Kruffinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Tu Krufinka :-) Jesli Dianka znalazla domek to cudnie! Mysle ze wszyscy ktorzy wplacili pieniazki na Dianke uciesza sie z tego bardzo i beda sie rowniez bardzo cieszyc z tego ze pieniazki zgromadzone na Dianke pomoga innym zwierzaczkom. Tym sposobem Dianka pomoze swoim pobratymcom i uratuje byc moze spokoj kolejnego pieska... jestem nowa, ale mysle ze zebrane pieniazki powinny wspomoc inne biedactwa takie jak Latek i jemu podobne. Jakbym byla Dianka to tak bym zadecydowala tracajac wszystkich nosem ;) Quote
przyjaciel_koni Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Kruffinka - sama nie wiem co Ci napisać. Jest tu kilka kwestii do wyjaśnienia. Jak sądzę, już jesteśmy w trakcie prowadzenia tych wyjaśnień. Jak widzisz KWL był dość "opanowany" w swojej radości. Ale mam nadzieję.... Jeśli zechcesz nam nadal towarzyszyć - za jakiś czas odpowiemy na Twoje pytanie. I zgadzam się z KWL - w hoteliku mamy jeszcze Idę z Pl, Łateczka z PL w kotłowni i Wedelka z PL z nie wyjaśnioną jeszcze do końca przyszłością. Te psiaki nadal potrzebują naszego wsparcia i pomocy w szukaniu domu. Kruffinko - moja prośba - czytaj wszystkie posty - nie tylko ostatni, to często popełniany błąd !!!!! Umykają ważne informacje !!! Powyżej moje wyjaśnienie napisane wcześniej specjalnie dla Ciebie ! Oczywiście, jeśli tylko wszystko dobrze się ułoży, to zgodnie z Waszą wolą pieniądze przejdą na pozostałe psiaki z PL. Beatko - chwilowo wszystko zostaje tak jak było - do konkretnej informacji od nas (Ja i Gal). Quote
przyjaciel_koni Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Parosku - Dziękuję za wszystko !!!! Bardzo nam pomagasz w sprawie Dianki i innych psiaków !!!! Informacje najwcześniej jutro. Quote
Kruffinka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :lol: :lol: Tu Kruffinka, oczywiscie czekam na ostateczne potwierdznie czy Dianka rzeczywiscie znalazla domek tak jakto zadeklarowal Pan Doktor ... jesli sie okarze ze tak to super i wtedy mozna zagospodarowacpieniazki ...jesli nie to bede jej nadalk kibicowala i posylalal jej zdjecia w swiat czy ktos by jej nie chcial przytulic :lol: Czekam cierpliwiue do wyjasnienia wszelkich watpliwosci i jesli bede mogla jaks jescze pomoc to to robie Quote
KWL Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A ja tymczasem podbiję, a może ktoś się sunią zachwyci :-) Quote
przyjaciel_koni Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dobry pomysł KWL - niech się Wszyscy jeszcze raz zachwycą !!!!! Niestety na resztę obiecanych informacji przyjdzie jeszcze troszkę poczekać. Quote
Lulka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A czy mogę wziąć tekst (całą jej historię) ze strony psiego losu plus niektóre zdjecia? I stąd zdjecia Ronji? Quote
przyjaciel_koni Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jak byś jeszcze potrzebowała zdjęcia, to są na wątku wspólnym i chyba na niewidomym Onku. Quote
Lulka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 przekopałam watek i znalazłam ładne fotki :) ładna ta sunia Quote
przyjaciel_koni Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Informacja o Diance i Vanilce dla Kruffinki i pozostałych Osób odwiedzających ten wątek. Poniżej cytaty postów z wątku głównego psiaków z Kliniki. W związku z ich treścią mam również pytanie do Osób, które wpłaciły dla Dianki pieniądze - czy podtrzymują swoją deklarację, by te kwoty pomogły Idzie i Łatkowi ? Napisał gallegro W nawiązaniu do komunikatu zamieszczonego na stronie "kundelpolski", Pan Janusz Orzechowski informuje za moim pośrednictwem, że dalsze poszukiwania domków dla Vanilki i Diany są bezprzedmiotowe. Zgodnie z treścią komunikatu, obie sunie zostały adoptowane i od tej pory Pan Orzechowski bierze za nie pełną odpowiedzialność. W tym miejscu pragnę podziękować Panu Januszowi za Jego osobisty wkład i zaangażowanie w liczne akcje, mające na celu niesienie pomocy bezdomnym zwierzętom. > Olesia.b. - sądzę, że należy zmienić tytuł wątku... Oraz mój post zamieszczony po poście Gallegro: Nic dodać, nic ująć. Gallegro w swoim poście umieścił właściwie wszystko. Wszelkie nasze dotychczasowe ustalenia, związane z poszukiwaniem domów dla Diany i Vanilki stają się nieaktualne. I ja bardzo dziękuję Panu Januszowi Orzechowskiemu za Jego bezinteresowne działania na rzecz zwierząt w potrzebie. W tym również za adopcję Vanilki i Diany. Quote
Czarodziejka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Czyli amen na tym wątku...:roll: Quote
Kruffinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Tu Kruffinka;) Oczywiscie ze prosze przeznaczyć wpłacone przeze mnie pieniązki na potrzebujące pluszaki :lol: Niech im służa jak najlepiej:lol: Quote
przyjaciel_koni Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Czarodziejka']Czyli amen na tym wątku...:roll: Niestety. Amen. Kruffinko - psiaki dziękują !!!!!!!!!! Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 kruffinko naprawde serdecznie Ci dziekujemy za pomoc i zainteresowanie:loveu: Quote
Kruffinka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ciesze sie ze moglam zrobic cokolwiek :lol: Quote
Kruffinka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pozdrowienia dla Dianki i jej wielbicieli :-) Quote
Recommended Posts