BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 nie widziałaś ile koty odejmują 13-letniemu Igorowi lat :-( Quote
Iljova Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 BERKANO napisał(a):nie widziałaś ile koty odejmują 13-letniemu Igorowi lat :-( to dobrze ...a może nie ...] A tak na poważnie to byłoby to..... Quote
Maruda666 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 W ostateczności jedną noc popalisz z kotem;) Jedyne co mogę to mocno trzymać kciuki. Quote
szafra Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Jestem, zbyt wiele nie mogę pomóc :shake: niestety, ale może znajdziemy jakieś wyjście! Quote
Iljova Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wprawdzie mam konto na miau, ale nie znam nikogo z Bytomia lub okolic niestety przykro mi Quote
ania shirley Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Też mi od razu halbina do głowy przyszła. Dzwoniłam do znajomej , ale ma kom wyłączona albo poza zasiegiem. Bede próbować, ale obawiam sie, że mogła wyjechac. Ja nie moge- Koks wyłby pod drzwiami. Bo złapaćto by go razczej nie złapał. Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Kochana Jofacy założyła już wątek na miau. Myślcie dziewczyny, myślcie, bo zostało mi już niewiele życia... Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 jofacy nie ma a ja na miau jeszcze nie byłam :-( Za 10 min małż z cotem z garażu wychodzą..... Quote
Bjuta Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 No to chyba lepiej ją dać do schroniska i szukać domu! To śliczna kotka i powinna szybko coś znaleźć. Ta moja kocia przyjaciółka niestety odpadła - nawet nie zapytałam, okazało się, że Tato w szpitalu. Quote
Martika&Aischa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Jestem i cały czas wydzwaniam i myślę do kogo jeszcze uderzyć .......pomysły już mi się wyczerpują .......Musimy pomóc Beatce i coś załatwić!!! Quote
jofracy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 na forum chatul ją wstawiłam. Na miau mnie nie ma :( Quote
brzośka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 jestem mogę udostępnić na FB, nic więcej :shake: a czemu się Małż uparł go do domu ciągąć?? jak byście mu wymościli kącik w garażu, to chyba by źle nie miał przecież... Quote
brzośka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 zaprosiłam na FB pewną kociarę z Wrocka, może coś podpowie... Quote
Martika&Aischa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Kotka naprawdę jest urocza i śliczna ...widać że ręka człowieka jej nie obca...może rzeczywiście zwiała ze strachu w sylwestrową noc ? Oby ktoś zaczął ją szukać. Dobrze by było rozwiesić plakaty z kociakiem ....to jednak nie zmienia faktu że musimy jej coś na szybko znaleźć. Może rzeczywiście mogła by tą noc zostać w tym garażu ??? Beatko jak myślisz ??? Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Małż nie odda jej do schronu, bo jak wypuścili ją z garażu to poszła się ładnie załatwić i zaraz wróciła na Jego ramię... Garaż odpada, bo w nocy pozamarzały duże bańki z wodą a kotka niby trzęsie się z zimna Quote
ania shirley Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dzwoniłam do innej znajomej. Przed Świetami miała 3 koty. Dziś ma 5. I 6 raczej nie weźmie. Przepraszam, ale dziś nic nie załatwię. Dzwonił ktos do halbiny? Może by sie zgodziła.... Quote
brzośka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 a mamusia Małża nie może kotki przygarnąć na trochę? z tego co pamiętam, to fajna kobitka :) Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 nr tel halabiny nie mam a na dogo Jej nie ma.. Teściowa ma jedną wredną i antypatyczną oraz rozkapryszoną kotkę i nie chce nawet na tymczas wziąć innej :-( Quote
brzośka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 BERKANO napisał(a):Teściowa ma jedną wredną i antypatyczną oraz rozkapryszoną kotkę i nie chce nawet na tymczas wziąć innej :-( no to doopa blada... Quote
Martika&Aischa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Beatko a może na razie umieścić ją u Emiś ??????? To Sarnów więc nie daleko ....może by się zgodziła ...widzałam u niej kociaki .... Quote
BERKANO Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Justynko mogłabyś zadzwonić do Niej i się zapytać? Quote
Martika&Aischa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 BERKANO napisał(a):Justynko mogłabyś zadzwonić do Niej i się zapytać? Już dzwonię ........ Quote
Recommended Posts