Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

30.12.2011. w Dąbrowie Górniczej z ulicy Granicznej zginął jasno rudy kundelek. Piesek wabi się Tarzan.
Krótka sierśc, długi ogon, oklapnięte uszka, krzywe przednie łapki.
Tarzanek jest psem sięgającym za kolano, nie jest wielkości Onka, ale główkę ma wielkości dużego psa. Może miec trudniści z chodzeniem.

Nie mam jego zdjęcia, ale jest podobny do tej suni

Dziewczyny z Dąbrowy i okolic proszę rozglądajcie się

Dziękuje pięknie

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cota/Cudka nie miała sterylki, pan doktor nie miał dziś czasu, ale ją obejrzałam dokładniej i obmacałam, jeszcze się nie sypie ;-) lubi wyżyny, ale nie unika kontaktu, jest taka delikatna :-) bardzo dziękuję AniSchirley za puszeczki, 6 puszek konkretnie! Dziś pan kurier dostarczył 18 kg worek suchego dla kastratów, także taka główna dieta... kicia jednak woli jedzonko ludzkie - makaron z serem, salceson... heh...

Posted

halbina napisał(a):
Cota/Cudka nie miała sterylki, pan doktor nie miał dziś czasu, ale ją obejrzałam dokładniej i obmacałam, jeszcze się nie sypie ;-) lubi wyżyny, ale nie unika kontaktu, jest taka delikatna :-) bardzo dziękuję AniSchirley za puszeczki, 6 puszek konkretnie! Dziś pan kurier dostarczył 18 kg worek suchego dla kastratów, także taka główna dieta... kicia jednak woli jedzonko ludzkie - makaron z serem, salceson... heh...

Pewnie, kto by tam suche żarł... :shake:

Posted

[quote name='Maruda666']Co u pięknej koty, jeszcze w wersji pojedyńczej ?? :razz:

Zapraszam na drugi bazarek dla Cudki :):) http://www.dogomania.pl/threads/220544-Anne-Rice-i-inne-cuda-dla-Reksa-i-Cudki-do-15.01-22.00?p=18330776#post18330776

- Anne Rice:multi: i różności.

Cotka ma się dobrze, planujemy sterylkę na jutro, oby nie okazało sie tylko, że jest już za późno... jeśli to wysoka ciąża, to nie jest najbezpieczniejsze dla koteczki... a ona dziś jakoś tak ciut inaczej spędza czas - leży na kanapie i jak tylko do nie jpodchodzę, to pomiaukuje... heh...