Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
Pani Monika z FB chciałaby pomóc finansowo - pyta czy jest pay pal do przelewów zagranicznych dla Rudzi

Fiziu podaj proszę link do FB Rudzi. Dzięki.

Posted

Mogę zrobić Rudzi bazarek. Fanty różne - może akurat coś ktoś wypatrzy i parę złotówek wpadnie. Pewnie nic wielkiego, ale zawsze... Musiałabym tylko wiedzieć komu przekazać ew. dochód i na co w pierwszej kolejności zbierać (jedzenie, leczenie?). Niedawno przeprowadziliśmy się do Krakowa, wcześniej zaangażowani byliśmy w przytulisko w Mosinie, a teraz szukamy innego miejsca w które można łapki pomocne włożyć :)

Jak postępuje leczenie Rudzi? Jak myślisz, często będą takie wyprawy do weta do Krakowa?

Posted

[quote name='Nevi']Mogę zrobić Rudzi bazarek. Fanty różne - może akurat coś ktoś wypatrzy i parę złotówek wpadnie. Pewnie nic wielkiego, ale zawsze... Musiałabym tylko wiedzieć komu przekazać ew. dochód i na co w pierwszej kolejności zbierać (jedzenie, leczenie?). Niedawno przeprowadziliśmy się do Krakowa, wcześniej zaangażowani byliśmy w przytulisko w Mosinie, a teraz szukamy innego miejsca w które można łapki pomocne włożyć :)

Jak postępuje leczenie Rudzi? Jak myślisz, często będą takie wyprawy do weta do Krakowa?

na Rudzie narazie sie troszke zebralo, po antybiotykach stan sie poprawia
moze zrobilabys bazarek ogolnie dla zwierzakow z watku http://www.dogomania.pl/threads/214477

zalezy ile by sie udalo zebrac to bysmy przemyslaly na co wydac dana kwote
moze tak byc?

ostatnie wydatki, niektore wiszace w lecznicy do zaplacenia to
badania psa Bostona 70zl
pierwsze zdjecie rtg Zumi 50zl
zakup Advcate, aby bylo dla szczeniakow 45zl

do leczenia bedzie Foxa

sa tez kociakowe potrzeby zalegle do zaplacenia
sterylizacja Tamary i Bloczki 120zl
operacja Tytusa 150zl
szczepienia kociakowe 50zl

Posted

[quote name='missieek']na Rudzie narazie sie troszke zebralo, po antybiotykach stan sie poprawia
moze zrobilabys bazarek ogolnie dla zwierzakow z watku http://www.dogomania.pl/threads/214477

zalezy ile by sie udalo zebrac to bysmy przemyslaly na co wydac dana kwote
moze tak byc?

Wątek odkryłam, postaram się jeszcze do końca tygodnia roboczego wystawić bazarek - w takim razie dla wszystkich Twoich psiaków. Tak jak pisałam fanty różne, ale ile się uzbiera nigdy nie wiadomo. Dam znać na wątku kiedy wszystko ruszy.

• 2 weeks later...
Posted

dziekuje za bazerek

Rudzia lepiej, ciut przytyla, ale jeszcze sporo jej brakuje, ale za to humor juz prawidlowy, wreszcie zachowuje sie jak normaalny pies, a nie jak pies ktory chce zniknac jak najszybciej

Posted

missieek napisał(a):
dziekuje za bazerek

Rudzia lepiej, ciut przytyla, ale jeszcze sporo jej brakuje, ale za to humor juz prawidlowy, wreszcie zachowuje sie jak normaalny pies, a nie jak pies ktory chce zniknac jak najszybciej

ufff, ale mam wrażenie, ze uciekła "grabarzowi spod łopaty", jak to się mówi......

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...