_beatka_ Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 sunia jest w bardzo pilnej potrzebie, do góry:multi: Quote
przyjaciel_koni Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jeśli nie Dogomaniacy, to kto suni pomoże ?????!!!!!! Bardzo prosimy o DT dla Diany !!!! Quote
_beatka_ Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 bardzo dziekuje za wplate na dianke katarzynie d:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 I ja dziękuję Kasi (Kaas1) za wpłatę dla Diany !!!!! Kasia jest bardzo dobrą i wrażliwą Osobą. Nie pierwszy raz pomaga psiakom. Wciąż się martwię, co z Dianką będzie. Bardzo proszę Wszystkich o pomoc dla tej suni !!!! Quote
paros Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Właśnie wstawiam ogłoszenia o Dianie w necie i znalazłam takie ogłoszenie: "..od miesiąca szukam swojej suni owczarka niemieckiego. Zaginęła w ok.Międzylesia i Radości. Ma 5 lat i wabi się Luna. Myślę, że ktoś ją przetrzymuje a to jest zwykła kradzież, dlatego proszę o każdą wiadomość na temat owczarka. Bardzo tęsknię za moją Luną!!!! oksytocyna3 tel. 0-500-167-021 " niestety nie ma zdjęcia. Wysłałam maila ale może ktoś, kto widział sunię tam zadzwoni :cool3: miała przecież obrożę :roll: Quote
GreenEvil Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja przepraszam, ale z Dianki taki ON-ek jak z mojego Fela Labrador :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
_beatka_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 a ja uważam, że jest calkiem podobna, a wlaściciele są znani z dorasowiania swoich pupilków:cool3: wartoby przeslać zdjęcie tym ludziom Quote
paros Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wysłałam maila do tych ludzi :roll: Ogłosiłam Dianę w necie :lol: i jeżeli ktoś jej szuka to na pewno gdzieś zauważy :roll: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska oraz forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześć Zapowiedziane zdjęcia pieknej i wesołej Diany. Dzień dobry jestem Diana, szukam nowego domu. Jak widzicie jestem psiakiem po przejściach bardzo spragnionym kontaktu z człowiekiem... Lubię spacery, nie straszna mi zima :-) Gdzież jest ten mój dom ? Dianka jest milusia psinka, grzecznie spacerująca :-) Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 boże a co onama takie przerazone oczeta?:-o straszyleś ją ciocia hela?:mad: :lol: Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 _beatka_ napisał(a):straszyleś ją ciocia hela?:mad: :lol: Ależ skąd, ciotką Joasią z aparatem :-) To raczej nie przerażenie, tylko tęsknota, za ludźmi domem, miłoscią... Tu wkleje czyery zdjęcia, jak chcesz to moge mailem całą paczkę już obrobionych wysłać ( są większe niż te wklejane ). Odpisała pani z Bytomia, chyba wszystko OK, mail raczej przyjemny :-) Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 to wyslij mi na maila: beatkac@op.pl mi tez pani z bytomia odpisala bardzo mile, powiedziala ze zaadoptuja innego pieseczka jak tylko wyremontuja dom:multi: Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 a swoja droga czemu nie ma diany i latka z ida na stronach allegro?tylko lucky tam byl?:roll: Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A tego to nie wiem. Może dasz w tytule wątka nowe fotki na str 4 ?. Lecę na wątek Łatka, zaraz jego powklejam :-) Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Piękna suńka domu szuka, Słodka przemiła trzpiotka :-) Quote
paros Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 _beatka_ napisał(a):a swoja droga czemu nie ma diany i latka z ida na stronach allegro?tylko lucky tam byl?:roll: To może napisze tekst a ktoś zrobi z tego aukcję "z cegiełkami" :cool3: Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 na allegro ostatnio strasznie ganiaja za cegileki, zawieszaja wszytskie aukcje jak leci...ja myslalam bardziej o wystawieniu go jako psiaka do adopcji, tak jak umieszczono luckyego:razz: paros napisz tekst ja wystawie:multi: Quote
paros Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Napisałam :lol: na cztery psiaki i czeka na wątku domków dla psiaków z Psiego Losu :lol: Może służyć też jako plakacik tylko nie napisałam namiarów do adopcji, bo nie wiem na kogo?? :shake: Komu wysłać tekścik? :lol: pilnie potrzebne domy Diana, spokojny spacerek na 1 stronę :roll: Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 wyslij mi na maila:cool3: beatkac@op.pl Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 paros ale na allegro nie mozna wystawiac cegielek!zdjeli aukcjie czarodziejce i paru innym dziewczynom:roll: napisz prosze jakis lapiacy za serce tekst o dianie troche o niej o jej przezyciach itp to wystawimy ja na allegro:cool3: Quote
paros Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wczoraj czekałam na odzew na tamtym wątku a Ty napisałaś tu. To może ująć to jakoś w formie adopcji lub ewentualnie pomoc w opłatach leczenia i DT :lol: Cos wymyślę Quote
Recommended Posts