giselle4 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) Nazwano mie Tulipanek niby ze moja siersc rozklada sie jak płatki tulipana pod wplywem głaskania . Mam tylko 8-10miesiecy i złamana nozke czy dlatego stracilem dom ze zabawka sie zepsuła? Mam nadzieje ze nie ,ze tylko nie mieli funduszy ale mnie kochali ze byli biedni i w desperacji zostawili mnie na ulicy aby ktos mi pomogł. Jestem zaszczepiony i odrobaczony,mam ksiązeczke zdrowia z fotografia i nie mam juz gipsu,moge tanczyc na wszystkich balach swiata:evil_lol: Jestem grzeczny i posluszny ,moje rude futerko jest puszyste i miękkie. Kocham ludzi szalenie i musze powiedziec ze chodze pieknie na smyczy ale rycze zostawiony sam na izolatce..bo chce sie bawic i dokazywac ,chce miec swoj dom i mały kącik tylko moj i jeszcze prosze o zabawki,kazde dziecko je ma. Tulipanek to wspanialy piesek i dla ludzi starszych i dla rodziny z malymi dziecmi 74 83 11 800-Jasia 664 315 852-Grazyna giselle4@autograf.pl Edited January 27, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Mialam fotki z gipsowania i z nozka w gipsie ale nie moge znajezc...starosc nie radosc sorry To Łezka i Tulipanek ze zlamana nozka Quote
giselle4 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 basia34 napisał(a):Maluszku podrzucam. Witam ciocie w Nowym Roku:") Quote
iwonamaj Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Tulipanku, domku Ci życzę w Nowym Roku... Quote
giselle4 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Witam pieknie pana Tulipanka! Witaj Edytko napisze do cioci popiki zrobi jemu ogloszenia to maluizna powinien szybko znalezc chate bo i mlody i radosny ale wiesz jak to jest my myslimy tak a zycie pisze inny scenariusz. Quote
giselle4 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Zapraszamy duuuuzo ciotulek i rodzynkow tez:): Quote
giselle4 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 marmosia napisał(a):Jestem i ja... Podrzucę maluszka... Witaj ciocia i zostan z nami:) Quote
marmosia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Zostanę, zostanę... I kibicować będę baaaardzo mocno, żeby domek znalazł :) Quote
Mysza2 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 giselle4 napisał(a):Zapraszamy duuuuzo ciotulek i rodzynkow tez:): ciocie są rodzynków nie widać póki co:):) Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Sie zakofałam: Allegro dla Przystojniaka: http://allegro.pl/slodki-tulipanek-10-miesieczne-dziecko-i2038355293.html zupelnie nie moj typ, ale strzala amora mnie dosięgła!!! Quote
Recommended Posts