Gosiapk Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ciocia Malaweszka jak zawsze niezawodna!:multi: Quote
Gosiapk Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 fizia napisał(a):Pani Monika z FB chciałaby pomóc finansowo - pyta czy jest pay pal do przelewów zagranicznych dla Rudzi Fiziu podaj proszę link do FB Rudzi. Dzięki. Quote
fizia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jeszcze nie zrobiłam Jej wydarzenia, wklejałam tylko na tablicę link do wątku tutaj i prośbę o pomoc http://www.facebook.com/profile.php?id=100001913967138 Quote
Nevi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Mogę zrobić Rudzi bazarek. Fanty różne - może akurat coś ktoś wypatrzy i parę złotówek wpadnie. Pewnie nic wielkiego, ale zawsze... Musiałabym tylko wiedzieć komu przekazać ew. dochód i na co w pierwszej kolejności zbierać (jedzenie, leczenie?). Niedawno przeprowadziliśmy się do Krakowa, wcześniej zaangażowani byliśmy w przytulisko w Mosinie, a teraz szukamy innego miejsca w które można łapki pomocne włożyć :) Jak postępuje leczenie Rudzi? Jak myślisz, często będą takie wyprawy do weta do Krakowa? Quote
zerduszko Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Nevi'] Niedawno przeprowadziliśmy się do Krakowa, wcześniej zaangażowani byliśmy w przytulisko w Mosinie, a teraz szukamy innego miejsca w które można łapki pomocne włożyć :) Byłaś na wątku ogólnym? http://www.dogomania.pl/threads/214477-psy-DO-ADOPCJI-potrzeba-KARMY-ponad-20kg-dziennie!-prawie-ZERO-pomocy... Quote
missieek Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='Nevi']Mogę zrobić Rudzi bazarek. Fanty różne - może akurat coś ktoś wypatrzy i parę złotówek wpadnie. Pewnie nic wielkiego, ale zawsze... Musiałabym tylko wiedzieć komu przekazać ew. dochód i na co w pierwszej kolejności zbierać (jedzenie, leczenie?). Niedawno przeprowadziliśmy się do Krakowa, wcześniej zaangażowani byliśmy w przytulisko w Mosinie, a teraz szukamy innego miejsca w które można łapki pomocne włożyć :) Jak postępuje leczenie Rudzi? Jak myślisz, często będą takie wyprawy do weta do Krakowa? na Rudzie narazie sie troszke zebralo, po antybiotykach stan sie poprawia moze zrobilabys bazarek ogolnie dla zwierzakow z watku http://www.dogomania.pl/threads/214477 zalezy ile by sie udalo zebrac to bysmy przemyslaly na co wydac dana kwote moze tak byc? ostatnie wydatki, niektore wiszace w lecznicy do zaplacenia to badania psa Bostona 70zl pierwsze zdjecie rtg Zumi 50zl zakup Advcate, aby bylo dla szczeniakow 45zl do leczenia bedzie Foxa sa tez kociakowe potrzeby zalegle do zaplacenia sterylizacja Tamary i Bloczki 120zl operacja Tytusa 150zl szczepienia kociakowe 50zl Quote
Lili8522 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ile ta Niunia waży? Ona jest taka średnia czy raczej mniejsza? Zdjęcia czasami nie oddają wielkości psa... Quote
Nevi Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='missieek']na Rudzie narazie sie troszke zebralo, po antybiotykach stan sie poprawia moze zrobilabys bazarek ogolnie dla zwierzakow z watku http://www.dogomania.pl/threads/214477 zalezy ile by sie udalo zebrac to bysmy przemyslaly na co wydac dana kwote moze tak byc? Wątek odkryłam, postaram się jeszcze do końca tygodnia roboczego wystawić bazarek - w takim razie dla wszystkich Twoich psiaków. Tak jak pisałam fanty różne, ale ile się uzbiera nigdy nie wiadomo. Dam znać na wątku kiedy wszystko ruszy. Quote
missieek Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Lili8522 napisał(a):Ile ta Niunia waży? Ona jest taka średnia czy raczej mniejsza? Zdjęcia czasami nie oddają wielkości psa... teraz wazy 8kg, powinna 12-14kg Quote
Monika Jakubowska Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='malawaszka']fizia możesz podawać mój a ja przekażę missieek malawaszka@gmail.com poszlo na pay pal dla rudzika 10 euro Quote
Monika Jakubowska Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 nie znam sie na tym dogo , ale poszlo dla rudzika 10 euro Quote
malawaszka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 10 euro już jest na moim paypalu - teraz trwa przelewanie z paypala na konto - paypal przeliczył to tak, że dla Rudzi jest 40,65 zł Quote
Nevi Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Obiecałam i wystawiłam bazarek dla podopiecznych. Zapraszajcie, kupujcie :) http://www.dogomania.pl/threads/221700-Mix-dla-DT-u-Missieek-ksi%C4%85%C5%BCki-mobilna-%C5%82adowarka-po%C5%9Bciel-kolczyki-do-04.02-g.14?p=18468830#post18468830 Quote
missieek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 dziekuje za bazerek Rudzia lepiej, ciut przytyla, ale jeszcze sporo jej brakuje, ale za to humor juz prawidlowy, wreszcie zachowuje sie jak normaalny pies, a nie jak pies ktory chce zniknac jak najszybciej Quote
malagos Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 missieek napisał(a):dziekuje za bazerek Rudzia lepiej, ciut przytyla, ale jeszcze sporo jej brakuje, ale za to humor juz prawidlowy, wreszcie zachowuje sie jak normaalny pies, a nie jak pies ktory chce zniknac jak najszybciej ufff, ale mam wrażenie, ze uciekła "grabarzowi spod łopaty", jak to się mówi...... Quote
missieek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 malawaszka napisał(a):a dotarła do ciebie kasa z paypala? dotarla, dziekuje Quote
missiaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Cud, że udało się zrobić jej kilka zdjęć, jest taka radosna i kochana, jak widzi człowieka tak szaleje, że ciężko zrobić jej nierozmazane zdjęcie: Quote
missieek Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 nadal u mamy, totalna zmiana, już jest normalnej wagi, zdjęć świeżych nie mam niestety poszukiwany sponsor sterylki Quote
Recommended Posts