Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I za Łatkowe piękne bannerki bardzo dziękujemy !!!!

Polecamy Wszystkim !!!!! Pomóżcie Łateczkowi bannerkiem !!!!

Łatuś jest w bardzo złej sytuacji. Dopiero ok. 23.00 będę wiedziała jak bardzo.
Bardzo prawdopodobne, że konieczne będzie odebranie Łatka z kotłowni.
I.............sama już nie wiem.

Będziemy wdzięczni za pomoc dla Łatka - tak zostać nie może.

Posted

Miejsce jest fatalne, zdecydowanie jestem za wyprowadzką Łatka stamtąd. Przyjaciel Koni zapewne wieczorem powie więcej, ja tylko proszę o ja najaktywniejsze zaangażowanie w kwestowanie na Łatak (i Idę). Jedyną rozsądną alternatywą dla chłopaka jest hotelik.

Posted

No proszę państwa, śliczny niekłopotliwy pies, na dodatek mądry i posiadający potencjał ma się marnować w kotłowni ??? Pies który potrzebuje miski, trochę serca a w zamian da swoje serce - on potrzebuje człowieka by móc czuć się potrzebny, a nie porzucony jak nic nie warta rzecz.

Posted

Nikt go nie chce, nikt go nie kocha, nikt nie pogłaszcze... Smutne to.. Na pewno miał ciężkie życie.. Bardzo by się przydał teraz DOBRY domek dla niego :oops:

Posted

Po rozmowie jest nadzieja na niejaką poprawę warunków. Łańcuch już przedłużono, mają być zamykane wrota (dwóch z ochroniarzy trochę lepiej odnosi się do Łateczka). Jednego mu nie brak - jedzenia.
Teraz bez problemów kładzie się na kołdrze służącej mu za posłanie. Jest w tej chwili bliżej tych pieców (ale nie za blisko). Nastepne sprawdzanie wkrótce. Jeśli zostanie stwierdzone, że to była chwilowa poprawa, będzie trzeba jednak myśleć o zmianie. W tym momencie jeszcze tak zostaje.

Ale jego zachowania z czasem nie będą się poprawiały, tylko ulegną pogorszeniu. Naprawdę szkoda by zmienił mu się charakter.
To poważny powód do pilnego szukania domu -
będziemy wdzięczni za pomoc w doprowadzeniu do jak najszybszej adopcji Łateczka !!!!!

Posted

to dobrze, chociaz że trafil na ochroniarzy, którzy go polubili i troszkę go utuczyli:razz:

ale domek dla lateczka nadal pilnie poszukiwany, nie dajmy mu dluzej zyc w tej kotlowni...:-(:-(:-(