KWL Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Bardzo ładne banerki, może mógłbym poprosić o coś takiego dla koleżanki Łatka, Idy ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38459 Nikt nie zagląda do kochanej bidulki mojej. Quote
lupe Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='lupe'] Latek sie przypomina, a Ida tez juz ma banerki. Quote
halbina Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ŁATECZKU, gdzie Twój domek, gdzie?... Quote
przyjaciel_koni Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 I za Łatkowe piękne bannerki bardzo dziękujemy !!!! Polecamy Wszystkim !!!!! Pomóżcie Łateczkowi bannerkiem !!!! Łatuś jest w bardzo złej sytuacji. Dopiero ok. 23.00 będę wiedziała jak bardzo. Bardzo prawdopodobne, że konieczne będzie odebranie Łatka z kotłowni. I.............sama już nie wiem. Będziemy wdzięczni za pomoc dla Łatka - tak zostać nie może. Quote
lupe Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A tu mini Ida i wieksze Ida tez Na stronie 16 wieksze banerki, tutaj mini mini Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 latek nadal w kotlowni...zainteresowanie nim na allegro jest bardzo kiepskie:-( piękne banerki, dziękujemy:multi: Quote
KWL Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Miejsce jest fatalne, zdecydowanie jestem za wyprowadzką Łatka stamtąd. Przyjaciel Koni zapewne wieczorem powie więcej, ja tylko proszę o ja najaktywniejsze zaangażowanie w kwestowanie na Łatak (i Idę). Jedyną rozsądną alternatywą dla chłopaka jest hotelik. Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 prosimy o nawet najmniejsze wplaty na utrzymanie lateczka i idy:modla::modla::modla: Quote
KWL Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No proszę państwa, śliczny niekłopotliwy pies, na dodatek mądry i posiadający potencjał ma się marnować w kotłowni ??? Pies który potrzebuje miski, trochę serca a w zamian da swoje serce - on potrzebuje człowieka by móc czuć się potrzebny, a nie porzucony jak nic nie warta rzecz. Quote
bonika Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nikt go nie chce, nikt go nie kocha, nikt nie pogłaszcze... Smutne to.. Na pewno miał ciężkie życie.. Bardzo by się przydał teraz DOBRY domek dla niego :oops: Quote
przyjaciel_koni Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Po rozmowie jest nadzieja na niejaką poprawę warunków. Łańcuch już przedłużono, mają być zamykane wrota (dwóch z ochroniarzy trochę lepiej odnosi się do Łateczka). Jednego mu nie brak - jedzenia. Teraz bez problemów kładzie się na kołdrze służącej mu za posłanie. Jest w tej chwili bliżej tych pieców (ale nie za blisko). Nastepne sprawdzanie wkrótce. Jeśli zostanie stwierdzone, że to była chwilowa poprawa, będzie trzeba jednak myśleć o zmianie. W tym momencie jeszcze tak zostaje. Ale jego zachowania z czasem nie będą się poprawiały, tylko ulegną pogorszeniu. Naprawdę szkoda by zmienił mu się charakter. To poważny powód do pilnego szukania domu - będziemy wdzięczni za pomoc w doprowadzeniu do jak najszybszej adopcji Łateczka !!!!! Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 to dobrze, chociaz że trafil na ochroniarzy, którzy go polubili i troszkę go utuczyli:razz: ale domek dla lateczka nadal pilnie poszukiwany, nie dajmy mu dluzej zyc w tej kotlowni...:-(:-(:-( Quote
przyjaciel_koni Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Zgadzam się, że każdy dzień w tym miejscu to dla Łateczka klęska...... Dlatego bardzo prosimy o wszelkie pomysły, jak można psiaka jeszcze reklamować !!!!!!!!! Quote
pajunia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja juz tez nie mam pomyslu, mam go na roznych stronach ( dzis juz na platne wlozylam) i ani jednego zapytania. Zwariowac mozna. :placz: Quote
_beatka_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 pajunia, no wlaśnie latek jest już od miesiąca w necie i nikt nawet nie pytal:shake: Quote
paros Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Może zrobić mu ładne fotki :roll: i ponowić ogłoszenia aby był widoczny :roll: A ma jeszcze allegro? Quote
_beatka_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 paros allegro ma jeszcze 20godzin:razz: a jak tylko sie skończy to zaraz przedlużam, jest tam non stop;) Quote
Recommended Posts