sara_rokitnica Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ale super :multi::multi: jush sie doczekac nie moge :multi::multi::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 dzisiaj ją wykąpałam i zostawiłam w schroniskowej łazience (dostała różowy kocyk:evil_lol: ), żeby jutro była w pełni gotowa do drogi do nowego domku :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 łosz :):) takie różowiutkie są najlepsze :P ;) mogłaś jej jeszcze różową obróżkę z cekinami i kokardką założyć <lol> (sorry ale głupawe mam od rana <lol> ) Quote
Mysia_ Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Sunia już grzejcie dupcie w nowym domku :multi: Asia, która ją zawoziła powiedziała, że nowa Pani Suni jest bardzo fajna i psina bedzie miała u niej niebo na ziemi :loveu: A oto jeszcze smutna Sunia, dzień przed wyjazdem: Quote
sara_rokitnica Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 SUUUUUUPEEEEER!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja czekam na fotki z nowego domku, mam nadzieję że Aśka jakies zrobiła???!!! Quote
Mysia_ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Pani zaprosiła Asię na odwiedziny, a że Asia w Katowicach bywa to napewno odwiedzi Sunie i jej jakies fotki zrobi :p Quote
Mysia_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 U Suni wszystko w porządku :loveu: Jej Pani jest w niej zakochana ze wzajemnościa :multi: Może po weekendzie beda fotki ;) Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Sunia troszkę chorowała, ale jest OK. :roll: Wiem, że w tym tygodniu ma odwiedzić ją jedna wolontariuszka, ale ona nie ma aparatu :-( Chciałam jechać z nią, ale nie mogę.... :-( Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 z tego co pamiętam to ma jakies problemy z serduszkiem :roll: Jak Asia ją odwiedzi to napewno dowiemy się więcej...... Quote
Mysia_ Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 zaczyna sie rok szkolny, więc Asia w Katowicach bedzie codziennie, może odwiedzi wreszcie Sunię :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 nadal nikt jej nie odwiedził :roll: Muszę Asię pogonić :mad: Quote
Recommended Posts