halbina Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Szukamy domu i prosimy o wsparcie dla potrzebujących! Quote
_beatka_ Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 bardzo prosimy o nawet najmniejsze wplaty na psiaki z psiego losu...ich sytuacja jest bardzo ciężka:placz: Quote
przyjaciel_koni Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Psiaki z Zielonki pilnie potrzebują naszej pomocy !!!! Nie zasługują na schronisko !!!! (tak jak i inne) Każda pomoc ma tu znaczenie !!!!! Quote
_beatka_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 jesli nie możecie pomóc to chociaż podbijajcie teamt! pieski bez naszego zainteresowania domku nie znajda....:-( Quote
paros Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jutro napiszę dla pozostałych psiaczków z PL ogłoszenia :roll: Quote
_beatka_ Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 dzisiaj piesek ma opuścić psi los, poprosiliśmy o dwa dni...nie wiemy jednak czy je dostaniemy... sprawa jest dramatyczna, jesli nie nzajdzie się DT piesek trafi do schroniska... blagamy o kazda wplate!!!!!!!!!!!!!!! Quote
paros Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Łatek szuka domu w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska oraz na forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pies szuka domku, naprawdę pilnie. W Psim Losie nie ma nic do roboty, jest zdrowy. Całkiem ładnie chodzi na smyczy, nie wydaje się być konfliktowy. W tej chwili raczej jest taki osowiały :-( Jestem Łatek (przynajmniej na razie) Potrafię czujnie nasłuchiwać :-) Coś im z aparatem nie wyszło, wcale nie jestem taki niebieskawy :-) O właśnie teraz znacznie lepiej :-) Łatek będzie czyimś spokojnym i niewymagającym towarzyszem, pies przeszedł już w życiu sporo. Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 latek pilnie szuka domku, kto pomoże!!!!:multi: Quote
halbina Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pomoc natychmiast potrzebna! Dom i pieniądze. Przydałoby się też Allegro, jakieś plakaty... Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Plakaty jeśli są potrzebne mogą być na jutro, pytanie tylko jakie dane kontaktowe umieszczamy nan nich - może niech kazdy pies ma swojego opiekuna na dogo odpowiedzialnego za kontakty z potencjalnymi domami ? Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kawaler w sile wieku, miły, niekonfliktowy chętnie przyjmie pracę stróża :-) Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 jak beda plakaty to ja moge zamieszczac na sggw:razz: tylko do kogo dac kontakt?kto najczesciej widuje sie z psiakami? Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ustalcie to proszę, ja plakat mogę wyprodukować od ręki w pracy, zdjęcia jutro już wszystkich piesków będę miał więc proszę ustalcie dziś może jeszcze kto za którego odpowiada, czu jedna osoba za wszystkie, jeśli nastąpiłby podział, to ja ewentualnie mogę tak jak napisałem na innym wątku pracuję nie daleko i mogę po pracy czasem zajżeć - aczkolwiek ostatnio z powodu pogody jeżdżę przeważnie kolejką, bo samochodem mi 2h wychodzi :-( Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A, jutro będę późno w pracy, dopiero popołudniu pewnie. Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 kurcze a czy psiaki sa jeszcze w psim losie? moze podac poprostu numer do nich?oni na bierzaco sa ze wszystkim? Quote
KWL Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mam nadzieje że tak, chociaż to Łatek ma najmniej powodów by tam być :-((( Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 dzwonilam do przyjaciel koni, mam namiary wysylam Ci na PW:razz: Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 pieseczek pilnie szuka domku!!!!!!!!!!! Quote
paros Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Napisałam tekścik na aukcję ale ktoś musi dopisać cegiełki, ja nie wiem jak to ma być i zrobić aukcję na allegro :roll: Wkleiłam na wątku pilnie potrzebne domy ... Łatek spaceruje na 1 stronę Quote
KWL Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Napierwszą proszę. Pilnie potrzebny domek, tymczas, wsparcie. Quote
Recommended Posts