Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zgubiłem się, porzucono mnie?? nie wiem doprawdy.
nie wiem co ja mam też ze sobą zrobić w betonowym bokscie z dziwnym małym domkiem?
jest tu tyle piesków, czasem przychodzą obcy ludzie, ale nie ma mojego Pana.
MARRONI - to ja 7 letni wyżeł niemiecki, czekam znów na swój dom, posłanie i miseczkę.
POmóż!!! jestem we Wrocławiu.

Oto fotki:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bea1 juz przekazała Pani Kierownik, ze piesek jest zarezerwowany:lol:.
Opiekunowie w schornisku też mówią, że Marroni jest bardzo przyjazdy, łagodny, przytulaśny, zdrowy i czeka z utęsknieniem na nowy dom.:loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
jeśli wszystko będzie OK to w czwartek:lol:

Probuje kogoś zorganizować, bo jestem chora i sama nie dam rady..może Ulv.. może Koperek...może Aga(Visenna)... dziewczyny pomóżcie..

Posted

Dziewczyny jesli macie problemy z wyciagnięciem pieska teraz czy w przyszłości to słuze swoja pomocą ,mam teraz taka prace ze sama sobie wybieram godziny.Pozdrawiam

Posted

tanitka- naprawde Cie podziwiam!

mam kontakt z osobami ktore byly zaintereswane Gaborem- moze starszy wyzel tez przypadnie im do serca..? jak juz bede cos wiedziala,to dam znac

Posted

o to chodzi że już ledwo siebię radzę.:roll:
a dom z solidnym wybiegiem to też moje marzenie, ale coż kasy jakoś nie styka:razz:
Marroni jutro jedzie do Warszawy- trzymajcie kciuki,żeby wszystko się udało i jutro go poznam osobiście!:loveu:

Posted

tanitka- rozmawialam dzis ze znajoma (pani,ktora spotykam na spacerach na lace) i skontaktowala sie z panstwem,ktorzy byli zainteresowani Gaborem (sa sasiadami)- sa zainteresowani wyzlem i chca go zobaczyc :razz:

znajoma zaproponowala spotkanie u niej przy kawce- przyjechalybysmy do niej z psem, porozmawialybysmy z tymi ludzmi,a oni zapoznaliby sie z psiakiem

z tego co wiem sa to prawdziwi milosnicy psow- mieli psiaka,ktory tez mial niefajna przeszlosc (odszedl chyba z pol roku temu) i chca dac dom kolejnej bidzie

w pt.lub w weekend moglibysmy sie wszyscy spotkac..moze cos pozytywnego z tego wyjdzie..;)