszystkie wieluniaki maja tu swoje wątki i... niestety chyba wszystkie są takie puste...
Może zaczniemy od Miki? Kilka dni temu straciła swojego schroniskowego przyjaciela i obrońcę Barego ['] i została tam sama... :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38639

Posted

Wystarczy spuścić dogo z oczu na parę dni a tu takie wieści :):loveu:
To jakiś super okres - Tośka w domu, Dinka w domu, a do Jeleniej z Poznania jedzie właśnie Pani po szczeniaka którego ktoś żywcem zakopał :multi: Oby ta passa trwała dalej :loveu:

• 1 month later...