Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KateBono napisał(a):
Emilia ale masz zapchaną skrzynkę

oki, juz odetkane :)

natalia. napisał(a):
Emilia - mnie ino proszę pamiętać na przyszłość, chętnie z Denisem i Animal Security pomożemy. Sharka pewnie się odezwie co i jak z benzyną :)

Denis? To ten Denis którego ja znam ? :p Bardzo dziekujé za pomoc w kazdym razie.

inusia00111 napisał(a):
a co do adopcji psiaka, to może lepiej gdzies zadzownić, zeby zaadoptowac? czy da sie wszystko załątwic tu, poprzez forum i e-mail ?

Dziékujé, przekazalam Eli Twoje dane, zadzwoni potem i przeprowadzi rozmowé telefonicznie.

Posted

natalia. napisał(a):
Tak, ten Denis :) mój współmieszkacz, mąż i zmora ukochana... :)
a tak nie offtopując: oby spanielki szybko znalazły domki, bo są tak słodkie, że sama bym chętnie jednego wzięła... gdyby nie nasza przeprowadzka, ech ;(

mam nadzieje ze ten jeden bedzie mógł do mojej siostry trafić ;)

Posted

Wiem, że nie powinnam tego pisać na wątku tych słodziaków, ale ja byłam najszczęśliwsza drapiąc nad ogonkiem to brązowe grubiutkie cudeńko u cioteczek *bono :loveu:

Posted

[quote name='sharka']Dane podałam na pw emili2280, koszt benzyny wyszedł 50 zł.

tak, juz przelane, dziekujé

[quote name='natalia.']Tak, ten Denis :) mój współmieszkacz, mąż i zmora ukochana... :)
a tak nie offtopując: oby spanielki szybko znalazły domki, bo są tak słodkie, że sama bym chętnie jednego wzięła... gdyby nie nasza przeprowadzka, ech ;(

AAAAAA, to gratulujé! Ale cyrk, nawet nie wiedzialam z czyjá zoná tu spiskujé o spanielach! Pozdrów chuuopa, równy gosc.

[quote name='sharka']Wiem, że nie powinnam tego pisać na wątku tych słodziaków, ale ja byłam najszczęśliwsza drapiąc nad ogonkiem to brązowe grubiutkie cudeńko u cioteczek *bono :loveu:

hehe, nie ma sié czego wstydzic :p kazdy chyba zazdrosci, ja na bank!

Cudowne fotki, KAte, zrócie ich milllion, moze podaj link do albumu, to nie bédziesz musiala wszystkich wstawiac a my bédziemy mogli cieszyc oko :)

Posted

Świetne zdjęcia! a spaniele słodkie... Sharak ma rację - głaskanie ich to czysta przyjemność, takie jedwabiste milusie futerkooo... Ajjjj :)
Denis pozdrowiony, wzajemnie :) No w miarę w porządku ta zmorka moja... :D
Btw, ciotki bono, gdzie kupiłyście zabawkę z otworem na karmę? chce taką dla swoich potworków.

Posted

natalia. napisał(a):
Świetne zdjęcia! a spaniele słodkie... Sharak ma rację - głaskanie ich to czysta przyjemność, takie jedwabiste milusie futerkooo... Ajjjj :)
Denis pozdrowiony, wzajemnie :) No w miarę w porządku ta zmorka moja... :D
Btw, ciotki bono, gdzie kupiłyście zabawkę z otworem na karmę? chce taką dla swoich potworków.

szarakiem zostałam... :mad:
rude maleńkie cudeńka cudne, ale na miejscu u cioteczek Bono był taki milusi brązowy psiak, Kastor? Czochranko dla niego :loveu:

Posted

Gufi moze?

a dla srakmistrzów kupilam, bo widzé ze szczeniát Kate masz wiécej, to niech jedzá tamte tez:

podklady 30 sztuk: http://animalia.pl/produkt,7653,157,Savic_Pieluszki_dla_szczeniaka_Large:_60_x_45_cm_30_szt..html
jedzonko Royal Canin 15kg dla juniorów ras srednich: http://animalia.pl/produkt,620,58,Royal_Canin_Medium_Junior__15kg.html

no i po jednym kocyku dla moich dwóch ancymonó, zeby mialy jak pojdá do domów, swój zapach ze sobá: http://animalia.pl/produkt,4348,72,Trixie_Kocyk_Beany_beżowy_w_łapki_100_x_70_cm.html

Posted

[quote name='sharka']Wiem, że nie powinnam tego pisać na wątku tych słodziaków, ale ja byłam najszczęśliwsza drapiąc nad ogonkiem to brązowe grubiutkie cudeńko u cioteczek *bono :loveu:

Zapraszamy ponownie. To "brązowe grubiutkie" jest wybitnie niedopieszczone, a i maluchy by się ucieszyły :lol:.

[quote name='emilia2280']Gufi moze?

a dla srakmistrzów kupilam, bo widzé ze szczeniát Kate masz wiécej, to niech jedzá tamte tez:

podklady 30 sztuk: http://animalia.pl/produkt,7653,157,Savic_Pieluszki_dla_szczeniaka_Large:_60_x_45_cm_30_szt..html
jedzonko Royal Canin 15kg dla juniorów ras srednich: http://animalia.pl/produkt,620,58,Royal_Canin_Medium_Junior__15kg.html

no i po jednym kocyku dla moich dwóch ancymonó, zeby mialy jak pojdá do domów, swój zapach ze sobá: http://animalia.pl/produkt,4348,72,Trixie_Kocyk_Beany_beżowy_w_łapki_100_x_70_cm.html

Bardzo dziękuję w imieniu rudasków i terrorystów :loveu:

Posted

Rozmawialam z mojá Elá i nie chcemy oddawac malych do domu gdzie bédá zostawac same. mamy jednego psa na wydaniu, który wyje i wcale nie moze byc sam (Brunonek) a ze szczeniaka nie wiadomo co wyrosnie - sá spaniele gryzáce, wyjáce i rózne. Podalam numer Eli na pw dla siostry jesli zechce dopytac, moze zaadotuje starszego spaniela, sprawdzonego, który moze zostawac sam?

Kate i Bea, w miaré mozliwosci, jak je odróznicie :p moze za pomocá kolorowych tasiemek, napiszcie cos o pieskach, jakie sá, który odwazny, który mniej - na tej podstawie zrobimy ogloszenia i bédziemy szukali domów, które sprostajá wychowaniu szczeniaka oraz (co wazne) temu co z tego szczeniaka wyrosnie.

Posted

inusia00111 napisał(a):
nie było tego w wiadomości na priv :) siostra przeważy każdą propozycje w sprawie spaniela, wiek jej jest obojętny ale by chciała młodego pieska tak do 3 lat.

Dobrze, niech siostra zadzwoni do Eli a ja napisalam juz do Asi&Ginger. Ma calá listé spanieli róznych, wiéc na pewno cos wybierzemy odpowiedniego i bardziej przewidywalnego niz szczeniak :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dobrze, niech siostra zadzwoni do Eli a ja napisalam juz do Asi&Ginger. Ma calá listé spanieli róznych, wiéc na pewno cos wybierzemy odpowiedniego i bardziej przewidywalnego niz szczeniak :)

bardzo dziekujemy za pomoc :)

Posted

[quote name='emilia2280']Rozmawialam z mojá Elá i nie chcemy oddawac malych do domu gdzie bédá zostawac same. mamy jednego psa na wydaniu, który wyje i wcale nie moze byc sam (Brunonek) a ze szczeniaka nie wiadomo co wyrosnie - sá spaniele gryzáce, wyjáce i rózne. Podalam numer Eli na pw dla siostry jesli zechce dopytac, moze zaadotuje starszego spaniela, sprawdzonego, który moze zostawac sam?

Kate i Bea, w miaré mozliwosci, jak je odróznicie :p moze za pomocá kolorowych tasiemek, napiszcie cos o pieskach, jakie sá, który odwazny, który mniej - na tej podstawie zrobimy ogloszenia i bédziemy szukali domów, które sprostajá wychowaniu szczeniaka oraz (co wazne) temu co z tego szczeniaka wyrosnie.
Dziołszki moje, a może oprócz domków w których ktoś cały czas jest w domu rozważycie domki z innymi dobrze wychowanymi psiakami? Z towarzyszem psiak nie będzie się czuł taki samotny. Do takiego domku trafiła nasza szczeniaczka wrocławska Tekilka.

Kolorowe tasiemki albo inne kolory obróżek to świetna sprawa! :cool2: Te maluchy są tak podobne, że naprawdę trudno je rozróżnić.

Czy mówiłam już, że zazdroszczę możliwości codziennego czochrania tych mięciutkich długich uszu i nadmiaru skóry? Mam to w sumie w domu, ale jednak co szczeniorek to szczeniorek. :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='inusia00111']nie było tego w wiadomości na priv :) siostra przeważy każdą propozycje w sprawie spaniela, wiek jej jest obojętny ale by chciała młodego pieska tak do 3 lat.
Czy dostałaś już ankietę przedadopcyjną do wypełnienia? Jeśli tak, to przekaż ją proszę siostrze niech wypełni i odeśle do BeaBono albo do mnie: asia_pie@op.pl