Gosiara Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Prosimy o wsparcie dla kici,na sterylkę,żarełko i żwirek:loveu: Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" Zabrze , 41-800 Ul. E. Czogały 9 IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868 Quote
halbina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Kicia przespała część nocy w jakimś zakamarku, a potem zaczęła zwiedzać mieszkanie, zupełnie jak Znikot - nocny marek... potem znalazła blat w kuchni, więc ją rano nakarmiłam... a potem zamknęłam z resztą kotów w małym pokoju i poszlam do pracy... po powrocie stwierdziłam, że zamelinowała się na ulubionym szczycie Messera połamańca, a on - dżentelmen siedzi obok i nie przegania dziewczyny... Quote
_ogonek_ Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 poczytam później wątek, tymczasem stwierdzam iż założę jej event na FB, na miau też? bazarek, ale tylko cegiełkowy. spróbujemy :) Quote
halbina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 na Miau też... "Co to za Cotka? To Cudka kotka! Pilnie domek dla tri" Quote
_ogonek_ Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 halbina napisał(a):na Miau też... "Co to za Cotka? To Cudka kotka! Pilnie domek dla tri" oki, to proszę aby nikt już nie zakładał, zrobię to, teraz śmigam, bo muszę tymczas dla dziadka opłacić. coby nie powielono ;) odmelduję się! Quote
BERKANO Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 dziś przychodzi znachor do mojego kopniętego kompa więc nie dam rady przygotować zdjęć i opisów na bazar, ale już jutro będą i wydaje mi się, że pojutrze bazar wystartuje. Ciociu JETREL jeśli Cota się spodoba to zyskacie fantastyczną przytulankę a ja mogę w razie czego Ją podwieźć do domku:loveu::loveu: Halbinko nawet jeśli Cota pójdzie do DS to ja Ci zwrócę wszelkie koszty- więc prosze się nie nerwować :p Przez tą Jej ciążę siedzę jak na szpilkach i trzymam kciuki, żeby udało się Ją wysterylizować na czas. Quote
Maruda666 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Beatka, spróbuję w nocy już coś zacząć ze zdjęciami które mam. Potrzebuję modelki do fajnej bluzki, może wpłyniesz jakoś na Młodą?:evil_lol: Finansowo też kilka złotych dołożę - straaaasznie mi się ta Cota podoba:) U mnie jest Mała Kota, to może Ruda Kota :evil_lol: Cudka też cudnie :) tylko trochę ciężko się wymawia. Też się martwię, co by nie urodziła. Quote
Bjuta Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 halbina napisał(a):Kicia przespała część nocy w jakimś zakamarku, a potem zaczęła zwiedzać mieszkanie, zupełnie jak Znikot - nocny marek... potem znalazła blat w kuchni, więc ją rano nakarmiłam... a potem zamknęłam z resztą kotów w małym pokoju i poszlam do pracy... po powrocie stwierdziłam, że zamelinowała się na ulubionym szczycie Messera połamańca, a on - dżentelmen siedzi obok i nie przegania dziewczyny... Jestem dumna z Masserrra!! A Cutka-Cudka jest słodka! :) Quote
brzośka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Cudka, nie Cudka, ale przecież już ma FB!!! http://www.facebook.com/#!/events/204577619633618/ Quote
Mysza2 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Kicia cudna Cioteczki w sylwestra zaginął Stefanek, udostępniajcie na FB proszę http://www.facebook.com/events/162285460543894/ Quote
Iljova Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='brzośka']Cudka, nie Cudka, ale przecież już ma FB!!! http://www.facebook.com/#!/events/204577619633618/ Ale to link do strony głównej FB Quote
_ogonek_ Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='brzośka']Cudka, nie Cudka, ale przecież już ma FB!!! http://www.facebook.com/#!/events/204577619633618/ ćmok ze mnie :oops: Poczekajcie, ogarnę co nieco bo już żyję w innym wymiarze i na miau też wątek założę. berkano, ciociu my w sterylce chociaż spróbujemy pomóc, Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ciesze sie ze tak dużo tu osób sie angażuje ... teraz juz musi być tylko lepiej . Quote
brzośka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Iljova napisał(a):Ale to link do strony głównej FB ale że o co chodzi? bo nie ogarniam jakoś... :roll: Quote
Iljova Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ten link który podałas jest do strony głównej Fb, a nie do wydarzenia Quote
_ogonek_ Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Iljova napisał(a):Ten link który podałas jest do strony głównej Fb, a nie do wydarzenia ja wchodzę normalnie... a masz konto na FB? wydarzenie jest publiczne... każdy może wejść, pisać tylko po dołączeniu, ale z wejściem no problem ... Quote
Iljova Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Mam konto na FB i ten link kieruje mogę właśnie na stronę główną. Quote
_ogonek_ Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Iljova napisał(a):Mam konto na FB i ten link kieruje mogę właśnie na stronę główną. :shake: no to nie wiem... ma ktoś jakiś pomysl w tej materii? u mnie jest ok... Quote
Beatkaa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 kotka prześliczna ! mam nadzieje,ze szybko znajdzie domek :):) Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 PILNE!!!!Potrącony pies!!!! Nie wiadomo czy żyje!!!!! Trasa Katowice-niedaleko Kamionki, okolice szkoły wojskowej... POMÓŻCIE ROZSYŁAĆ!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/2203...6#post18312756 Quote
BERKANO Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 fanty na bazar dla Coty i Reksia już obfocone, opisane i do Marudy wysłane. Halbinko ile byś potrzebowała pieniążków na Nią? A sprawa ze sterylką już ustawiona? Quote
halbina Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 na razie nie bedę pisać, ile. Bjuta wpłaciła 70zł. AniaShirlej ma przywieżć jakieś puszki. Kombinuję, jak np jutro kotkę wysterylizować. Ale muszę najpierw dogadać się z Piotrkiem, tż Formicy, jak jemu pasuje i wtedy znów kombinować... niestety mam ostatnio ciągle coś... szkolenie, konferencje, wywiadówki... No i muszę zapytać, ile kosztować będzie sterylka, a ile na nią wpłynęło, bo podajemy konto przecież. Kitka lubi popatrzeć sobie z góry na ten świat, jako trzeci albo czwarty kot wybiera miejsce na szafie... żeby ją wysterylizować, musi być bez posiłku, więc w ostateczności wsadzę kitę do klatki, żeby nie jadła... Quote
BERKANO Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 będą jednak 2 odrębne bazarki dla mojej dwójki :-) Tu już zapraszam i proszę o podnoszenie: http://www.dogomania.pl/threads/220376-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciowy-dla-Reksa-i-Cudki-do-14.01.godz-22.00 a drugi będzie na dniach. Halbino trzymam kciuki, żeby z Cotą się dziś udało Quote
Recommended Posts