Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosimy o wsparcie dla kici,na sterylkę,żarełko i żwirek:loveu:
Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"

Zabrze , 41-800
Ul. E. Czogały 9
IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

Posted

Kicia przespała część nocy w jakimś zakamarku, a potem zaczęła zwiedzać mieszkanie, zupełnie jak Znikot - nocny marek... potem znalazła blat w kuchni, więc ją rano nakarmiłam... a potem zamknęłam z resztą kotów w małym pokoju i poszlam do pracy... po powrocie stwierdziłam, że zamelinowała się na ulubionym szczycie Messera połamańca, a on - dżentelmen siedzi obok i nie przegania dziewczyny...

Posted

halbina napisał(a):
na Miau też... "Co to za Cotka? To Cudka kotka! Pilnie domek dla tri"

oki, to proszę aby nikt już nie zakładał, zrobię to, teraz śmigam, bo muszę tymczas dla dziadka opłacić.
coby nie powielono ;)
odmelduję się!

Posted

dziś przychodzi znachor do mojego kopniętego kompa więc nie dam rady przygotować zdjęć i opisów na bazar, ale już jutro będą i wydaje mi się, że pojutrze bazar wystartuje.

Ciociu JETREL jeśli Cota się spodoba to zyskacie fantastyczną przytulankę a ja mogę w razie czego Ją podwieźć do domku:loveu::loveu:

Halbinko nawet jeśli Cota pójdzie do DS to ja Ci zwrócę wszelkie koszty- więc prosze się nie nerwować :p

Przez tą Jej ciążę siedzę jak na szpilkach i trzymam kciuki, żeby udało się Ją wysterylizować na czas.

Posted

Beatka, spróbuję w nocy już coś zacząć ze zdjęciami które mam. Potrzebuję modelki do fajnej bluzki, może wpłyniesz jakoś na Młodą?:evil_lol:
Finansowo też kilka złotych dołożę - straaaasznie mi się ta Cota podoba:) U mnie jest Mała Kota, to może Ruda Kota :evil_lol: Cudka też cudnie :) tylko trochę ciężko się wymawia.
Też się martwię, co by nie urodziła.

Posted

halbina napisał(a):
Kicia przespała część nocy w jakimś zakamarku, a potem zaczęła zwiedzać mieszkanie, zupełnie jak Znikot - nocny marek... potem znalazła blat w kuchni, więc ją rano nakarmiłam... a potem zamknęłam z resztą kotów w małym pokoju i poszlam do pracy... po powrocie stwierdziłam, że zamelinowała się na ulubionym szczycie Messera połamańca, a on - dżentelmen siedzi obok i nie przegania dziewczyny...

Jestem dumna z Masserrra!! A Cutka-Cudka jest słodka! :)

Posted

Iljova napisał(a):
Ten link który podałas jest do strony głównej Fb, a nie do wydarzenia

ja wchodzę normalnie...
a masz konto na FB?
wydarzenie jest publiczne... każdy może wejść, pisać tylko po dołączeniu, ale z wejściem no problem ...

Posted

fanty na bazar dla Coty i Reksia już obfocone, opisane i do Marudy wysłane.
Halbinko ile byś potrzebowała pieniążków na Nią?
A sprawa ze sterylką już ustawiona?

Posted

na razie nie bedę pisać, ile. Bjuta wpłaciła 70zł. AniaShirlej ma przywieżć jakieś puszki. Kombinuję, jak np jutro kotkę wysterylizować. Ale muszę najpierw dogadać się z Piotrkiem, tż Formicy, jak jemu pasuje i wtedy znów kombinować... niestety mam ostatnio ciągle coś... szkolenie, konferencje, wywiadówki... No i muszę zapytać, ile kosztować będzie sterylka, a ile na nią wpłynęło, bo podajemy konto przecież.
Kitka lubi popatrzeć sobie z góry na ten świat, jako trzeci albo czwarty kot wybiera miejsce na szafie...
żeby ją wysterylizować, musi być bez posiłku, więc w ostateczności wsadzę kitę do klatki, żeby nie jadła...