Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Leo(ś) to bardzo energiczny psiak! :cool3: gdy tylko wyszliśmy z boksu zerwała mu się obroża i Leo chciał uciec :evil_lol: na szczęście drzwi były zamknięte :lol: Niestety niczego z nim nie ćwiczyłem bo ma on w sobie mnóstwo energii i chciałem go troszkę zmęczyć, a wyszedłem troszkę wcześniej więc nie było czasu. Mam wrażenie, że będzie pojętnym uczniem :cool3: baardzo lubi parówki, zrobi dla nich wszystko (mały złodziej z niego :diabloti: Niektóre psy zachęca do zabawy, niektórych się boi. Była taka sytuacja z Kulfonem:D Gdy Kulfon zachęcał Leona do zabawy ten bał się go u uciekał za mnie.... ponoć został oddany do schroniska bo nie lubi jeździć samochodem....:shake: Myślę, że Leoś szybko znajdzie dom :)

Ciężko było robić zdjęcia bo ciemno było, ale kilka nam sie udalo pstryknąć :p

Edited by kamil19201
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Młody, średniej wielkości piesek. Bardzo przyjacielski, zarówno w stosunku do ludzi jak i innych psów. Bardzo mądry, wpatrzony w opiekuna. Lubi bawić się zabawkami. Z niektórymi psami się bawi, a tych bardziej nachalnych raczej się boi, ale nie wykazuje agresji. Na smyczy raczej ciągnie. Psiak jest bardzo sympatyczny. Kontakt: mail. kam.cza093@wp.pl, tel. 660 376 112

Posted

heh Leo dziś na początku duuużo szczekał... później zdawał się być bardzo przestraszony, bał się wszystkich większych psów od niego.... podkulał ogon i szukał miejsca , żeby się ukryć....:shake: psy do których nie boi się podejść muszą być mniejsze od niego lub w jego wzroście i to nie zawsze..... cieszy mnie to że nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów ;) nawet jak inny pies na niego warknie to ten podkula ogon i raczej stara się ukryć niż oddać.... dziś nauczył się komendy "siad" niestety nie wziąłem smakołyków :placz: ale Leoś bardzo lubi piłkę więc spróbowałem takim sposobem :D i zadziałało :cool3: Leoś bardzo szybko załapał o co chodzi :multi: baaardzo ciągnie na smyczy... no i prawie zapomniałem.... wyszedł mi z obroży :mad: odszedł kawałeczek, ale na szczęście za chwilkę wrócił.... bardzo posłuszny z niego psiak :cool3:

Posted

no i zapomniałem dodać, że ze złomowiska (to chyba jest złomowisko) wyszły dwa psy, jeden zaczął warczeć na Leona i wyglądało na to, że go zaraz zaatakuje.... więc wziąłem Leona na ręce.... a ten pies szedł za mną chwilke.... lecz później zrezygnował i sobie poszedł.... wystraszyłem się troche.... nie mówiąc już o tym jak musiał bać się Leoś.... taki strachliwy z niego psiak.....:shake: no, ale na szczęście wszystko dobrze się zakończyło :D