tanitka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 no to trzymaj kciuki,żeby tak było!!!:evil_lol: Quote
tanitka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Dojechał cały i zdrowy. Jest po prostu śliczny. Wygląda jak rodowodowy egzemplarz. :loveu: jest świetnie ułożony, sierśc ma błyszczącą, pazury przycięte, zna komendy, jest przemiły, kładzie się na kanapie:razz: . Widać że miał świetny dom, moze ktoś go jednak szuka??:roll: Quote
Katcherine Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Marroni- brawo- Dobry pies! Tak trzymaj:lol: . A jak juz cie zaadoptuja to juz Ci wszystko wybacza:cool3: Quote
tanitka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 on jest po prostu wzorcowym psem!! :lol: Quote
tanitka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 tak jutro zdrobię nowe zdjecia "z wolności":lol: Quote
Korenia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 tanitka napisał(a):tak jutro zdrobię nowe zdjecia "z wolności":lol:Super :multi: :multi: Quote
Diegula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 tanitka skontaktowała sie ze mną Negri w sprawie wyżełka kopieuję meila: Witaj, Mam do Ciebie bardzo ważne pytanie. Z tego co widzę to chyba własnie Ty ratowałaś wyżełka z naszego schroniska. Odezwała się do mnie pewna kobieta baaardzo zainteresowana tym pieskiem. Mieszka na mazurach, i chciała psiaka zabrać z warszawy. O ile pamiętam to on miał być tam zabrany na DT:roll: Tylko ja nie mam żadnego kontaktu ani z osobami które go brały ani z DT:-( i kobieta czeka. Prosze jesli wiesz gdzie teraz dokładnie jest wyżełek i jak się skontaktować z Dt to daj znać. Najlepiej zadzwoń bo właśnie wychodzę do schroniska i będę późno:-( Z góry dzięki i pozdrawiam Kinga Chyba chodzi o twojego wyżełka więc jak byś mogła to skontaktuj się z nią!!! Quote
tanitka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 z Pania rozmawiałam jest bardzo zainteresowana, zobaczymy jak to będzie. a na razie nacieszcie wszyscy oczy:loveu: : aż serce rośnie jak patrzę na niego!!:loveu: Quote
Korenia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='tanitka']z Pania rozmawiałam jest bardzo zainteresowana, zobaczymy jak to będzie. a na razie nacieszcie wszyscy oczy:loveu: : aż serce rośnie jak patrzę na niego!!:loveu: Śliczny.. dokładnie serce rośnie! :loveu: Nie bałaś się go spuścić w lesie ze smyczy ? Quote
Diegula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Super fotki!!! Super psiak!!!:cool3: Fajnie że już rozmawiałaś z ta osobą.:multi: Trzymam kciuki aby się udała adopcja!!! Quote
tanitka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Nie bałaś się go spuścić w lesie ze smyczy ? spróbowałam najpierw na dużym ale ogrodzonym terenie. I nie pomyliłam się, prawie zawsze wyżły biegają razem, współpracują, a więc na wezwanie Luki przybiegał z nia Marroni!! W lesie było to samo.:lol: Państwo z Ełku sa w drodze;) Quote
Diegula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Czyli dzisiaj może psiak pojedzie do stałego domciu?? Quote
Katcherine Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :crazyeye: umarlam w butach. Swietny psiak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a co Piracik na nowego kolege?;) Quote
tanitka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Wyżeł właśnie pojechał do nowego domu do Ełku. :lol: Przyjechali fajni ludzie, koniarze, zakochali się i pojechali. Pania Ania wycałowała go, wytuliła, Pan nie wychodził z zachwytu nad jego urodą.:loveu: Bardzo go już kochają, a BANDOS tulił się do nich jakby znał wieczność.:multi: A ja teraz łzy ocieram bo on bo jest na prawdę super piechem... Dziękuję wszystkim dziewczynom z Wrocławia za sprawną akcję i pomoc!!!:buzi: Quote
Diegula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Super wiadmości:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Korenia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jeeeeeeeeeee super !!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Katcherine Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: ale super!!!! Quote
tanitka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 dojechali wczoraj szczęsliwie do domu, a dziś o 10.00 dostałam takie wiadomości:lol: : "Bandos jest uroczy. W nocy troche szczekał, bo musiał przywołać sąsiadów do porządku na klatce hihi Bylismy juz na pierwszym spacerku. Twoja smycz jest super. Dobrze, że ja wzięłam, a zaraz zabieram go na szaleństwa do stadniny. Zrobię mu sesję zdjęciową i wyślę Ci zdjęcia. Jutro będzie musiał zostac sam w domu trochę i tego się najbardziej obawiam." ja tam myślę, że on demolki nie zrobi, w każdym razie na takeigo nie wygląda:razz: Quote
Katcherine Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: co nie oznacza ze moze sobie poplakac donosnym wyjcem;) Bandosik supeeer. :placz: ja chce mojego uszastego Quote
tanitka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 dobrze że moja dropulka mi została, bo ja bym tez głośnym wyjcem wczoraj rozpaczała za Bandosem. :roll: Quote
Recommended Posts