Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Czarodziejko - wyczaruj domek dla Diany !!!!!!
A tak poważnie - to jak tylko będziesz mogła - podbijaj wątek, bo sprawa jest super pilna !!!!!! A ja jeszcze jestem nieco zajęta i nie wyrabiam się z internetem.

Diana ma bardzo trudną sytuację. Jest niesprawna, przytulasta, spokojna, nie ma szansy, by dała sobie radę w schronisku.
Bardzo pilnie potrzebny dla Diany DT lub pomoc finansowa na opłacanie hoteliku !!!!!
Z Kliniki musi odejść !!!!

Pomóżcie Dianie i nam - bardzo prosimy !!!!

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czasami mam :-)
Jeszcze nic nie wiem, sprawa maiała się wyjaśnić w weekend. Czteroosobowa rodzina i trzy tak już są, czwarta osoba wraca w sobotę, zapozna się ze zdjęciami i opowieścią i może w weekend może po weekendzie Dianka ma szansę na bardzo dobry dom w pod Warszawą.

Posted

No i musimy potrzymac kciuki jeszcze tydzień, ponieważ osoba która miał podjąć ostateczną decyzję nie miała czasu, wstrzymała sprawę, poleciała do UK i wraca dopiero na weekend, moim zdaniem szanse spore, tylko szkoda że Diana musi jeszcze tydzien pocierpieć

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Czyli, że jest cichutka nadzieja?

Jest, sprawa niestety odwleczona ale szanse spore, niestety decyzja dopiero w następny weekend bo adopcyjna rodzinka w rozjazdach.