Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff jestem, po chwilowej niemocy.
Jestem umówiona na godz. 11-tą z panią na wizytę domku dla Luneczki. Jeśli wizyta nie ujawni sprzeczności pomiędzy tym co mówiła pani, a tym co zobaczę, to powiem Wam DOM super, zwłaszcza jeśli chodzi o odpowiedzialności. 2 tygodnie temu pożegnali swojego 7 letniego spaniela, który przegrał walkę z rakiem. Rok przed śmiercą zaczął się zachowywać tak, jak Luna obecnie, do tego stopnia, że córka państwa nie mógł przechodzić obok misek psiaka. Pan zaopatrzył się w specjalistyczne książki i sam, pracując z psiakiem doprowadził do tego, że córka bez przeszkód mogła gmerać w miskach psiaka. Takiego domu potrzebuje Luna.

Jadę.
Trzymajcie kciuki. Jeśli wszystko okaże się ok to Luna już w tym tygodniu może zamieszkać w swoim DS :)

Posted

Luna jutro będzie w swoim wymarzonym DS :loveu:
Było wiele telefonów z zapytaniem o słodka Lunę, część rezygowała na wieść, że Lunka może ugryźć, ale jest kilka, które decydowały się pomimo tego, ale żaden nie powiedział, że będzie z nią pracował. Żaden z wyjątkiem tego jedynego. No Luneczko doczekałaś się :loveu:

Czy już wszystko dogadane w sprawie transportu dzieciaków do Kate Bono ?

Posted

elik napisał(a):
Luna jutro będzie w swoim wymarzonym DS :loveu:
Było wiele telefonów z zapytaniem o słodka Lunę, część rezygowała na wieść, że Lunka może ugryźć, ale jest kilka, które decydowały się pomimo tego, ale żaden nie powiedział, że będzie z nią pracował. Żaden z wyjątkiem tego jedynego. No Luneczko doczekałaś się :loveu:

Czy już wszystko dogadane w sprawie transportu dzieciaków do Kate Bono ?

Elik, wspaniale ze znalazlas taki dom dla Luneczki , strasznie sie ciesze , tymbardziej ze Emilia zadnej okazji nie ominie zeby mi przypomniec co za klapacza jej naroilam :evil_lol:
A teraz juz bedzie nareszcie koniec ze zgryzliwymi aluzyjkami :multi:

Wracajac do Soni to czy nie myslisz ze towarzystwo tych maluchow wielkopolskich byloby dla niej wielkim urozmajceniem, mialaby towarzyszy w swoim wieku do zabawy i do brykania ? Taki maly rudy kindergarten :eviltong:
A ile radosci wnioslby do Twojego domu taki rudy gang, no pomysl !

Posted

[quote name='wellington']Elik, wspaniale ze znalazlas taki dom dla Luneczki , strasznie sie ciesze , tymbardziej ze Emilia zadnej okazji nie ominie zeby mi przypomniec co za klapacza jej naroilam :evil_lol:
A teraz juz bedzie nareszcie koniec ze zgryzliwymi aluzyjkami :multi:

Wracajac do Soni to czy nie myslisz ze towarzystwo tych maluchow wielkopolskich byloby dla niej wielkim urozmajceniem, mialaby towarzyszy w swoim wieku do zabawy i do brykania ? Taki maly rudy kindergarten :eviltong:
A ile radosci wnioslby do Twojego domu taki rudy gang, no pomysl !

a jak. amator kwasnych jabluszek :diabloti:

a Ela chyba rzeczywiscie marzy zeby miec czerwono przed oczami jak cala banda zatacza piruety na jej piéknych panelach (byly piékne przed Plagami Egipskimi :lol:).

Posted

Witajcie, ja mieszkam w Poznaniu, mogę do Kościana po psiaki pojechać - bez zwrotu kosztów, muszę tylko pomyśleć z kto ze mną pojedzie, bo w jedną osobę z 2-3 szczeniakami w aucie może być problem - napiszcie czy jeszcze pomoc - tzn. transport potrzebny?

Ja kończę pracę ok. 17:30 - od razu mogę pojechać.

Posted

Ten psiak co wraca, z tego samego miotu jest?
Cioteczki - maluchy muszą być odrobaczone w tym tygodniu a za tydzień drugie szczepienie.
Co do karmy- zamówcie taką jaką uważacie ( może przez internet? )i przesyłka niech przyjdzie na mój adres.

Posted

Nie wiem czy to Diego czy Sid... jeszcze nie rozróżniam. Sid jest ponoć spokojnieszy.

Zapoznanie z Pepsi, Sol i jamniolkami:

[video=youtube;ltOay9vxDMc]http://www.youtube.com/watch?v=ltOay9vxDMc&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;V7birrwDrmY]http://www.youtube.com/watch?v=V7birrwDrmY&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;UHH4_yykhd0]http://www.youtube.com/watch?v=UHH4_yykhd0&feature=youtu.be[/video]