inusia00111 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a co do adopcji psiaka, to może lepiej gdzies zadzownić, zeby zaadoptowac? czy da sie wszystko załątwic tu, poprzez forum i e-mail ? Quote
emilia2280 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 KateBono napisał(a):Emilia ale masz zapchaną skrzynkę oki, juz odetkane :) natalia. napisał(a):Emilia - mnie ino proszę pamiętać na przyszłość, chętnie z Denisem i Animal Security pomożemy. Sharka pewnie się odezwie co i jak z benzyną :) Denis? To ten Denis którego ja znam ? :p Bardzo dziekujé za pomoc w kazdym razie. inusia00111 napisał(a):a co do adopcji psiaka, to może lepiej gdzies zadzownić, zeby zaadoptowac? czy da sie wszystko załątwic tu, poprzez forum i e-mail ? Dziékujé, przekazalam Eli Twoje dane, zadzwoni potem i przeprowadzi rozmowé telefonicznie. Quote
inusia00111 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 numer jest do siostry- ona adoptuje :) By sie dało zadzownić ok. 17? Quote
sharka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dane podałam na pw emili2280, koszt benzyny wyszedł 50 zł. Quote
emilia2280 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 inusia00111 napisał(a):numer jest do siostry- ona adoptuje :) By sie dało zadzownić ok. 17? dobrze, przekazé Eli :) Quote
natalia.aleksandrov Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Tak, ten Denis :) mój współmieszkacz, mąż i zmora ukochana... :) a tak nie offtopując: oby spanielki szybko znalazły domki, bo są tak słodkie, że sama bym chętnie jednego wzięła... gdyby nie nasza przeprowadzka, ech ;( Quote
inusia00111 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 natalia. napisał(a):Tak, ten Denis :) mój współmieszkacz, mąż i zmora ukochana... :) a tak nie offtopując: oby spanielki szybko znalazły domki, bo są tak słodkie, że sama bym chętnie jednego wzięła... gdyby nie nasza przeprowadzka, ech ;( mam nadzieje ze ten jeden bedzie mógł do mojej siostry trafić ;) Quote
sharka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Wiem, że nie powinnam tego pisać na wątku tych słodziaków, ale ja byłam najszczęśliwsza drapiąc nad ogonkiem to brązowe grubiutkie cudeńko u cioteczek *bono :loveu: Quote
BeaBono Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Pierwsza sesja zdjęciowa za nami. Orfi trochę pomagał ;). Quote
BeaBono Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 album: https://picasaweb.google.com/101336598847648744774/Spanielki?authkey=Gv1sRgCJ3SkIiZt5elAg# Quote
emilia2280 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='sharka']Dane podałam na pw emili2280, koszt benzyny wyszedł 50 zł. tak, juz przelane, dziekujé [quote name='natalia.']Tak, ten Denis :) mój współmieszkacz, mąż i zmora ukochana... :) a tak nie offtopując: oby spanielki szybko znalazły domki, bo są tak słodkie, że sama bym chętnie jednego wzięła... gdyby nie nasza przeprowadzka, ech ;( AAAAAA, to gratulujé! Ale cyrk, nawet nie wiedzialam z czyjá zoná tu spiskujé o spanielach! Pozdrów chuuopa, równy gosc. [quote name='sharka']Wiem, że nie powinnam tego pisać na wątku tych słodziaków, ale ja byłam najszczęśliwsza drapiąc nad ogonkiem to brązowe grubiutkie cudeńko u cioteczek *bono :loveu: hehe, nie ma sié czego wstydzic :p kazdy chyba zazdrosci, ja na bank! Cudowne fotki, KAte, zrócie ich milllion, moze podaj link do albumu, to nie bédziesz musiala wszystkich wstawiac a my bédziemy mogli cieszyc oko :) Quote
natalia.aleksandrov Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Świetne zdjęcia! a spaniele słodkie... Sharak ma rację - głaskanie ich to czysta przyjemność, takie jedwabiste milusie futerkooo... Ajjjj :) Denis pozdrowiony, wzajemnie :) No w miarę w porządku ta zmorka moja... :D Btw, ciotki bono, gdzie kupiłyście zabawkę z otworem na karmę? chce taką dla swoich potworków. Quote
sharka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 natalia. napisał(a):Świetne zdjęcia! a spaniele słodkie... Sharak ma rację - głaskanie ich to czysta przyjemność, takie jedwabiste milusie futerkooo... Ajjjj :) Denis pozdrowiony, wzajemnie :) No w miarę w porządku ta zmorka moja... :D Btw, ciotki bono, gdzie kupiłyście zabawkę z otworem na karmę? chce taką dla swoich potworków. szarakiem zostałam... :mad: rude maleńkie cudeńka cudne, ale na miejscu u cioteczek Bono był taki milusi brązowy psiak, Kastor? Czochranko dla niego :loveu: Quote
emilia2280 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Gufi moze? a dla srakmistrzów kupilam, bo widzé ze szczeniát Kate masz wiécej, to niech jedzá tamte tez: podklady 30 sztuk: http://animalia.pl/produkt,7653,157,Savic_Pieluszki_dla_szczeniaka_Large:_60_x_45_cm_30_szt..html jedzonko Royal Canin 15kg dla juniorów ras srednich: http://animalia.pl/produkt,620,58,Royal_Canin_Medium_Junior__15kg.html no i po jednym kocyku dla moich dwóch ancymonó, zeby mialy jak pojdá do domów, swój zapach ze sobá: http://animalia.pl/produkt,4348,72,Trixie_Kocyk_Beany_beżowy_w_łapki_100_x_70_cm.html Quote
natalia.aleksandrov Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Sharak też ładnie, sharko :D ale wybacz, o najlepszy pośród kierowców! :) oo, Emilia, a może mi zapas słodyczy zasponsoruuujeeeesz?... jak już tak wszystkiiim? :D Quote
inusia00111 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 siostra niecierpliwe czekała na telefon ale jeszcze nie było... ;/ ale cały czas czeka ;) ale jak juz dzwonić jutro, to o 15... siostra do pracy, a w pracy głośno bo maszyny Quote
BeaBono Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='sharka']Wiem, że nie powinnam tego pisać na wątku tych słodziaków, ale ja byłam najszczęśliwsza drapiąc nad ogonkiem to brązowe grubiutkie cudeńko u cioteczek *bono :loveu: Zapraszamy ponownie. To "brązowe grubiutkie" jest wybitnie niedopieszczone, a i maluchy by się ucieszyły :lol:. [quote name='emilia2280']Gufi moze? a dla srakmistrzów kupilam, bo widzé ze szczeniát Kate masz wiécej, to niech jedzá tamte tez: podklady 30 sztuk: http://animalia.pl/produkt,7653,157,Savic_Pieluszki_dla_szczeniaka_Large:_60_x_45_cm_30_szt..html jedzonko Royal Canin 15kg dla juniorów ras srednich: http://animalia.pl/produkt,620,58,Royal_Canin_Medium_Junior__15kg.html no i po jednym kocyku dla moich dwóch ancymonó, zeby mialy jak pojdá do domów, swój zapach ze sobá: http://animalia.pl/produkt,4348,72,Trixie_Kocyk_Beany_beżowy_w_łapki_100_x_70_cm.html Bardzo dziękuję w imieniu rudasków i terrorystów :loveu: Quote
emilia2280 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Rozmawialam z mojá Elá i nie chcemy oddawac malych do domu gdzie bédá zostawac same. mamy jednego psa na wydaniu, który wyje i wcale nie moze byc sam (Brunonek) a ze szczeniaka nie wiadomo co wyrosnie - sá spaniele gryzáce, wyjáce i rózne. Podalam numer Eli na pw dla siostry jesli zechce dopytac, moze zaadotuje starszego spaniela, sprawdzonego, który moze zostawac sam? Kate i Bea, w miaré mozliwosci, jak je odróznicie :p moze za pomocá kolorowych tasiemek, napiszcie cos o pieskach, jakie sá, który odwazny, który mniej - na tej podstawie zrobimy ogloszenia i bédziemy szukali domów, które sprostajá wychowaniu szczeniaka oraz (co wazne) temu co z tego szczeniaka wyrosnie. Quote
inusia00111 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 nie było tego w wiadomości na priv :) siostra przeważy każdą propozycje w sprawie spaniela, wiek jej jest obojętny ale by chciała młodego pieska tak do 3 lat. Quote
majqa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Czy Wy mnie, Droga Beatko :loveu:, musicie szczuć takimi cudnymi fotami??? Buuuu.... ależ zazdroszczę... :placz: :placz: :placz: Quote
emilia2280 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 inusia00111 napisał(a):nie było tego w wiadomości na priv :) siostra przeważy każdą propozycje w sprawie spaniela, wiek jej jest obojętny ale by chciała młodego pieska tak do 3 lat. Dobrze, niech siostra zadzwoni do Eli a ja napisalam juz do Asi&Ginger. Ma calá listé spanieli róznych, wiéc na pewno cos wybierzemy odpowiedniego i bardziej przewidywalnego niz szczeniak :) Quote
inusia00111 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 emilia2280 napisał(a):Dobrze, niech siostra zadzwoni do Eli a ja napisalam juz do Asi&Ginger. Ma calá listé spanieli róznych, wiéc na pewno cos wybierzemy odpowiedniego i bardziej przewidywalnego niz szczeniak :) bardzo dziekujemy za pomoc :) Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='emilia2280']Rozmawialam z mojá Elá i nie chcemy oddawac malych do domu gdzie bédá zostawac same. mamy jednego psa na wydaniu, który wyje i wcale nie moze byc sam (Brunonek) a ze szczeniaka nie wiadomo co wyrosnie - sá spaniele gryzáce, wyjáce i rózne. Podalam numer Eli na pw dla siostry jesli zechce dopytac, moze zaadotuje starszego spaniela, sprawdzonego, który moze zostawac sam? Kate i Bea, w miaré mozliwosci, jak je odróznicie :p moze za pomocá kolorowych tasiemek, napiszcie cos o pieskach, jakie sá, który odwazny, który mniej - na tej podstawie zrobimy ogloszenia i bédziemy szukali domów, które sprostajá wychowaniu szczeniaka oraz (co wazne) temu co z tego szczeniaka wyrosnie. Dziołszki moje, a może oprócz domków w których ktoś cały czas jest w domu rozważycie domki z innymi dobrze wychowanymi psiakami? Z towarzyszem psiak nie będzie się czuł taki samotny. Do takiego domku trafiła nasza szczeniaczka wrocławska Tekilka. Kolorowe tasiemki albo inne kolory obróżek to świetna sprawa! :cool2: Te maluchy są tak podobne, że naprawdę trudno je rozróżnić. Czy mówiłam już, że zazdroszczę możliwości codziennego czochrania tych mięciutkich długich uszu i nadmiaru skóry? Mam to w sumie w domu, ale jednak co szczeniorek to szczeniorek. :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='inusia00111']nie było tego w wiadomości na priv :) siostra przeważy każdą propozycje w sprawie spaniela, wiek jej jest obojętny ale by chciała młodego pieska tak do 3 lat. Czy dostałaś już ankietę przedadopcyjną do wypełnienia? Jeśli tak, to przekaż ją proszę siostrze niech wypełni i odeśle do BeaBono albo do mnie: asia_pie@op.pl Quote
Recommended Posts