pajunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Alez nie ma za co mi dziekowac. cala przyjemnosc po mojej i Latka, a wlasciwie Roberta po mojej stronie. I to ja dziekuje za tak szybkie zalatwienie formalnosci. :lol: Przyjaciel koni, a Ty chyba jeszcze o czyms zapomnialas? Mialas mi te dane wyslac, o ktorych mowilysmy. Quote
_beatka_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 super, tamat zmieniony pajuniu dziękujemy raz jeszcze:loveu: Quote
bonika Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Matko moja Łacinka - Robercinka w domu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :klacz: :laola: :BIG: :popcorn: :cunao: Czarodzieje są wśród nas ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pajunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Roberto sie bardzo dobrze zaaklimatyzowal. Tylko pani Christine mowi, ze on taki spokojny jest, i czeka ,aby sie troche rozruszal:evil_lol: Powiedzialam, zeby nie przesadzala, bo jak sie rozrusza, to moze to nie miec konca:evil_lol: Czekaja na ladna pogode, aby go ladnie wykapac. A jej maz ( jest lekarzem ) jest w nim bosko zakochany. A to wlasnie on sie najdluzej zastanawial i mial najwiecej watpliwosc. No coz, tak zycie czasami gra. W katdym badz razie, Roberto ma dobrze, na razie adoruje swoja kolezanke - Onke, ale juz niedlugo, gdyz panstwo Roberta za dwa tygodnie przeprowadzaja sie do nowego domu z ogrodem. Gdy bede miala zdjecia, zaraz wkleje. Na razie nie robia, najpierw chca go wykapac i slicznego zrobic.:lol: Quote
paros Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 To czekamy na zdjęcia szczęśliwego Łatka :multi: :multi: :multi: Quote
halbina Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Oj jak się Łatek - Roberto rozrusz, to... :evil_lol: Quote
Jola_K Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 po cichu kibicowalam Latkowi.... ciesze sie ze ma domek :sweetCyb: i czekam na wiesci i foteczki z nowego domku :) Quote
_beatka_ Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 fotek chyba nie bedzie skoro to domek za granica;) ale i tak sie cieszę, że trafil wreszcie w dobre ręce:loveu: Quote
pajunia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 przepraszam, unioslam sie w tej wypowiedzi niepotrzebnie, wiec kasuje. mam nadzieje, ze bedzie mi to wybaczone. Quote
pajunia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 masz racje, niepotrzebnie sie unioslam, ale wybacz, jestem juz przewrzaliwiona z roznych wzgledow. Przepraszam. Ale gdy napisalas, ze ze wzgledu na to, ze jest za granica, to zdjec nie bedzie, to myslalam, ze mnie cos trafi. Staram sie zawsze jak najwiecej informacji o tych psiakach tu dawac, zdjecia tez zawsze wklejam. I wlasnie w kontekscie Wedelka, poczulam sie bardzo urazona. Mysle, ze to byla pochopna odpowiedz , wiec wybacz. :modla: :modla: Chcialabym jeszcze dodac, ze mialam dzis wyjatkowo ciezki dzien. Jeden ze sztaruszkow, ktore wlasnie do domu przyjechaly, okazal sie niewidomym i musialam szybko inny dom szukac. Drugi, okazal sie powaznie chorym.I to nie zlosc z mojej strony, tylko frustracja, gdy sie przestaje wierzyc ludziom- A to jak napisalas, ze wiele osob mnie nie lubi, no coz, nie robie tego dla ludzi, tylko dla psiakow. Choc juz jestem wypalona i na pewno niedlugo sie calkiem wycofam. Quote
_beatka_ Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Nie wycofuj się z niczego, bo jak sama piszesz robisz to dla zwierząt a nie dla ludzi;)a ludzie są czasem zlośliwi i zawistni i trzeba nauczyć się takie osoby omijać bo inaczej może się czlowiekowi wszystkiego odechcieć:shake: w takim razie wszystko zostaje wybaczone:multi:pozdrawiam:razz: Quote
przyjaciel_koni Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jak tylko Was na chwilę zostawić, to zaraz coś się dzieje...... Beatko, foty zapewne będą po przeniesieniu się Łateczka (wraz z opiekunami) do nowego domu. Takie jest założenie. Cieszy mnie, że Łatuś jest tak dobrze przyjmowany przez Pana (to głównie Pani była za). Quote
_beatka_ Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 cieszy mnie to bardzo:multi: tyle przeszedl w życiu, że nalezy mu się wreszcie super domek i kochająca rodzinka, pajunia dziękujemy raz jeszcze:cool3::cool3: Quote
pajunia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Najnowsze wiadomosci o Latku, Roberto , a teraz SAMIE Hallo Frau Konarski, So jetzt sind Zwei Wochen Vergangen und nun lässt sich auch schon etwas über unseren kleinen erzählen. Von Tag zu Tag fühlt er sich wohler und ist immer entspannter. Er fängt an sich zu freuen wenn jemand nach Hause kommt, schleckt die Kinder und fügt sich bestens in die Familie. Er geht problemlos ohne Leine und fängt an auf die hiesigen Begriffe zu reagieren, ich bin davon überzeugt das Sam (Roberto) schon einmal ein gutes Zuhause hatte, oder zumindestens eins wo er eine Erziehung erhalten hat. Später einmal ausführlicher. Viele Grüße Kerstin, Heike, Maxi, Forine, Alex und natürlich SAM A wiec minely juz dwa tygodnie i teraz mozemy juz cos o naszym malym napisac.Z dnia na dzien on czuje sie lepiej i jest wyluzowany. On zaczyna sie cieszyc, gdy ktos do domu przyjdzie, wylizuje dzieci i zaaklimatyzwoal sie w rodzinie. On chodzi bardzo ladnie na smyczy i zaczyna rozumiec nasze pojecia. jestesmy przekonani, ze Sam ( Roberto) mial kiedys dobry dom, a przynajmniej byl kiedys wychowywany. Pozniej napiszemy obszerniej Pozdrowienia itd.. A tak zyje i wyglada Latek, teraz Sam Quote
KWL Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Super! A na smyczy faktycznie Łatko chodziło ślicznie. Tak więc Samie szczęścia w nowym domu! Czy dobrze widzę że sierstka się ładnie błyszczy ? :-) Quote
_beatka_ Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 zdjęcia rewelacja, aż się buzia sama uśmiecha! pajuniu dziękujemy jeszcze raz za pomoc dla lateczka:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dziękuję Pajunia za foty !!!!!! Ten psiak zawsze mi się bardzo podobał. Mnie osobiście bardziej podoba się zdjęcie plenerowe !!!!! (Dzieci bywają męczące, ale jak widzę nasza ocena Łatkowego charakteru była właściwa ! Jest wyjatkowo cierpliwym pieskiem !) Miałam wstawić tu w watek jego ostatnie zdjęcie z kotłowni, ale chyba nie zrobię tego - chcę Wam Wszystkim zaoszczędzić przykrego widoku. Dziękuję raz jeszcze !!!!! Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='pajunia'] o rany, ale on jest cierpliwy :crazyeye: kochana psina :loveu: pozdrawiamy jego Nowy Dom! Quote
bonika Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jeju jakie CUDNE zdjęcia :loveu: Co za KOCHANA Rodzinka :loveu: Świetnie razem wyglądają :loveu: :loveu: :loveu: DUUUUŻO SZCZĘŚCIA DLA NICH :multi: Pajuniu :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :-):multi: Samek - BARODZO się cieszę z Twojego SZCZĘŚCIA :calus: Quote
IKA & SONIA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Widać na fotkach zadowolenie Łatka w nowym domku:lol: Należało się szczęście :loveu: chłopakowi po takich ogromnych przejściach!!!:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Średnio raz dziennie mam pytania co słychać u Łateczka !!!! Pajunia jeśli znajdziesz chwilę napisz nam coś na jego temat. Quote
pajunia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kochani, ostatnie wiadomosci dostalam,te, ktore zamiescilam. Na razie wiem, ze sie Ci panstwo przeprowadzaja do nowego domu, wiec nie chce im przeszkadzac. Ale podaje adres mailowy do rodziny Roberta. lorscheidt@allomed.de Na pewno bardzo sie uciesza, gdy ktos do nich napisze ( np po angielsku lub niemiecku) , podziekuje za dobry domek i zapyta sie, co u niego nowego slychac. Co o tym myslicie? :lol: Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzięki Pajunia - myślę, że to dobry pomysł ! Quote
pajunia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hallo kochani, czy ktos, kto ma kontakt z pania Joasia, moglby mi na priwa swoj adres mailowy wyslac. Chcialabym mailem wyslac ta umowe adopcyjna dla Roberta, aby mogl ja Pani Joasi dac? Dzieki. A Roberto ma sie wspaniale, byl juz nawet na urlopie z rodzinka. Mam nadzieje, ze niedlugo znowu jakies zdjecia dostane, wtedy wkleje. Quote
Recommended Posts