tanitka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 zgubiłem się, porzucono mnie?? nie wiem doprawdy. nie wiem co ja mam też ze sobą zrobić w betonowym bokscie z dziwnym małym domkiem? jest tu tyle piesków, czasem przychodzą obcy ludzie, ale nie ma mojego Pana. MARRONI - to ja 7 letni wyżeł niemiecki, czekam znów na swój dom, posłanie i miseczkę. POmóż!!! jestem we Wrocławiu. Oto fotki: Quote
Katcherine Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :loveu: Wloskie imie....mmmmm kto ma ochote na czkoladowego klapouszka? Quote
Katcherine Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ps. Sliczny jest!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
tanitka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Marroni brzmi nieźle!! mniam, mniam:loveu: Quote
pati-c Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 boziu,co za pychol :loveu: piekny i szlachetny pies.. Quote
tanitka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 piękny brązowy pies na wiosnę, lato, jesień i zimę, komu taki cudny przyjaciel? Quote
tanitka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Bea1 juz przekazała Pani Kierownik, ze piesek jest zarezerwowany:lol:. Opiekunowie w schornisku też mówią, że Marroni jest bardzo przyjazdy, łagodny, przytulaśny, zdrowy i czeka z utęsknieniem na nowy dom.:loveu: Quote
Katcherine Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 To kiedy Marroni przybywa do Stolicy?;) ps. poprosimy o fotorelacje Quote
tanitka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 jeśli wszystko będzie OK to w czwartek:lol: Quote
Korenia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 tanitka napisał(a):jeśli wszystko będzie OK to w czwartek:lol: Probuje kogoś zorganizować, bo jestem chora i sama nie dam rady..może Ulv.. może Koperek...może Aga(Visenna)... dziewczyny pomóżcie.. Quote
tanitka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 zamorduję Was jeśli nawalicie!!:mad: ;) Quote
makulka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dziewczyny jesli macie problemy z wyciagnięciem pieska teraz czy w przyszłości to słuze swoja pomocą ,mam teraz taka prace ze sama sobie wybieram godziny.Pozdrawiam Quote
Korenia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Super Makulka - zapytam jeszcze Koperka czy na 100% da rade :) Quote
Katcherine Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Marroni- trzymaj lapki. Bedziesz trzecim chlopcem u Ciotki Tanitki. Moze sie zakocha i cie nie odda?:diabloti: Quote
tanitka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Trzymaj, trzymaj, a ja potem w ślad za W Villas sie udam;) Quote
pati-c Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 tanitka- naprawde Cie podziwiam! mam kontakt z osobami ktore byly zaintereswane Gaborem- moze starszy wyzel tez przypadnie im do serca..? jak juz bede cos wiedziala,to dam znac Quote
tanitka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 kochana i stary;) i młody(Piracik) jest do wzięcia- pomóż bo robi mi się gęsto!!:scared: Quote
ania14p Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jejku, Tanitko, toż Ty musisz szybko większy dom z solidnym wybiegiem szykować :crazyeye: , jak Ty sobie radzisz dziewczyno! Quote
tanitka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 o to chodzi że już ledwo siebię radzę.:roll: a dom z solidnym wybiegiem to też moje marzenie, ale coż kasy jakoś nie styka:razz: Marroni jutro jedzie do Warszawy- trzymajcie kciuki,żeby wszystko się udało i jutro go poznam osobiście!:loveu: Quote
pati-c Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 tanitka- rozmawialam dzis ze znajoma (pani,ktora spotykam na spacerach na lace) i skontaktowala sie z panstwem,ktorzy byli zainteresowani Gaborem (sa sasiadami)- sa zainteresowani wyzlem i chca go zobaczyc :razz: znajoma zaproponowala spotkanie u niej przy kawce- przyjechalybysmy do niej z psem, porozmawialybysmy z tymi ludzmi,a oni zapoznaliby sie z psiakiem z tego co wiem sa to prawdziwi milosnicy psow- mieli psiaka,ktory tez mial niefajna przeszlosc (odszedl chyba z pol roku temu) i chca dac dom kolejnej bidzie w pt.lub w weekend moglibysmy sie wszyscy spotkac..moze cos pozytywnego z tego wyjdzie..;) Quote
tanitka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 NNNOOOOO, super by było, może akurat??? nie zapeszajmy:lol: Quote
Katcherine Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :crazyeye: Tanitka...zaczynasz bic rekordy szybkich adopji?:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts