przyjaciel_koni Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Łatek dzisiaj musiał już opuścić Klinikę. Niestety udało się tylko na kilka dni (może nawet krócej) załatwić mu miejsce w kotłowni pewnej firmy. To nie jest dobry pomysł, zwłaszcza, że tamtejsza "Ochrona" nie lubi zwierząt. Siedzi biedak sam w ciemności. Nie było jednak wyjścia - zyskaliśmy chwilę, by bardzo pilnie poszukiwać innej możliwości. Fundacja nie ma pieniędzy, nie można znaleźć darmowego DT (szczerze mówiąc, odpłatnego w tej chwili również nie ma), sytuacja jest bardzo trudna !!! To piękny pies - bardzo prosimy o Waszą pomoc !!!!! Również o finansowe wsparcie Fundacji Maja. Nie dopuśćmy, by za kilka dni Łatuś znalazł się w schronisku !!! Quote
_beatka_ Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 latuś na allegro: http://allegro.pl/item163149271_piekny_spokojny_latek_uratuj_go_daj_mu_dom_pomoz.html Quote
przyjaciel_koni Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Prosimy - pomóżcie szukać Łatkowi miejsca !!!!!! To taki spokojny psiak !!! Może tylko kilka dni być w tej norze !!!!! Tam w kotłowni jest ciemno, głośno i brak życzliwych ludzi. Bardzo martwimy się o jego psychikę - nie mamy pojęcia jak jest traktowany (czy jest wyprowadzany ile trzeba, czy dostaje w porę jeść - Pani z Fundacji nie może tam być cały czas by dopilnować wszystkiego). To bardzo pilna sprawa !!!!!! Zwracamy się również o pomoc finansową dla Fundacji Maja - może uda się opłacić jakiś przyzwoitszy DT dla biednego psiaka. Quote
_beatka_ Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 latuś na górę:multi: ludzie zlitujcie się...:placz: Quote
przyjaciel_koni Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Łatuś - tak się martwimy, co z tobą pieseczku będzie...... Łatwo jest niestety zniszczyć psychikę psa...... Prosimy - pomóżcie !!!!!! Quote
Guest Jacol123 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Łateczku, podnoszę w górę. Na pierwszy rzut oka widać, że to super pies. Taki trochę molosowaty. Powinien być zrównoważony i stateczny. No a jakże pięknie i dumnie będzie kroczył przy swoim panu lub pani na wysadzanej kryształami obroży od Svarowskiego. Ten psi arystokrata potrzebuje natychmiast domku! Wrzucam wątek na www.szkoleniepsow.fora.pl Quote
przyjaciel_koni Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Bardzo dziękujemy !!!!! I ja jestem zdania, że to poważny i bardzo pojętny psiak. Ma duży potencjał. Jest bardzo silny. Jednocześnie łagodny dla ludzi (przynajmniej dla tych, którzy się nim opiekują). No i nie nadaje się do budy - zbyt krótka sierść. To wszystko razem przyprawia mnie o ból głowy - ta bezsilność !!!! Quote
_beatka_ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 jaloc bardzo dziękujemy!!!!:loveu: na allegro latus ma najgorsza "ogladalnosc" z calej trójki:placz: Quote
KWL Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Łatek domu szuka, niekłopotliwe piękne psisko z dużym potencjałem :-) Quote
Guest Jacol123 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Duże jest piękne! Łateczku śmigaj w górę. Im szybciej znajdziesz domek, tym lepiej! Quote
KWL Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ponownie na początek proszę, Łatuś ma możliwości :-) Quote
KWL Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Przypominamy także że kochany Łatek szuka domku Quote
KWL Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Łatuś nadal bardzo pilnie potrzebuje domku lub DT, lub wsparcia finansowego. Quote
_beatka_ Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 podnoszę latusia bo sprawa jest naprawde bardzo pilna!!! Quote
przyjaciel_koni Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jak sobie tak pomyslę, że taki piękny pies siedzi w strasznej kotłowni, to aż mi się gorąco (chyba nawet tam tak gorąco nie jest) z wrażenia robi. Bardzo się martwimy, co z nim będzie za kilka dni - nie mamy żadnego miejsca. A przy okazji - tak na szczęście Łatuś (jako arystokrata) otrzymał nowe imię od chwilowych opiekunów - Roberto !!!!!! Tak więc Roberto (Łatek) bardzo prosi o pomoc !!!! Za naszym pośrednictwem Fundacja Maja bardzo dziękuje za wpłatę na Łatka i Idę (po 30zł) !!!!!! (nie wiem niestety Komu, bo jeszcze pełne info do mnie nie dotarło, jak tylko otrzymam dane wpiszę w wątek - i ja również już teraz dziękuję we własnym imieniu) Będziemy wdzięczni Wszystkim, którzy zechcą wspomóc psiaki Fundacji w tym szczególnie trudnym momencie !!!! Tu każda wpłata ma znaczenie, bo każda pomaga !!!! Dane i konto Fundacji Maja podane w jednym z wcześniejszych postów. Quote
IKA & SONIA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witam! Zaczynam stawiać pierwsze kroki na Dogo, ale od dłuższego czasu śledze z ukrycia wątki Łatka i pozostałych piesków z PL. Sama mam 4 psiule z tego 3 znalezione w różnych okolicznościach, dlatego wiem co te biedactwa muszą przeżywać. Jestescie wielcy za to co robicie dla tych kochanych stworzonek:loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Kasia wraz z całą ferajną P.S. Ta wpłata na łatak i Idę jest prawdopodobnie ode mnie. Okaże się jak bedą pełne dane-a już się martwiłam, że wpłaciłam na zły nr konta. Quote
KWL Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Bardzo dziękujemy w imieniu Idy i Łatka, psiaki potrzebują każdej złotówki, o znalezieniu domków nie wspomnę... Quote
_beatka_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 ika bardzo dziekujemy za pomoc, sami nie damy rady:shake: Quote
IKA & SONIA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Nie mogę zaproponować tymczasu, nie mówiąc już o domku docelowym. Chociaż finansowo postaram się jeszcze wspomóc Idunię i Łateczka. A co u niego?? Quote
Recommended Posts