Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu Krufinka :-) Jesli Dianka znalazla domek to cudnie! Mysle ze wszyscy ktorzy wplacili pieniazki na Dianke uciesza sie z tego bardzo i beda sie rowniez bardzo cieszyc z tego ze pieniazki zgromadzone na Dianke pomoga innym zwierzaczkom. Tym sposobem Dianka pomoze swoim pobratymcom i uratuje byc moze spokoj kolejnego pieska... jestem nowa, ale mysle ze zebrane pieniazki powinny wspomoc inne biedactwa takie jak Latek i jemu podobne. Jakbym byla Dianka to tak bym zadecydowala tracajac wszystkich nosem ;)

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Kruffinka - sama nie wiem co Ci napisać.
Jest tu kilka kwestii do wyjaśnienia. Jak sądzę, już jesteśmy w trakcie prowadzenia tych wyjaśnień.
Jak widzisz KWL był dość "opanowany" w swojej radości.
Ale mam nadzieję....

Jeśli zechcesz nam nadal towarzyszyć - za jakiś czas odpowiemy na Twoje pytanie.
I zgadzam się z KWL - w hoteliku mamy jeszcze Idę z Pl, Łateczka z PL w kotłowni i Wedelka z PL z nie wyjaśnioną jeszcze do końca przyszłością.

Te psiaki nadal potrzebują naszego wsparcia i pomocy w szukaniu domu.

Kruffinko - moja prośba - czytaj wszystkie posty - nie tylko ostatni, to często popełniany błąd !!!!! Umykają ważne informacje !!! Powyżej moje wyjaśnienie napisane wcześniej specjalnie dla Ciebie !
Oczywiście, jeśli tylko wszystko dobrze się ułoży, to zgodnie z Waszą wolą pieniądze przejdą na pozostałe psiaki z PL.

Beatko - chwilowo wszystko zostaje tak jak było - do konkretnej informacji od nas (Ja i Gal).

Posted

:lol: :lol: Tu Kruffinka, oczywiscie czekam na ostateczne potwierdznie czy Dianka rzeczywiscie znalazla domek tak jakto zadeklarowal Pan Doktor ... jesli sie okarze ze tak to super i wtedy mozna zagospodarowacpieniazki ...jesli nie to bede jej nadalk kibicowala i posylalal jej zdjecia w swiat czy ktos by jej nie chcial przytulic :lol: Czekam cierpliwiue do wyjasnienia wszelkich watpliwosci i jesli bede mogla jaks jescze pomoc to to robie

Posted

Informacja o Diance i Vanilce dla Kruffinki i pozostałych Osób odwiedzających ten wątek.
Poniżej cytaty postów z wątku głównego psiaków z Kliniki.
W związku z ich treścią mam również pytanie do Osób, które wpłaciły dla Dianki pieniądze - czy podtrzymują swoją deklarację, by te kwoty pomogły Idzie i Łatkowi ?

Napisał gallegro
W nawiązaniu do komunikatu zamieszczonego na stronie "kundelpolski", Pan Janusz Orzechowski informuje za moim pośrednictwem, że dalsze poszukiwania domków dla Vanilki i Diany są bezprzedmiotowe.
Zgodnie z treścią komunikatu, obie sunie zostały adoptowane i od tej pory Pan Orzechowski bierze za nie pełną odpowiedzialność.
W tym miejscu pragnę podziękować Panu Januszowi za Jego osobisty wkład i zaangażowanie w liczne akcje, mające na celu niesienie pomocy bezdomnym zwierzętom.

> Olesia.b. - sądzę, że należy zmienić tytuł wątku...

Oraz mój post zamieszczony po poście Gallegro:

Nic dodać, nic ująć. Gallegro w swoim poście umieścił właściwie wszystko.
Wszelkie nasze dotychczasowe ustalenia, związane z poszukiwaniem domów dla Diany i Vanilki stają się nieaktualne.

I ja bardzo dziękuję Panu Januszowi Orzechowskiemu za Jego bezinteresowne działania na rzecz zwierząt w potrzebie.
W tym również za adopcję Vanilki i Diany.

• 3 weeks later...