pajunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ktos mi cos mowil, ze Latek jest wykastrowany. Czy to prawda? Czy ktos to moze potwierdzic? I jakie ma szczepienia? Prosze o bardzo szybka odpowiedz. Quote
Dobermania Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ojejej, czyżby była szansa dla Łatka na domek w Niemczech??? <czyma kciuky> Quote
gallegro Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 pajunia napisał(a):ktos mi cos mowil, ze Latek jest wykastrowany. Czy to prawda? Czy ktos to moze potwierdzic? I jakie ma szczepienia? Prosze o bardzo szybka odpowiedz. Nawet jeśli nie jest wykastrowany, a jest to warunkiem potencjalnej adopcji, można to zorganizować. Lepiej zorientowana jest Przyjaciel Koni... net ma "z doskoku" dlatego wyślę Ci jej nr. telefonu. Quote
przyjaciel_koni Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Łatuś jest już po kastracji. Powoli dochodzi do formy. To ostatnie informacje, jakie miałam od Pani Joanny. Łatek to psiak bardzo miły i spokojny. Jest również tolerancyjny wobec innych psów. To nie jest częste. No i już zdecydowanie lepiej wygląda. Nie jest wybredny i nie ma problemu z jedzeniem. Musi się tylko jeszcze przyzwyczaić, że ludzi należy słuchać - najwyraźniej nie miał do tej pory kogoś, kto by nauczył go zasad. Ale postępy są. Quote
halbina Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Łateczku, Łateczku... powinieneś być już w swoim domeczku... :shake: Quote
bonika Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Do góry PIĘKNY kawalerze !!! Do domku jak najprędzej !!! Quote
halbina Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 pajunia napisał(a):Nie jest juz w kotlowni. A gdzie teraz mieszka Łatek? Quote
auraa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 czy możemy uzyskać więcej informacji na temat łatka?:roll: Quote
dusje Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 pajunia napisał(a):Nie jest juz w kotlowni. pajunia:bigok: :bigcool: Quote
bonika Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dusje napisał(a):pajunia:bigok: :bigcool: Tak ??? Można już :cunao: :-) Quote
_beatka_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 to gdzie w takim razie jest lateczek?:razz: Quote
pajunia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Latek, a wlasciwie Roberto, jest w tej chwili u mnie w domu i spi snem sprawiedliwego. Jutro jedzie z rana do nowego domu. Do Koloni. Quote
KWL Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No Roberto zaprezentuj się ładnie i nie przynieś wstydu :-). Wreszcie jakieś dobre wieści przed weekendem. Quote
halbina Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dobre wieści, powodzenia, Łateczku - Roberto! Quote
_beatka_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 super wieści:multi: daj znać pajunia kiedy będę mogla zmienić wątek na już w nowym domku:razz: Quote
pajunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Beatko, mozna zmienic, juz jest w nowym domku. Tak mniej wiecej od 12 w poludnie. Quote
halbina Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :cool2: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :BIG: :Dog_run: :sweetCyb: :kciuki: Quote
przyjaciel_koni Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pajunia - W imieniu Pani Joanny, i naszym bardzo dziękujemy za dom dla Łateczka !!!!!!! Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje - to przemiły psiul !!!! Quote
Recommended Posts