Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki jesteście wspaniałe i niesamowite- [FONT=Comic Sans MS]DZIĘKI WIELKIE ZA POMOC:modla::modla::modla:

[/FONT]Halbinko zaraz jak skończą się bazarki to przelejemy Ci z Matką Wspaniałą Marudą :cool3: pieniążki.
A mój TZ mi tylko powiedział: DLACZEGO NIKT MI NIE CHCIAŁ WIERZYĆ, KIEDY MÓWIŁEM, ŻE KOTKA WCALE NIE JEST W CIĄŻY TYLKO ZATŁUSZCZONA- teraz już siłą rzeczy muszę Mu w każdą herezję wierzyć :p:evil_lol:

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy wet nie podejrzewa innej przyczyny bo może być okrąglutka, co taka jej uroda, ale może być spowodowane jakąś choroba wiem to od osób które mają koty szylkretki, tricolorki i burasie. Co wet powiedział na te jej krągłości

Posted

Jaaaki ze mnie jest łoś, klempa i nie wiem co jeszcze... Ja ją miałam ogłosić :mdleje:...
Wiedziałam, że miałam tu po coś zajrzeć i wiecznie zapominałam...
Ale czytam, że DS się kroi?

Posted

Gosiara napisał(a):
Sterylke robił bardzo dobry vet tzw.Dr.Zaufany jeżdze do Niego tez z moim stadem,jeśli by było coś z kicią nie tak od razu by zauważył i dał znać;)

no to wszystko ok. po prostu jest sobie puszysta i okrąglutka :-)

_ogonek_ napisał(a):
Jaaaki ze mnie jest łoś, klempa i nie wiem co jeszcze... Ja ją miałam ogłosić :mdleje:...
Wiedziałam, że miałam tu po coś zajrzeć i wiecznie zapominałam...
Ale czytam, że DS się kroi?

No ładnie to tak ;-)

Posted

Iljova napisał(a):

No ładnie to tak ;-)

bardzo nieładnie :oops:
ale ja jestem zakręcona jak baranie rogi i do tego blondynka, to co usprawiedliwiona jestem? :eviltong:
Mam nadzieję, że mnie halbina nie pogna stąd :oops:

Posted (edited)

_ogonek_ napisał(a):
bardzo nieładnie :oops:
ale ja jestem zakręcona jak baranie rogi i do tego blondynka, to co usprawiedliwiona jestem? :eviltong:
Mam nadzieję, że mnie halbina nie pogna stąd :oops:

To już nie wiem :shake: - łoś, klempa czy blondynka z baranimi rogami? :evil_lol::evil_lol:

Myślę, że kicia ma taką urodę - mała, krępa;) Też mam taką jedną z ulicy - jak pierwszy raz trafiłam z nią do weta była na 100% w ciąży - a potem prawie przez godzinę szukaliśmy na USG tej ciąży i nic :crazyeye:

Cudka , do góry :):)

Edited by Maruda666
Posted

https://picasaweb.google.com/117151998760523020654/Tricolorka Cotka po przyjeździe
https://picasaweb.google.com/117151998760523020654/Tygrys Cotka dziś... I jeszcze Jajko... tzn Kajko - młodym niekastrowanym kocurkiem z klejnotami "uszczęśliwiła" mnie wczoraj córka sąsiadki. Kocurek płakał wieczorem na deszczu i uparcie pchał się na klatkę i na człowieka, żal sie jej zrobiło, więc mi go wcisnęła... miziasty... jednak na psy zareagował histerią... a potem buczeniem... dziś to na niego buczą koty, a Messer i trzy kotki (w tym tri) osaczają go w kącie... Messer zrobił się nawet agresywny :(

mam osiem kotów w domu i do tego stopnia dość, że nawet piękna Daisy

https://lh6.googleusercontent.com/-rxs1-SMQ6y0/TwwNkAXp9cI/AAAAAAAAALw/Wk0R_Ka-kXM/s512/IMGP2844.JPG

którą kusi Formica mnie nie skusi... :roll:

_Ogonku_, możesz sie zrehabilitować i poogłaszać Jajka... eeeeee... tzn. Kajka :p

Posted

Bjutko, dziękuję! Liczę na Ciebie :-)
Po Cotkę dzwoniła dziś też kilka razy pani z Chorzowa, ma 10-letniego kocurka, jego towarzyszka odeszła za TM. Prosiłam o email, może inna tri się załapie?... Helga by sie nadawała...

A jak domek dla Cotki wypali, to może ktoś by pomógł w transporcie?...

Posted

Sprostowanie! Ja niczym nie kuszę! Jestem niekuśliwa w ogóle :P
Na kotę jest juz dużo chętnych. Za dużo jak na mój gust.
Co do Cotki po bliższy poznaniu, wygląda mi na normalną kotę, ani za grubą ani za chudą. Tylko jak się kąłdzie, to tak ładnie się rozlewa ;)

A z Kajkiem to może schron zawiadomić, że się taki znalazł? Nasz i Gliwicki, bo ostatnio Pani z Zabrza znalazła swojego kota w schronie w Gliwicach, więc jakoś się teleportował aż tak daleko.

Posted

przy Minie Ona taka mikroskopijna się wydaje, a jak gustownie reklamuje mleko zagęszczone ;-) I chyba skutecznie, bo już w sklepie po takowe byłam hihihihi
Jak domek będzie gdzieś niedaleko to z Łukaszem (i Igorem niestety) podrzucimy Cotkę

Posted

Przepisuję z ulotki:
POSZUKIWANA TINA NAGRODA 3.OOO ZŁ
2-letni owczarek niemiecki
ma TATUAŻ w uchu nr C 299
nosi kolczatkę
wysterylizowana
zaginęła 25 XII 2011 w Boruszowicach gmina Tworóg (śląskie)
Kontakt: Krzysztof Skurski
tel. 32 284 78 15
601 462 368

Niestety, nie mam skanera, nie potrafię wkleić zdjęcia.
Przepraszam za spam, ale może ktoś przyuważy... :(

Posted (edited)

Koty leją nowego... najbardziej elegant Messer... ale kotki też buczą na niego... w tym Cotka... zrobiło sie nerwowo...

a tymczasem Formica:

"[quote name='"Formica"']Znalazłam takie ogłoszenie => http://wodzislawslaski.olx.pl/zaginal-10-miesieczny-kotek-karkoszka-jedlownik-iid-298594429

Ze zdjęć strasznie podobne. A na upartego Jedłownik nie daleko.
A zaćżełam ogłoszenia przeglądać, bo skoro kocurek sam pchał się do domu, to być może komuś wypadł z okna lub zgubił się w inny sposób. Myślę, że z jego adopcją powinniśmy poczekać te ustawowawe dwa tygodnie i poszukać dotychczasowego właściciela. A w międzyczasie ciachnąć

a tymczasem Formica:

http://olsztyn.olx.pl/zaginela-kotka-iid-125237900

Edited by halbina