MałGośka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ************************************************************* Więcej o Dince na jej stronce: http://www.schronisko.wielun.pl/dina.html Kontakt: malgoska@schronisko.wielun.pl tel. 0 608 111 640 Schronisko w Wieluniu, woj. łódzkie ************************************************************* Pod koniec wakacji 2006 roku pan komornik musiał odwiedzić pewną rodzinę, na której podwórku znajdowało się sporo zwierząt. Dinusia bardzo zapadła panu w serce - była tak zaniedbana, przerażona, a jednocześnie słodka. Pan komornik skontaktował się więc z naszą p. Krysią i poprosił o pomoc dla Diny. W ten sposób malusia, ok. 2 letnia suńka trafiła pod nasza opiekę. Choć nadal jest troszeczkę nieufna wobec obcych, to przesłodkie stworzonko łamie wszystkie serca :) Właśnie powraca do zdrowie po sterylizacji - stąd zdjęcia w gustownym fartuszku ;) Quote
fizia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Słodka-wygląda jakby umoczyła sobie koniec pyszczka w białej farbie :) Quote
fizia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Gdzieś z pewnością czeka na Dinkę ciepły dom. Quote
olenka_f Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a czemu o Dince zapomniano co się z nią dzieje są jakieś wieści Quote
MałGośka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 olenka_f napisał(a):a czemu o Dince zapomniano co się z nią dzieje są jakieś wieści No jak zapomniano, jak Wy tu dzielnie ją światu pokazujecie :buzi: A Dinusia szaleje z innymi ogonami po schroniskowym placu, do zabaw się włącza - ale przygląda sie też z uwagą każdemu odwiedzającemu, bo przecież nigdy nie wiadomo czy to akurat nie TEN... :roll: Quote
olenka_f Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dinusia się naczekała natęskniła zabawy w schronie już się jej nudzą teraz woli z nowym właścicielem i bardzo prosimy o natychmiastową reakcję i od jutra są przyjmowane zapisy po Dinusie wygrywa największe serducho:loveu: Quote
olenka_f Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
olenka_f Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 hop:multi: hop:multi: hop:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
MałGośka Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Co to ja mówiłam? Że Dinka nieufna? Że przestraszona? ;) Na schroniskowym podwórku, wśród innych zadziornych szczekaczy - Dinka czuje się nad wyraz dobrze :D Sama zaczepia swoich psich kumpli do zabaw, zaciekawiona zagląda w ludzkie dłonie :) Do zdjęć pozowała mi ochoczo - ale miała własną wizję na najpiękniejsze ujęcia ;) - sama wymyśliła "pozę drapiącą" :D Widać, że czuje się pewnie :) Jednak ludzkie ręce musi dzielić z tak wielką gromadą, że nawet zabawa i pełny brzuszek nie zastąpią własnego domu... Czy to możliwe, że na całym świecie nie ma nikogo kto stałby się dla Dinki całym światem?... Quote
olenka_f Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 daj mi kochana jakieś namiary na kontakt w sprawie Dinusi to jej trochę ogłoszeń porobię:lol: Quote
MałGośka Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 olenka_f napisał(a):daj mi kochana jakieś namiary na kontakt w sprawie Dinusi to jej trochę ogłoszeń porobię:lol: Dzięki kochana:loveu: Zaktualizowałam pierwszy post o te dane, potrzebne do ogłoszeń: http://www.schronisko.wielun.pl/dina.html - podstronka Diny. Kontakt: malgoska@schronisko.wielun.pl tel. 0 608 111 640 Schronisko w Wieluniu, woj. łódzkie Quote
Recommended Posts